Wasze nietypowe hobby

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Set
postuje jak opętany!

01-03-2007, 14:08

[quote][i]Wysłane przez Duban[/i]
[quote][i]Wysłane przez Set[/i]
a ja na ten przyklad mieszam kawe / herbate tylko w lewo hehe, zreszta jak gotuje np. zupe to mam tak samo. mieszane w prawo jest skażone kurwa! [/quote]

jesteś koszerny :) [/quote]
ani troche hehe, to odchył z wojska. wódz jak sobie kazal zrobic kawe na służbie to miala byc mieszana w prawo. a herbata miala byc " z żagielkiem", tzn musial wystawac rąbek torebki ponad powierzchnie :-). jezeli kawa byla zamieszana w odwrotną strone lub torebka sie zatapiala; w obu przypadkach napoje szly do zlewu. dlatego to jest moj wyraz sprzeciwu. taki kurwa swoisty bojkot hehehehe
NECRO SKINS SOCIETY
Awatar użytkownika
Melepeta
w mackach Zła

01-03-2007, 14:16

[quote][i]Wysłane przez didi[/i]
pomorze,a co?? [/quote]

Kto komu będzie pomagał?
długopisyyyyyyyyyy

01-03-2007, 14:35

niestety mi dosc czesto sie to zdarzalo dlatego zaczelam jebac tam tyle papieru ze sie non stop zapycha:D aha,no i mam jeszcze jazde ze musze baaaardzo dokaldnie sie podetrzec-zarowno po jedynce jak i dwojce;p [/quote]
Też mam, że absolutnie dokładnie musze się podetrzeć, no chyba, że jestem na "akcji"- po niej póżniej to musze się kompać i prysznicem myć dupe. Gdy sram na kiblu idzie mi z 1/3 rolki. Najpierw podcieram pozostałości gówna, następnie ze 2 metry rolki zwijam i biore pod ciepłą wode i na mokro dupe, a póżniej czyszcze tez papierem aż do sucha. Aha i jeszcze tak mam, że przed sraniem pytam się jakiegoś domownika(najczęściej mamy) czy mogę się wysrać, gdy dostane słowne zezwolenie wtedy ide na kibel :)
Co do hobby to też miałem z ..... hmmm.... heh... no z waleniem konia najczęściej na kacu, w piwnicy lub w pobliskim lesie, ale teraz już coraz żadziej jakoś marszcze skóre.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

01-03-2007, 14:45

niestety mi dosc czesto sie to zdarzalo dlatego zaczelam jebac tam tyle papieru ze sie non stop zapycha:D aha,no i mam jeszcze jazde ze musze baaaardzo dokaldnie sie podetrzec-zarowno po jedynce jak i dwojce;p [/quote]

buhehehehehehehehehe, jakże delikatne stworzonko ....
prawdziwy metaloweic nie podciera sie i nie wyciera w papier kutacha ani psiochy! nie wolno!
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

01-03-2007, 14:48

Po to sie nosi majty by kał i uryna w nie wsiąkała.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Trojan
postuje jak opętany!

01-03-2007, 15:09

[quote][i]Wysłane przez Melepeta[/i]

Aha największa moja pojebana zajawka to konstrukcja lampowego wzmacniacza na schemacie Mesy(jak ktoś siedzi w temacie wie ile to zabawy). HOWGH! [/quote]

jesteś pojebany ;-)
Down the bottle's nest
Awatar użytkownika
NW.
postuje jak opętany!
Kontakt:

01-03-2007, 15:11

[quote][i]Wysłane przez Set[/i]
a ja na ten przyklad mieszam kawe / herbate tylko w lewo hehe, zreszta jak gotuje np. zupe to mam tak samo. mieszane w prawo jest skażone kurwa! [/quote]

mam to samo, dzis zamieszalem herbate w prawo i myslalem ze mnie kurwica wezmie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Melepeta
w mackach Zła

01-03-2007, 15:53

[quote][i]Wysłane przez Analripper[/i]

prawdziwy metaloweic nie podciera sie i nie wyciera w papier kutacha ani psiochy! nie wolno! [/quote]

AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHHAA lord draska? Będzie "Bułgarski Pościg2"?
didi
rozkręca się

01-03-2007, 15:54

pomorze,a co?? [/quote]

Kto komu będzie pomagał? [/quote]

przy podcieraniu dupy??:D
die of my anger! die of my hate! die in convulsion! die in fucking pain!
Awatar użytkownika
Melepeta
w mackach Zła

01-03-2007, 15:55

Dlaczemu?
didi
rozkręca się

01-03-2007, 15:56

[quote][i]Wysłane przez Analripper[/i]

prawdziwy metaloweic nie podciera sie i nie wyciera w papier kutacha ani psiochy! nie wolno! [/quote]

psiocha??genialne,tego jeszcze nie slyszalam-ja np znam siuraczke:D ale niee,podcierac sie musze bo bym ohujala
didi
rozkręca się

01-03-2007, 15:56

Dlaczemu? [/quote]

no wlansie nie wiem o co ci chodzi,zgubilam sie
Awatar użytkownika
seba_ulf
starszy świeżak

01-03-2007, 16:56

[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
Aha i jeszcze tak mam, że przed sraniem pytam się jakiegoś domownika(najczęściej mamy) czy mogę się wysrać, gdy dostane słowne zezwolenie wtedy ide na kibel :)
[/quote]
ja pierdole:) co za chłop:)
Łachman
świeżak

21-06-2007, 23:59

No cóż nie wiem czy można to nazwać jakimś nietypowym hobby ale czasami z nudów zaznaczam na programie p2p jakiś plik do ściągania i gapie się na transfer ale po kilkunastu minutach zdaję sobie sprawę, że nie chcę mi się czekać aż się ściągnie i kasuje go.
Awatar użytkownika
Deviant
w mackach Zła

22-06-2007, 09:04

Ja niedawno miałem kilka akwariów z rybami(w sumie 700 litrów) ,ale z braku miejsca musiałem zlikwidowac,teraz to limitowane edycje komiksów zbieram,nietypowych hobby nie mam ale widzialem kkiedys na necie strone na której kolo chwalił sie swoimi kłaczkami z pempka!!!
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

23-06-2007, 10:48

Właśnie zdałem sobie sprawę z jednego mojego "nietypowego hobby" (czytaj: dziwactwa). Od kiedy nabyłem "Decimate Christendom" INCANTATION jest to jedyna płyta przy której rozmrażam lodówkę (jak choćby dzisiaj - stąd ten post).
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
craft
rozkręca się

23-06-2007, 17:37

ja to lubie na rowerze sciagac sie z samochodami np.do pierwszego skrzyzowania czy drzewa upatrzonego,badz próbowac rozjechac jakiegos psa czy kota.albo wkurwiac ludzi gapiac sie na nich np.w autobusie:D
blood must be shed...
Awatar użytkownika
north
zaczyna szaleć

23-06-2007, 22:10

ja mam takie dziwactwo, ze cokolwiek kupię lub ktos kupi zawsze znajdę wadę. najgorsze jest to że nawet kropka o rozmiarach 1mmx1mm na ubraniu, ksiązeczce od plyty czy na czyms co wydrukowalem i musze oddac czasem potrafi doprowadzić mnie do "szału"...
Obrazek
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

21-08-2007, 12:27

Ostatnio moim nietypowym hobby stało sie coś takiego, że wchodze na profil jakieś kapeli na Metal Archives i poprzez linki w Current line-up lub Former/past member(s) próbuje sie przedostać na profil zupełnie innej kapeli najlepiej z innego państwa i obracającej sie w innym gatunku metalu.

Dziś wszedłem na profil greckiego Horrified z myślą by przedostać się po linkach na profil Judas Priest i dało rade ;)
PENIS METAL
DCI Hunt

21-08-2007, 12:34

[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
Ostatnio moim nietypowym hobby stało sie coś takiego, że wchodze na profil jakieś kapeli na Metal Archives i poprzez linki w Current line-up lub Former/past member(s) próbuje sie przedostać na profil zupełnie innej kapeli najlepiej z innego państwa i obracającej sie w innym gatunku metalu.

Dziś wszedłem na profil greckiego Horrified z myślą by przedostać się po linkach na profil Judas Priest i dało rade ;) [/quote]

Metal archives to pożeracz czasu hehe.
ODPOWIEDZ