CRYPTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
odswiezam, IMO nie prawda jest to co piszecie, album spodobal mi sie od momentu w ktorym go uslyszalem, bardzo solidny napierdol z wspaniala perkusja, Lord Worm radzi sobie rownie dobrze jak za czasow None So Vile, brzmienie jest soldine a calosc odpowiednio brutalna, ale i chwytliwa. Mnie ten album zachwycil, stawiam go wysoko ponad Whisper Supremacy i ...And than you'll beg.
I AM MORBID
- Melepeta
- w mackach Zła
Pitu pitu sruuuuuu.... "And then you`ll beg" mieli nowa plyte na kompozyt, a Lord Worm może co najwyżej straszyć nastolatki w lesie tym swoim grobowym wokalem. Gdzie sie podziala agresja i ten power za który ich wielbiłem. Porównania do "Whisper Supremacy" to już w ogole totalne nieporozumienie. Kapela wspaniała, świetna, wg mnie nienależycie doceniana, ale ostatnia płyta jakoś mi specjalnie nie podchodzi a przez wspomnianego Lorda jakoś niebardzo mam ochote do niej w ogóle wracać. Lord Worm w nowym wydaniu <<<<<<<<<<<<<< Koniuszko.
- P.
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Melepeta[/i]
"And then you`ll beg" mieli nowa plyte na kompozyt, a Lord Worm może co najwyżej straszyć nastolatki w lesie tym swoim grobowym wokalem. Gdzie sie podziala agresja i ten power za który ich wielbiłem. Porównania do "Whisper Supremacy" to już w ogole totalne nieporozumienie. Kapela wspaniała, świetna, wg mnie nienależycie doceniana, ale ostatnia płyta jakoś mi specjalnie nie podchodzi a przez wspomnianego Lorda jakoś niebardzo mam ochote do niej w ogóle wracać. Lord Worm w nowym wydaniu <<<<<<<<<<<<<< Koniuszko. [/quote]
Dobrze powiedziane!
"And then you`ll beg" mieli nowa plyte na kompozyt, a Lord Worm może co najwyżej straszyć nastolatki w lesie tym swoim grobowym wokalem. Gdzie sie podziala agresja i ten power za który ich wielbiłem. Porównania do "Whisper Supremacy" to już w ogole totalne nieporozumienie. Kapela wspaniała, świetna, wg mnie nienależycie doceniana, ale ostatnia płyta jakoś mi specjalnie nie podchodzi a przez wspomnianego Lorda jakoś niebardzo mam ochote do niej w ogóle wracać. Lord Worm w nowym wydaniu <<<<<<<<<<<<<< Koniuszko. [/quote]
Dobrze powiedziane!
never again
-
- rasowy masterfulowicz
a mi sie wokal LW podoba tak samo w nowym jak i starym wydaniu, na koncercie w Proximie tez zajebiscie dobrze sobie radzil. Za to co robi ze swoim glosem DiSalvo w ogole mi nie odpowiada, po prostu nie pasuje do takiej muzyki, ktora i tak na WS nie byla najwyzszych lotow, ..And then... jest bardzo dobra muzycznie, ale wokal psuje ten efekt
-
- starszy świeżak
Dołączam sie do głosów niektórych tutaj, płyta super, jedyny minus to wokale Worma, momentami strasznie irytują i psują tą płytę, sprawia to wrażenie jakby na dzień przed zakończeniem nagrań Worm wpadł i w godzine nagrał te swoje pseudocharyzmatyczne pocharkiwania zupełnie od czapy w niektórych momentach.
- Mol
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Mort[/i]
Za to co robi ze swoim glosem DiSalvo w ogole mi nie odpowiada, po prostu nie pasuje do takiej muzyki, [b]ktora i tak na WS nie byla najwyzszych lotow[/b], ..And then... jest bardzo dobra muzycznie, ale wokal psuje ten efekt [/quote]
No kurwa post dnia, rotfl!!! Muzyka na Whisper nie byla najwyzszych lotow, gosciu, zabiles!
Za to co robi ze swoim glosem DiSalvo w ogole mi nie odpowiada, po prostu nie pasuje do takiej muzyki, [b]ktora i tak na WS nie byla najwyzszych lotow[/b], ..And then... jest bardzo dobra muzycznie, ale wokal psuje ten efekt [/quote]
No kurwa post dnia, rotfl!!! Muzyka na Whisper nie byla najwyzszych lotow, gosciu, zabiles!

-
- rasowy masterfulowicz
no nie byla, nie jest i nic nie zapowiada tego zeby byla :+C Co ja poradze, smutno mi bylo, ta plyta mnie rozczarowala, sluchalem wiele razy ale nie czesto udawalo mi sie za jednym posiedzeniem wysluchac calosci, musialem dzielic na 2 albo nawet 3 czesci, taka nuda :+C
no ale jak ktos nie zasypia przy tym co ma w swoim podpisie P., to moze i przy WS nie usnie? Nie wiem, bo na mnie i to i to dziala usypiajaco.
no ale jak ktos nie zasypia przy tym co ma w swoim podpisie P., to moze i przy WS nie usnie? Nie wiem, bo na mnie i to i to dziala usypiajaco.
I AM MORBID
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Mol[/i]
Prawie dobrze
Whisper Supremacy=And then You'll Beg>None so Vile>Blasphemy Made Flesh>Once Was Not. [/quote]
Moim zdaniem "Whisper Supremacy" jest jednak lepsza od "...And Then You'll Beg" co by nie mówić,po prostu trzecia płyta Kanadyjczyków to maks.Aha co do "Once Was Not" to ten krążek bardziej do mnie przemawia niż ich debiut.
Prawie dobrze

Whisper Supremacy=And then You'll Beg>None so Vile>Blasphemy Made Flesh>Once Was Not. [/quote]
Moim zdaniem "Whisper Supremacy" jest jednak lepsza od "...And Then You'll Beg" co by nie mówić,po prostu trzecia płyta Kanadyjczyków to maks.Aha co do "Once Was Not" to ten krążek bardziej do mnie przemawia niż ich debiut.
In a world of compromise...some don't