MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
tak zajebiscie lubie ten material, ze az zrobilem userbar w dwoch wersjach. czestowac sie:
[img]http://img146.imageshack.us/img146/1904/mgla01yt0.png[/img]
[img]http://img292.imageshack.us/img292/4835/mgla02tp8.png[/img]
[img]http://img146.imageshack.us/img146/1904/mgla01yt0.png[/img]
[img]http://img292.imageshack.us/img292/4835/mgla02tp8.png[/img]
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Duban
- weteran forumowych bitew
Jakiś czas temu zaopatrzyłem się w 'Mdłości' i jestem jeszcze bardziej na tak, niż w przypadku 'Presence'. Znakomity materiał! A klimat wręcz poraża! Nie mogę doczekać się na ich kolejne płyty!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
-
- rozkręca się
NEWS updated December 20th, 2006
Out now!
*MGLA "Presence" 12"mLP (12,-)
3 songs of supreme black metal! 20 mins length!
At first this will be available only for retails sales ! Availability is very limited, so might not be enough for distributors.
http://cfprod.com/nh/index3.htm
Dystrybucja w Polsce: Todeskult
Out now!
*MGLA "Presence" 12"mLP (12,-)
3 songs of supreme black metal! 20 mins length!
At first this will be available only for retails sales ! Availability is very limited, so might not be enough for distributors.
http://cfprod.com/nh/index3.htm
Dystrybucja w Polsce: Todeskult
-
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Morph
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Morph
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
A po cholerę "Presence"? Przecież to już wyszło jako MCD. A tak będzie drugi MCD zawierający dwie 7" EP. I bardzo dobrze to rozkminili, bo wydawać 10 minutowe materiały na dwóch nośnikach za każdym razem niekoniecznie jest dobrym pomysłem. A wielu narzekało, że "Mdłości" nie ma na CD. Jedynym problemem w tego typu wydawnictwach jest to, że w grę wchodzić może koncepcyjna okładka czy inne gówno. Lepsza byłaby 2-stronna, no ale zobaczymy. A próbka jest świetna - mimo szczupłej dyskografii można już powiedzieć, że Mgła jest rozpoznawalna.Wysłane przez Block69
(...) jak chcą wydawać 2 mcd na jednej płycie to mogliby wsadzić też "Presence".
- Einherjer
- zaczyna szaleć
kurwa, zajebiscie!
uwielbiam mcd presence, wiec ucieszy mnie kazdy ich material wydany na cd
imo dobrze, ze wydaja te dwie epki na jednej plycie, wydawanie 10-minutowych materialow kazdy na osobnej plycie jest chybionym pomyslem (glownie przez niewygode w sluchaniu -- nie kazdy ma wieze na kilka cd)
nowy material dobry, mgla faktycznie zaczyna byc rozpoznawalna -- czekam na cala epke
uwielbiam mcd presence, wiec ucieszy mnie kazdy ich material wydany na cd

imo dobrze, ze wydaja te dwie epki na jednej plycie, wydawanie 10-minutowych materialow kazdy na osobnej plycie jest chybionym pomyslem (glownie przez niewygode w sluchaniu -- nie kazdy ma wieze na kilka cd)
nowy material dobry, mgla faktycznie zaczyna byc rozpoznawalna -- czekam na cala epke
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
- Bloodcult
[quote][i]Wysłane przez north[/i]
e tam [/quote]
[quote][i]Wysłane przez Einherjer[/i]
imo dobrze, ze wydaja te dwie epki na jednej plycie, wydawanie 10-minutowych materialow kazdy na osobnej plycie jest chybionym pomyslem (glownie przez niewygode w sluchaniu -- nie kazdy ma wieze na kilka cd)[/quote]
a mnie się to po prostu kojarzy w wszelkimi reedycja mi typu "2in1" (jak np. robi Century Media). też nie mam wieży na kilka CD ale nie moge powiedzieć że to taki wielki problem raz na jakiś czas wstać i zmienić CD. z resztą w przypadku Mgły zawsze słucham ich materiału kilka razy pod rząd.
e tam [/quote]
[quote][i]Wysłane przez Einherjer[/i]
imo dobrze, ze wydaja te dwie epki na jednej plycie, wydawanie 10-minutowych materialow kazdy na osobnej plycie jest chybionym pomyslem (glownie przez niewygode w sluchaniu -- nie kazdy ma wieze na kilka cd)[/quote]
a mnie się to po prostu kojarzy w wszelkimi reedycja mi typu "2in1" (jak np. robi Century Media). też nie mam wieży na kilka CD ale nie moge powiedzieć że to taki wielki problem raz na jakiś czas wstać i zmienić CD. z resztą w przypadku Mgły zawsze słucham ich materiału kilka razy pod rząd.
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Mnie zdecydowanie nie razi polski akcent, posługuję się tym językiem na co dzień. Dużym plusem pisania po polsku jest właśnie to, że tfu-rca zawczasu może zrozumieć że nie ma pojęcia o czym pisze, i posługuje się tylko np. zasłyszanymi gdzieś frazami, które albo nie mają wielkiego sensu ułożone w innej kolejności niż w pierwowzorze, albo nie mają sensu po przełożeniu na język rodzimy. Taki koleś po prostu ugryzie się zawczasu w język i da sobie spokój albo przemyśli parę spraw.
Poza tym - głupoty po angielsku też nieraz rażą... Ale jak lubisz słuchać jak ktoś pierdoli od rzeczy (i nawet o tym nie wiedzieć), to sobie zlewaj polskojęzyczne zespoły.
Był gdzieś chyba temat o tym, ale nie, dzisiaj go nie będę szukał...
Poza tym - głupoty po angielsku też nieraz rażą... Ale jak lubisz słuchać jak ktoś pierdoli od rzeczy (i nawet o tym nie wiedzieć), to sobie zlewaj polskojęzyczne zespoły.
Był gdzieś chyba temat o tym, ale nie, dzisiaj go nie będę szukał...
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt: