SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
-
Gość
-
Gość
- Only_True_Believers
- longinus696
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez zekke[/i]
poza tym jak 90% pierdolenia o dupie maryni i 10% tresci moze byc wyznacznikiem czegokolwiek? =] [/quote]
Trafne spostrzeżenie...
...aczkolwiek niekoniecznie.
Zależy jaką teorię przyjmiesz. Jeśli uznasz, że dziś nie ma już mowy o nowatorstwie wyznaczającym jakość, to sprawdzianem wartości jest sukces, a cóż jest lepszym miernikiem sukcesu niż bycie "na językach"?
Dlatego chciałem dopisać jeszcze jednego posta żeby było wiadomo kto jest K.I.N.G
poza tym jak 90% pierdolenia o dupie maryni i 10% tresci moze byc wyznacznikiem czegokolwiek? =] [/quote]
Trafne spostrzeżenie...
...aczkolwiek niekoniecznie.
Zależy jaką teorię przyjmiesz. Jeśli uznasz, że dziś nie ma już mowy o nowatorstwie wyznaczającym jakość, to sprawdzianem wartości jest sukces, a cóż jest lepszym miernikiem sukcesu niż bycie "na językach"?
Dlatego chciałem dopisać jeszcze jednego posta żeby było wiadomo kto jest K.I.N.G
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
-
stary
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Kurdem, w sumie to nie słyszałem tego Satyricona w caości ale będę teraz jebał posty dla zasady! w piwnicy nagrywam lepszą komercję, ale POlska jeszcze na to nie jest gotowa! wypłynę za 5 lat(pozdro dla Dziubdziusia z KAtowic, ty CHuju!) , i będę miał full hajcu na koks i dziwki, a wy dalej będziecie płajać, że się sprzedałem, liczy się tylko KOMERCJA! NISZYCZĆ SCENĘ! PIERDOLE! KURWA NOJA GŁOWA!
- twoja_stara_trotzky