INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
- Wieczor
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez mistrzsardu[/i]
No właśnie towarzystwo nic konkretnego nie potrafi na temat płyty wykrzesać. Czy w ogóle ktoś słyszał tę płytę? A może płyta nie dała rady i dlatego taka konsternacja?I teraz problem: "co tu kurwa napisać?"
[/quote]
Słyszałem ją i mam ją ale co pisać w stosunku do IW ? O zajebistych riffach, wokalu i perkusji? Płyta po prostu rozpierdala i daje rade po tym co stworzyli na Terrorfront. Jedynie co powiem to to, że porównania do Angel Corpse dopiero teraz są najbliższe prawdy i nie chodzi tu o gościnny udział Pete-a.
No właśnie towarzystwo nic konkretnego nie potrafi na temat płyty wykrzesać. Czy w ogóle ktoś słyszał tę płytę? A może płyta nie dała rady i dlatego taka konsternacja?I teraz problem: "co tu kurwa napisać?"

Słyszałem ją i mam ją ale co pisać w stosunku do IW ? O zajebistych riffach, wokalu i perkusji? Płyta po prostu rozpierdala i daje rade po tym co stworzyli na Terrorfront. Jedynie co powiem to to, że porównania do Angel Corpse dopiero teraz są najbliższe prawdy i nie chodzi tu o gościnny udział Pete-a.
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- Wieczor
- zaczyna szaleć
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez Wieczor[/i]
Jedynie co powiem to to, że porównania do Angel Corpse dopiero teraz są najbliższe prawdy[/quote]
W "Extirpate" nie słyszę nic z ANGELCORPSE.
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
może będę kontrowersyjny, ale Terrorfront >>> Angel Corpse
[/quote]
Phi.
Jedynie co powiem to to, że porównania do Angel Corpse dopiero teraz są najbliższe prawdy[/quote]
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
może będę kontrowersyjny, ale Terrorfront >>> Angel Corpse

Phi.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Wieczor
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
[/quote]
No to twój problem.
[/quote]
No to twój problem.
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- Gore_Obsessed
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- kredkiiiiiiiiiiiiiii
- świeżak
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez haath[/i]
Czy znajdzie się tutaj jakiś osobnik któremu ta płyta nie upierdoliła jaj?
chociaż jakiś jeden mały minus tego wydawnictwa?? [/quote]
A to przez te 15 stron banda wyjadaczy malkontentów nie pierdziała, że IW jest wtórne i ma chujowe brzmienie ?
Czy znajdzie się tutaj jakiś osobnik któremu ta płyta nie upierdoliła jaj?
chociaż jakiś jeden mały minus tego wydawnictwa?? [/quote]
A to przez te 15 stron banda wyjadaczy malkontentów nie pierdziała, że IW jest wtórne i ma chujowe brzmienie ?
Nie całuj w reke Szczuki bo dostaniesz w mordę !