ANNIHILATOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez Blackult[/i]
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Annihilator pierwszy raz usłyszalem tak jak Block69 na "Carnival Diablos" (i z tej samej taśmy hehehe),[/quote]
jesteście razem?
)) [/quote]
Nie jesteśmy pedałami, my tylko mieszkamy razem! [/quote]
Brzmi jak cytat ze Strasznego Filmu - "Nie jestem pedałem, ja mu tylko obciągałem"
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Annihilator pierwszy raz usłyszalem tak jak Block69 na "Carnival Diablos" (i z tej samej taśmy hehehe),[/quote]
jesteście razem?

Nie jesteśmy pedałami, my tylko mieszkamy razem! [/quote]
Brzmi jak cytat ze Strasznego Filmu - "Nie jestem pedałem, ja mu tylko obciągałem"

- roman
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Stygmat[/i]
Alice in Hell - Zajebista płyta jak dla mnie [b]prekursor[/b] pojęcia: Melodyjny Thrash 6/6[/quote]
Prekursor pojecia melodyjny thrash to jest Flotsam And Jetsam.
Slyszalem Alice In Hell. Plyta fajna dla kogos kto jest zachlysniety wlasnie odkrywaniem thrash metalu. Jak bylem nastolatkiem to sie ta plytka jaralem. Pamietam, ze chyba przez miesiac katowalismy ze znajomymi (oczywiscie cala ta fascynacja pod wplywem teledysku, ktory tam kiedys polecial w popoludniowej audycji dla nastolatkow
). Pozniejszej tworczosci nigdy nie zglebilem, chyba za szybko Sarcofago mnie pierdolnelo 
To samo moglbym napisac o Nasty Savage i Razor z tym wyjatkiem, ze nie pamietam tytulow plyt, ani nie kojarze muzyki. Niestety musialy ustapic pod naporem Autopsy i Immolation
Alice in Hell - Zajebista płyta jak dla mnie [b]prekursor[/b] pojęcia: Melodyjny Thrash 6/6[/quote]
Prekursor pojecia melodyjny thrash to jest Flotsam And Jetsam.
Slyszalem Alice In Hell. Plyta fajna dla kogos kto jest zachlysniety wlasnie odkrywaniem thrash metalu. Jak bylem nastolatkiem to sie ta plytka jaralem. Pamietam, ze chyba przez miesiac katowalismy ze znajomymi (oczywiscie cala ta fascynacja pod wplywem teledysku, ktory tam kiedys polecial w popoludniowej audycji dla nastolatkow

To samo moglbym napisac o Nasty Savage i Razor z tym wyjatkiem, ze nie pamietam tytulow plyt, ani nie kojarze muzyki. Niestety musialy ustapic pod naporem Autopsy i Immolation

- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
Nigdy ich nie lubiłem. Próbowałem się przekonywać takimi płytkami, jak "Alice in Hell" czy "King of the Kill", ale to za chuja nie dla mnie. Z uwagi na egzystowanie już Anthrax, ten zespół uważam za niepotrzebny. Tymbardziej, że ostatnio czytywałem, iż grają kompletną szmirę.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
-
- postuje jak opętany!
- Duban
- weteran forumowych bitew
Odświeżam temat, bo znalazłem taką oto wiadomość: [url]http://muzyka.gery.pl/cms/31186,2,wiadomosc.html[/url]
Tylko boję się, że te pierdolone maminsynki na literkę T będą headlinerem trasy i wtedy szkoda będzie wywalić stówkę (plus dojazd), żeby zobaczyć Watersa przez pół godziny...
Tylko boję się, że te pierdolone maminsynki na literkę T będą headlinerem trasy i wtedy szkoda będzie wywalić stówkę (plus dojazd), żeby zobaczyć Watersa przez pół godziny...
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Duban
ja pierdolę, kurwa jego mać, nie wybaczę Watersowi tego koncertu sprzed kilku lat. Przyjeżdża i chujnię z grzybnia odwalą przed jakimiś wypierdkami, dla których będa onanizować się rpzed sceną 15-latki. Nie ma chuja, jak tak, to nie jadę!
- Duban
osobiście nie twierdzę, że Annihilator jest zespołem wybitnym, ale nagrali kilka znakomitych krążków i za to Watersa szanuję, a jego muzyke lubię. Być może, tak jak mówisz, Annihilator się nie liczy, ale nei zmienia to faktu, że z przyjemnością zobaczyłbym ich na żywo w półtoragodzinnym secie. A tu z jakimiś szczylami się wożą, no kurwa - hańba!
-
- postuje jak opętany!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Duban[/i]
osobiście nie twierdzę, że Annihilator jest zespołem wybitnym, ale nagrali kilka znakomitych krążków i za to Watersa szanuję, a jego muzyke lubię. Być może, tak jak mówisz, Annihilator się nie liczy, ale nei zmienia to faktu, że z przyjemnością zobaczyłbym ich na żywo w półtoragodzinnym secie. A tu z jakimiś szczylami się wożą, no kurwa - hańba! [/quote]
Taka koniunktura na rynku teraz. Stare zasłużone firmy thrashowe muszą otwierać występy kapel, które wychowały się na ich płytach a teraz są 100x bardziej popularne :/
osobiście nie twierdzę, że Annihilator jest zespołem wybitnym, ale nagrali kilka znakomitych krążków i za to Watersa szanuję, a jego muzyke lubię. Być może, tak jak mówisz, Annihilator się nie liczy, ale nei zmienia to faktu, że z przyjemnością zobaczyłbym ich na żywo w półtoragodzinnym secie. A tu z jakimiś szczylami się wożą, no kurwa - hańba! [/quote]
Taka koniunktura na rynku teraz. Stare zasłużone firmy thrashowe muszą otwierać występy kapel, które wychowały się na ich płytach a teraz są 100x bardziej popularne :/
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
- Duban
i niestety nic na to nie poradzimy, bo taki Annihilator niestety zawsze był zespołem drugiego (lub jeszcze bardziej odległego) planu. Podejrzewam, że iine zespoły (Testament, Megadeth, Exodus, byc może Overkill) mogłyby sobie pozwolic na własna trasę i frekwencja byłaby nienajgorsza, ale to tylko gdybanie. Z drugiej strony Mustaine na pewno wziąłby coś pokroju Trivium, żeby wpadło troszke grosza do kiesy od młodszej generacji fanów.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii