SUFFOCATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
- P.
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez ultravox[/i]
Mam inne zdanie. Zwłaszcza wersja z ostatniej płyty jest dużo gorsza, niby brzmi lepiej, ale brakuje mi w tym pasji, takiego zacięcia jak na "Breeding...". [/quote]
Zgadzam się z Tobą całkowicie w tej kwestii, jak i co do samej plyty.
Bardzo lubię "Breeding...". Świetnie, złożone kompozycje, owa pasja. Poza tym agresywne ciekawe wokale.
Mam inne zdanie. Zwłaszcza wersja z ostatniej płyty jest dużo gorsza, niby brzmi lepiej, ale brakuje mi w tym pasji, takiego zacięcia jak na "Breeding...". [/quote]
Zgadzam się z Tobą całkowicie w tej kwestii, jak i co do samej plyty.
Bardzo lubię "Breeding...". Świetnie, złożone kompozycje, owa pasja. Poza tym agresywne ciekawe wokale.
never again
- P.
- postuje jak opętany!
Każdy utwór zawiera sporo - nazwijmy to - nośnych momentów. Chyba za dużo solówek (za długa w "Abomination Reborn"). Wokal mógłby być mniej czytelny np. taki jak na "Effigy..." czy "Despise..." albo taki zacięty jak na "Breeding...". Chciałbym aby było więcej riffów tak charakterystycznych dla wczesniejszych plyt ("Misconceived" do 0:30).
Często słucham tej płyty (ostatnio jakieś półtorej godziny temu). Podobają mi się szczególnie te najszybsze partie.
Często słucham tej płyty (ostatnio jakieś półtorej godziny temu). Podobają mi się szczególnie te najszybsze partie.
never again
- Aron
- postuje jak opętany!
Myślę że nowa płyta jest bardzo dobra. Nie jest to co prawda taki death metalowy monument jak "Effigy...", no ale takie płyty jak ten fenomenalny debiut nagrywa się chyba tylko raz w życiu...
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- rasowy masterfulowicz
Re:
Suffocation awanosował na zajebisty album. Bardzo mocna płyta.Mort pisze:Suffocation i Souls to Deny mi nie podeszlo, nie twierdze ze to zle plyty, IMO srednie
Zespół podpisał papiery z Nuclear Blast.
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=103630
I AM MORBID
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: SUFFOCATION
support music, not rumors
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Re: SUFFOCATION
Zajebisty nowy kawałek.