Ciekawe akcje, zdarzenia, przeżycia
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Boją_się_nawet_jego_koni
- zaczyna szaleć
Slava! Myśle, że jego nienawiść do chrześcijan i do katolików wzieła sie ztąd, że kiedys został przetrzebiony przez jakiegoś ksiądza, może katechetę. Pewnie kazał mu zostać po lekcji religii i tam dokonał aktu penetracji, stąd Husar został metalowcem i nienawidzi kleru, to takie odbicie pierwotnych lęków. Czytam ostyatnio dużo psychologji, to wiem, że takie trałmatyczne wydażenbia z dzieciństwa odbijają się później na psychioce i zachowaniu. Husar pewnie w taką zaciśniętą w kreskę miną stoi na koncertach w pierwszym rzędzi i krzyczy "zabić chreścijan", bo to jest jego forma obrony przed wspomnieniami i tym, że był wykoprzystany przez męszczyzne.
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Husar
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez Boją_się_nawet_jego_koni[/i]
Slava! Myśle, że jego nienawiść do chrześcijan i do katolików wzieła sie ztąd, że kiedys został przetrzebiony przez jakiegoś ksiądza, może katechetę. Pewnie kazał mu zostać po lekcji religii i tam dokonał aktu penetracji, stąd Husar został metalowcem i nienawidzi kleru, to takie odbicie pierwotnych lęków. Czytam ostyatnio dużo psychologji, to wiem, że takie trałmatyczne wydażenbia z dzieciństwa odbijają się później na psychioce i zachowaniu. Husar pewnie w taką zaciśniętą w kreskę miną stoi na koncertach w pierwszym rzędzi i krzyczy "zabić chreścijan", bo to jest jego forma obrony przed wspomnieniami i tym, że był wykoprzystany przez męszczyzne. [/quote]
az trudno mi sobie wyobrazic jaki ty jestes kurwa glupi:|A swoja historie metalowania wpisz w temacie "lustracja"
Slava! Myśle, że jego nienawiść do chrześcijan i do katolików wzieła sie ztąd, że kiedys został przetrzebiony przez jakiegoś ksiądza, może katechetę. Pewnie kazał mu zostać po lekcji religii i tam dokonał aktu penetracji, stąd Husar został metalowcem i nienawidzi kleru, to takie odbicie pierwotnych lęków. Czytam ostyatnio dużo psychologji, to wiem, że takie trałmatyczne wydażenbia z dzieciństwa odbijają się później na psychioce i zachowaniu. Husar pewnie w taką zaciśniętą w kreskę miną stoi na koncertach w pierwszym rzędzi i krzyczy "zabić chreścijan", bo to jest jego forma obrony przed wspomnieniami i tym, że był wykoprzystany przez męszczyzne. [/quote]
az trudno mi sobie wyobrazic jaki ty jestes kurwa glupi:|A swoja historie metalowania wpisz w temacie "lustracja"
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- helmik
- rozkręca się
- Einherjer
- zaczyna szaleć
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- kocurejro
- postuje jak opętany!
wracam sobie autobusem po 20 km spacerku, umeczony dosc mocno
siedze odziany w tiszerta z ostatnim Vital Remains
nagle czuje na ramieniu jakas lape
mlody koles patrzy mi prosto w oczy i powaznym tonem mowi : blogoslawie cie w imie ojca...ple..ple...ple..., po czym zrobil znak krzyza i wyszedl na przystanku
mlody koles patrzy mi prosto w oczy i powaznym tonem mowi : blogoslawie cie w imie ojca...ple..ple...ple..., po czym zrobil znak krzyza i wyszedl na przystanku

- rob
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez kocurejro[/i]
mlody koles patrzy mi prosto w oczy i powaznym tonem mowi : blogoslawie cie w imie ojca...ple..ple...ple..., po czym zrobil znak krzyza i wyszedl na przystanku [/quote]
hehe dobre
mlody koles patrzy mi prosto w oczy i powaznym tonem mowi : blogoslawie cie w imie ojca...ple..ple...ple..., po czym zrobil znak krzyza i wyszedl na przystanku [/quote]
hehe dobre
jebać frajerów
dziś byłem u fryzjera (bo już mi w oczy wchodziły i zle było rozczestwać) u starego pana Mariana. Stary 70-paro letni fryzjer co wszystkich obcinał zawsze i dalej obcina. Kurwa, on jakiś niedołężny się zrobił! zębów mi narobił, krzywo obciął, a jak obcinał to oczy mu się same zamykały, ślinił się coś, sapał... kurwa dopiero teraz zobaczyłem z tyłu jakie mam zemby. Ide zaraz do niego... niech mi poprawi. Oby gorzej nie spierdolił. Juz do niego nigdy nie pójde!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Adrian696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
[b]Ide zaraz do niego...[/b] niech mi poprawi. Oby gorzej nie spierdolił. [b]Juz do niego nigdy nie pójde! [/b][/quote]
audiotele:
które zdanie jest prawdziwe..
dzwon - 0-700-dlugopis-666
[b]Ide zaraz do niego...[/b] niech mi poprawi. Oby gorzej nie spierdolił. [b]Juz do niego nigdy nie pójde! [/b][/quote]
audiotele:
które zdanie jest prawdziwe..
dzwon - 0-700-dlugopis-666
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Duban
- weteran forumowych bitew
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Dzisiaj miałem naprawdę niecodzienną akcję związaną ze sraniem. Dziwnie się poczułem i nigdy tak się niepoczułem. z rana poszedłem do obory dać jeść mojemu świniakowi i zachciało mi się srać. nie chciało mi się wracac do domu to się postanowiłem wysrać w oborze. Tam i tak pełno gówien leży. Ściągnołem pory, kucnołem i się po prostu wysrałem. Na to wszystko patrzył prosiak i miał taką smutną minę (zawsze taką ma) jeszcze nie zdążyłem nałożyć portek na dupę a on podleciał i zjadł z pół tego gówna. I póżniej znów miał taką smutną minę.