CONQUEROR [CAN]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
CONQUEROR [CAN]
Niewiem czy temat juz byl.
Jak zapatrujecie sie na ich niezbyt bogata biografie?
Jakie opinie o WAR CULT SUPREMACY? Ktore wydawnictwo najbardziej wam podeszlo?
Jak zapatrujecie sie na ich niezbyt bogata biografie?
Jakie opinie o WAR CULT SUPREMACY? Ktore wydawnictwo najbardziej wam podeszlo?
-
- rasowy masterfulowicz
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
Jak zaopatrujecie sie na ich niezbyt bogata biografie?
Jakie opinie o WAR CULT SUPREMACY? Ktore wydawnictwo najbardziej wam podeszlo? [/quote]
Kadzy ich material jest masakrycznie dobry, al ejakos najbardziej bestialski jest "Hammer of..." na skladance Osmose Recs...
Jak zaopatrujecie sie na ich niezbyt bogata biografie?
Jakie opinie o WAR CULT SUPREMACY? Ktore wydawnictwo najbardziej wam podeszlo? [/quote]
Kadzy ich material jest masakrycznie dobry, al ejakos najbardziej bestialski jest "Hammer of..." na skladance Osmose Recs...
- Conqueror
- starszy świeżak
nie słyszałem niestety ich ep-ki ani demówek, ale pozostałe materiały dają radę - szczególnie split z Black Witchery i cover " Christ Death" Sarcofago z "Hammer of Antichrist" - totalna dźwiękowa anihilacja, poziom przemocy na ich płytach jest nieosiągalny dla 95% metalowych kapel. aha, od razu uprzedzam, że mój nick nie wziął się wcale od tej kapeli
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
BLACK WITCHERY to muzyczne beztalencia [/quote]
Nie znam ich muzyki, ale jeśli ktoś na pytanie, dlaczego w jego muzyce nie ma choćby jednego riffu, który mozna rozpoznać, odpowiada, że BW nie jest kapelą która zbyt wiele kombinuje, co w domyśle moż znaczyć: ''napierdalamy na jedno kopyto bo inaczej nie umiemy'' może wzbudzać conajmniej mieszane uczucia jeśli chodzi o jego talent co do gry na instrumencie
P.S Nic nie mam do Black Witchery bo nie znam ich muzyki.Mówię tylko co można wywnioskować z wywiadu.
BLACK WITCHERY to muzyczne beztalencia [/quote]
Nie znam ich muzyki, ale jeśli ktoś na pytanie, dlaczego w jego muzyce nie ma choćby jednego riffu, który mozna rozpoznać, odpowiada, że BW nie jest kapelą która zbyt wiele kombinuje, co w domyśle moż znaczyć: ''napierdalamy na jedno kopyto bo inaczej nie umiemy'' może wzbudzać conajmniej mieszane uczucia jeśli chodzi o jego talent co do gry na instrumencie
P.S Nic nie mam do Black Witchery bo nie znam ich muzyki.Mówię tylko co można wywnioskować z wywiadu.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Block69
- zahartowany metalizator
Słyszałem kiedyś War Cult Supremacy oraz splita z Black Witchery i nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia chociaż ja takiej muzy nie słucham bo nic ciekawego w tym nie widze i Conqueror nie jest tu żadnym wyjątkiem.
Przyswojenie takiej muzyki nie wymaga żadnego "pewnego muzycznego wyrobienia", poprostu nie każdemu musi się podobać black/death zagrany na 3 strunach EAD do 7 progu włącznie. Mi tam styknie INRI którego zawsze chętnie odpalam i żadnych naśladowców słuchać nie potrzebuje.
Przyswojenie takiej muzyki nie wymaga żadnego "pewnego muzycznego wyrobienia", poprostu nie każdemu musi się podobać black/death zagrany na 3 strunach EAD do 7 progu włącznie. Mi tam styknie INRI którego zawsze chętnie odpalam i żadnych naśladowców słuchać nie potrzebuje.
PENIS METAL
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Set
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
Popierdoliło sie wam pod sufitem. Słuchałem - Hammer of Antichrist i jest to co najmniej debilne. Pierdolone beztalencia + darcie ryja jak jakaś jebana małpa + brak oznak myślenia. Podobnie Black Witchery. [/quote]
akurat Hammer of Antichrist nie mialem okazji slyszec ale znajac zycie są tam numery z plyty i ze splitu z BW. WAr Cult Supemacy, tak sie zlozylo, zakupilem pare lat temu razem z debiutem BW, i totalnie popierdolilo mi pod sufitem. dla mnie potega. zapytaj co poniektorych na tym forum ktorzy widzieli w akcji J.Reada jakie to "beztalencie".
poza tym od szesciu lat jestem posiadaczem jedynego na swiecie LS Conqueror zrobionego na zamowienie ha!
poza tym Ryan Förster gral rowniez w Blasphemy ale tego pewnie tez nie sluchasz, podobnie jak Von, Beherit, Axis of Advance czy Revenge:-)
Popierdoliło sie wam pod sufitem. Słuchałem - Hammer of Antichrist i jest to co najmniej debilne. Pierdolone beztalencia + darcie ryja jak jakaś jebana małpa + brak oznak myślenia. Podobnie Black Witchery. [/quote]
akurat Hammer of Antichrist nie mialem okazji slyszec ale znajac zycie są tam numery z plyty i ze splitu z BW. WAr Cult Supemacy, tak sie zlozylo, zakupilem pare lat temu razem z debiutem BW, i totalnie popierdolilo mi pod sufitem. dla mnie potega. zapytaj co poniektorych na tym forum ktorzy widzieli w akcji J.Reada jakie to "beztalencie".
poza tym od szesciu lat jestem posiadaczem jedynego na swiecie LS Conqueror zrobionego na zamowienie ha!
poza tym Ryan Förster gral rowniez w Blasphemy ale tego pewnie tez nie sluchasz, podobnie jak Von, Beherit, Axis of Advance czy Revenge:-)
NECRO SKINS SOCIETY
-
- starszy świeżak
War metal w wykonaniu tych kanadyjczyków nie pozostawia kamienia na kamieniu.Może to i głupie, ale dla mnie takie zespoły jak ten są właśnie definicją ohydzstwa (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) w metalu,który bardziej odpycha aniżeli przyciąga.Bez zbędnych ceregieli,tylko czysta napierdalanka.
Split z BW - cud,miód i orzeszki.
Split z BW - cud,miód i orzeszki.
- Einherjer
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
Ja sie z tym zgadzam. Znam tylko split z BW, ktory mialem okazje slyszec jakis czas temu i od tamtej pory nie mam na ten syf ochoty. Nuda, darcie mordy, muzyka prosta jak trzonek od miotly -- kompletna zenada na poziomie licealistow wymalowanych kremem nivea, napierdalajacych na jedna nute w garazu.
Ja sie z tym zgadzam. Znam tylko split z BW, ktory mialem okazje slyszec jakis czas temu i od tamtej pory nie mam na ten syf ochoty. Nuda, darcie mordy, muzyka prosta jak trzonek od miotly -- kompletna zenada na poziomie licealistow wymalowanych kremem nivea, napierdalajacych na jedna nute w garazu.
Hej młody Junaku, smutek zwalcz i strach! Przecież na tym piachu za trzydzieści lat, przebiegnie z pewnością jasna, długa, prosta, szeroka jak morze Trasa Łazienkowska! I z brzegiem zepnie drugi brzeg, na którym twój ojciec legł ! La, la, la, laaa, la, la, la...
- Wieczor
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Warcrimer[/i]
Conqueror to bardzo miła muzyka młodzieżowa. Nie słucham tego codziennie, ale bardzo lubię. [/quote]
No bo co by tu nie mowic ale codziennie sluchac Conqueror nie da sie sluchac no jakby kura na to nie patrzec
Conqueror to bardzo miła muzyka młodzieżowa. Nie słucham tego codziennie, ale bardzo lubię. [/quote]
No bo co by tu nie mowic ale codziennie sluchac Conqueror nie da sie sluchac no jakby kura na to nie patrzec
"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt: