WITCHMASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- longinus696
- zahartowany metalizator
Phallelujah!!!!
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
-
- rasowy masterfulowicz
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- Koval
- rozkręca się
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
ja oddalem glos na Violence & Blasphemy min. za sprawa swietnie odgranego coveru Blasphemy.
wybor jest trudny, kazdy ich album mi podchodzi bez problemu.
powiem wiecej - totalnie mnie rozpierdala!
inna sprawa to demosy ktore kasuje wiekszosc kawalkow z pelnych albumow, dobrze ze na najnowszym krazku nie zawodza i dalej loja dupsko.
wybor jest trudny, kazdy ich album mi podchodzi bez problemu.
powiem wiecej - totalnie mnie rozpierdala!
inna sprawa to demosy ktore kasuje wiekszosc kawalkow z pelnych albumow, dobrze ze na najnowszym krazku nie zawodza i dalej loja dupsko.
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
"Masochistic..." bardziej postawił na prędkość i brutalność. To ich zdecydowanie najrówniejszy, najlepiej brzmiący i najbardziej kopiący materiał. Nie wiele mu ujmuje "Never...", chociaż tutaj jest znacznie syfniej pod względem sound'u i tak bardziej thrash metalowo.
"Violence..." też lubię sobie czasami zarzucić na uszy, ale z lekką ręką mogli wyjebać kilka niepotrzebnych numerów, które trują dupę gorzej niż stara mi po powrocie z kilku dniowego maratonu.
To co prezentowali przed płytami mam tylko na EP "Sex, Drugs & Satan" i fakt, że ładnie się już wtedy zapowiadali, ale żadnych fajerwerków nie zwiastowali.
"Violence..." też lubię sobie czasami zarzucić na uszy, ale z lekką ręką mogli wyjebać kilka niepotrzebnych numerów, które trują dupę gorzej niż stara mi po powrocie z kilku dniowego maratonu.
To co prezentowali przed płytami mam tylko na EP "Sex, Drugs & Satan" i fakt, że ładnie się już wtedy zapowiadali, ale żadnych fajerwerków nie zwiastowali.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
-
- rozkręca się
Nie potrafie wybrac najlepszego, bo po prostu wszystko co nagrali ci psychole bardzo mi sie podoba. Gdybym jednak musial zaglosowac, to wybralbym Przemoc...
albo Masochistyczne..., bo wydaja mi sie ciut lepsze od trojki. Ale lykam wszystko bez popitki - Witchmaster jest najczesciej sluchanym przeze mnie polskim zespolem.
albo Masochistyczne..., bo wydaja mi sie ciut lepsze od trojki. Ale lykam wszystko bez popitki - Witchmaster jest najczesciej sluchanym przeze mnie polskim zespolem.