Wasze typy na płytę roku 2006
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- longinus696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez NW.[/i]
widze ze niektore osoby nigdy nie przekrocza pewnego pulapu geniuszu jakim jest muzyka Ukraincow. [/quote]
To twierdzenie można równie dobrze odwrócić na korzyść The Prodigy
[quote][i]Wysłane przez Morph[/i]
90% :] [/quote]
Nie no. Mainstreamową (nie w kwestii zasięgu ale jakości) papkę też im się zdarzało popełnić.
widze ze niektore osoby nigdy nie przekrocza pewnego pulapu geniuszu jakim jest muzyka Ukraincow. [/quote]
To twierdzenie można równie dobrze odwrócić na korzyść The Prodigy
[quote][i]Wysłane przez Morph[/i]
90% :] [/quote]
Nie no. Mainstreamową (nie w kwestii zasięgu ale jakości) papkę też im się zdarzało popełnić.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
To twierdzenie można równie dobrze odwrócić na korzyść The Prodigy[/quote]
jak i na korzysc innych wykonawcow. nie widze sensu porownywania dwoch odmiennych we wszystkim zespolow.
To twierdzenie można równie dobrze odwrócić na korzyść The Prodigy[/quote]
jak i na korzysc innych wykonawcow. nie widze sensu porownywania dwoch odmiennych we wszystkim zespolow.
a niby dlaczego nie?
wszystko można względem siebie porównywac, tym bardziej gdy mamy na myśli jakosć nie zaś jakieś stytlistyczne podziały i inne pierdolenie..a walory artystyczne muzyki Prodigy , cała ich zjawiskowośc, cynizm, image, autoironia itp stoją o wiele wyżej ponad to co ma do zaoferowania jakaś tam popierdolona horda ukrainców, która w nieudolny, tragikomiczny sposób bierze na warsztat patenty odegrane lata temu..i nie mów mi o geniuszu w kontekście Lucifugum bo pękne ze śmiechu.

- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- longinus696
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
a niby dlaczego nie?
wszystko można względem siebie porównywac, tym bardziej gdy mamy na myśli jakosć nie zaś jakieś stytlistyczne podziały i inne pierdolenie..a walory artystyczne muzyki Prodigy , cała ich zjawiskowośc, cynizm, image, autoironia itp stoją o wiele wyżej ponad to co ma do zaoferowania jakaś tam popierdolona horda ukrainców, która w nieudolny, tragikomiczny sposób bierze na warsztat patenty odegrane lata temu..i nie mów mi o geniuszu w kontekście Lucifugum bo pękne ze śmiechu. [/quote]
kurde, po raz pierwszy chyba gadasz cos z sensem, z czym sie prawie calkowicie zgadzam ;]
a niby dlaczego nie?

kurde, po raz pierwszy chyba gadasz cos z sensem, z czym sie prawie calkowicie zgadzam ;]
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
widze ze niektore osoby nigdy nie przekrocza pewnego [b]pulapu geniuszu[/b] jakim jest muzyka Ukraincow. [/quote]
proponuję przyznać NW. tytuł kawalarza roku
widze ze niektore osoby nigdy nie przekrocza pewnego [b]pulapu geniuszu[/b] jakim jest muzyka Ukraincow. [/quote]
proponuję przyznać NW. tytuł kawalarza roku

I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Block69
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez vulture[/i]
a niby dlaczego nie?
wszystko można względem siebie porównywac, tym bardziej gdy mamy na myśli jakosć nie zaś jakieś stytlistyczne podziały i inne pierdolenie..a walory artystyczne muzyki Prodigy , cała ich zjawiskowośc, cynizm, image, autoironia itp stoją o wiele wyżej ponad to co ma do zaoferowania jakaś tam popierdolona horda ukrainców, która w nieudolny, tragikomiczny sposób bierze na warsztat patenty odegrane lata temu..i nie mów mi o geniuszu w kontekście Lucifugum bo pękne ze śmiechu. [/quote]
dlatego nie bo po chuj porownywac zespol/projekt prezentujacy muzyke nowoczesna z zupelnie odmiennym tworem, ktorego w mojej opinii nie slucha jednak co drugi uczestnik jakiegos ecstasy spedu czy inny pseudointelektualista z wloskami na zel. jak widac ty wolales zaczac obsrywac kapele ktorej slucham i wykazywac sie wielkim samouwielbieniem ze sluchasz tego... wielkiego Prodigy! ktorzy sa tacy zjawiskowi, cyniczni, autoironiczni itp. a ja akurat mam w dupie jacy oni sa bo twoje argumenty sprowadzaja sie do tego ze tobie sie podobaja i tyle wystarczy by byli zajebisci. a kim ty jestes zeby oceniac i obrazac ta ''popierdolona horde z ukrainy''?? cytujac teraz wypowiedz jednego z redaktorow odnosnie Lucifugum: "Znajac zycie, znajda sie pewnie sceptycy, nie dostrzegajacy rangi tego zespolu - ich sprawa, oni zawsze pozostana na etapie 'cieplej papki potentatow rynku'''. proponowalbym pekniecie ze smiechu nad swoja marnoscia i debilizmem.
rzeklem a teraz mozesz spierdalac.
a niby dlaczego nie?

dlatego nie bo po chuj porownywac zespol/projekt prezentujacy muzyke nowoczesna z zupelnie odmiennym tworem, ktorego w mojej opinii nie slucha jednak co drugi uczestnik jakiegos ecstasy spedu czy inny pseudointelektualista z wloskami na zel. jak widac ty wolales zaczac obsrywac kapele ktorej slucham i wykazywac sie wielkim samouwielbieniem ze sluchasz tego... wielkiego Prodigy! ktorzy sa tacy zjawiskowi, cyniczni, autoironiczni itp. a ja akurat mam w dupie jacy oni sa bo twoje argumenty sprowadzaja sie do tego ze tobie sie podobaja i tyle wystarczy by byli zajebisci. a kim ty jestes zeby oceniac i obrazac ta ''popierdolona horde z ukrainy''?? cytujac teraz wypowiedz jednego z redaktorow odnosnie Lucifugum: "Znajac zycie, znajda sie pewnie sceptycy, nie dostrzegajacy rangi tego zespolu - ich sprawa, oni zawsze pozostana na etapie 'cieplej papki potentatow rynku'''. proponowalbym pekniecie ze smiechu nad swoja marnoscia i debilizmem.
rzeklem a teraz mozesz spierdalac.
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- starszy świeżak
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
Jeśli chodzi o polskie albumy nagrane w 2006r to na 99% będzie na pierwszym miejscu a na 99,9% w pierwszej dwójce;) [/quote]
To brzmi trochę nielogiczne ;)
Do swojej listy najlepszych płyt roku mogę dopisać jeszcze:
General Surgery - Left Hand Pathology
Pyorrhoea - The Eleventh: Thou Shalt Be My Slave
Jeśli chodzi o polskie albumy nagrane w 2006r to na 99% będzie na pierwszym miejscu a na 99,9% w pierwszej dwójce;) [/quote]
To brzmi trochę nielogiczne ;)
Do swojej listy najlepszych płyt roku mogę dopisać jeszcze:
General Surgery - Left Hand Pathology
Pyorrhoea - The Eleventh: Thou Shalt Be My Slave