SUFFOCATION

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
jax1982
zaczyna szaleć
Kontakt:

12-08-2006, 18:46

lubie, ale bez jakis wiekszych emocji, jedyneczka fajna, no i ostatnia tez calkiem spoko ;) slucham nowego kawalka wlasnie i jest.... standardowo ;)
Awatar użytkownika
Set
postuje jak opętany!

13-08-2006, 01:18

szlifuja chlopaki stylistyke ostatnich produkcji,i dobrze, bo bardzo mi to akurat odpowiada.jeden z tych zespolow,ktore mnie nigdy nie zawodza.nawet "breeding..."mimo brzmienia jest jedna z moich ulubionych pozycji i mam nadzieje, ze nie nagraja tego ponownie hehehe.nowa plyta nie moze byc chujowa,chociaz trudno stawiac oltarz na podsytawie dwoch trackow
NECRO SKINS SOCIETY
Mort
rasowy masterfulowicz

05-09-2006, 13:10

Fajnie grają, choć na dłuższą metę to trochę nudne, jeżeli już to najcześciej słucham Pierced i Effigy bo tylko to mam, słyszałem oczywiście wszystko :+), dobre wrażenie robią za to Despise i Human Waste, a najnowsza płyta,niesety, wraz z Souls to Breeding tworzy bardzo marne trio :<
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

18-09-2006, 14:52

Dzis dotarla do mnie plyta, jestem po 2 przesluchaniach, moc totalna, chlopaki w formie sa zdecydowanie, malutki minusik za wysuniete za bardzo do przodu gary (Mike Smith troche poszalal!). Chlopoki kupujta ta plyte bo warto!!!

edit : BIND TORTURE KILL nosz kurwa!!!!!!!!!! ;-)
Obrazek

Obrazek
Mort
rasowy masterfulowicz

18-09-2006, 15:57

IMO nie warto kupować nowej płyty :/, jedynie kolekcjonerskie zapędy mogą usprawiedliwiać wydanie na to pieniędzy
Awatar użytkownika
Set
postuje jak opętany!

18-09-2006, 15:59

[quote][i]Wysłane przez Mort[/i]
IMO nie warto kupować nowej płyty :/, jedynie kolekcjonerskie zapędy mogą usprawiedliwiać wydanie na to pieniędzy [/quote]
a przesluchales juz? lubisz to w ogole?
NECRO SKINS SOCIETY
Awatar użytkownika
Ulfr
zaczyna szaleć

18-09-2006, 16:00

Mnie tez podoba sie raczej srednio, plyta solidna i poprawna, ale moim zdaniem nie wnosi absolutnie nic, czego ten zespol nie pokazalby juz wczesniej. Niezbyt podoba mi sie tez brzmienie, ale to juz odczucie najbardziej subiektywne z mozliwych.
VIVA MEGALOMANIA
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

18-09-2006, 18:26

[quote][i]Wysłane przez przystojniak[/i]
stara szwecja kasuje całe stany i te badziewia z morrisound jednym pierdnięciem gitary[/quote]
Dobry dowcip. Nie... zaraz... kiepski. O właśnie: kiepski dowcip. Kiepski.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
vulture

18-09-2006, 19:21

Tampa = MORBID ANGEL = GÓWNO WARTE???????
marny NOCTURNUS???
piekło i szatani!!! arggghhhh!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

18-09-2006, 20:25

No i jak tam ten nowy Suffocation wam się widzi?
Przyznam, że zapuściłem promówkę i zasnąłem.
To chyba gorzej niż Deicide, które powodowało jedynie przeogromne ziewanie.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
vulture

18-09-2006, 20:28

arrghhh!!!!! nadal lepsze!!!!! Nocturnus marny? aaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooorrrrrrrrrrrraaaarrrrrrrrgghhh! tego już za wiele!!!! piekło i szatani!!!!!!!! ;))))
Mort
rasowy masterfulowicz

18-09-2006, 20:32

[quote][i]Wysłane przez Set[/i]

a przesluchales juz? lubisz to w ogole? [/quote]

tak i nie lubię, Effigy i Pierced lubię, Despise też jest dobre, ale nowa się chowa :<

[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
To chyba gorzej niż Deicide, które powodowało jedynie przeogromne ziewanie. [/quote]

Deicide mimo, że nie najlepsze, znacznie przewyższa nowy Suffocation

stara szwecja kasuje całe stany i te badziewia z morrisound jednym pierdnięciem gitary[/quote]
nvm edytowałem :+), w każdym razie Morbid Angel > Szwecja

[quote]A tak w ogóle to jak tam christ illusion? Nadal lepsze od Hell Awaits lub Show No Mercy? :) [/quote]

tak
Awatar użytkownika
longinus696
zahartowany metalizator

18-09-2006, 21:33

Ja jestem.

Chociaż też nie do końca. Morbidów lubię (to spadek, bo kiedys ich uwielbiałem).
Ale np. uwielbiam Incantation, Immolation (troszku mniej),
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel

http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

18-09-2006, 22:01

Chodzi mi o to ile jest naprawdę interesujących kapel deathmetalowych w Szwecji. Będzie dziesięć? Hmm... A w Stanach bez problemu znajdę od ręki kilkadziesiąt. Sound ze Szwecji jest nie dla mnie - jakieś dziwne przestery, czy tam "efekty" - jak zwał tak zwał. Dziwi mnie to bardzo, bo to zdecydowanie gatunek numer 1 dla mnie, a wystarczy mi palców jednej ręki, żeby zliczyć płyty od północnych sąsiadów, które mnie naprawdę powaliły. Ameryka stoi Death Metalem, Szwecją ABBĄ. ;)
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

18-09-2006, 22:14

Nie lubię, przynudzali okrutnie na każdym wydawnictwie, chociaż po rozpadzie nie słyszałem nic z ich twórczości. [/quote]

Hehe...

[quote]Techniczny death metal nigdy do mnie nie przemawial[/quote]
Co kto lubi.

[quote]stara szwecja kasuje całe stany i te badziewia z morrisound jednym pierdnięciem gitary[/quote]

Rozumiem i wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje, ale to co napisales to zart miesiaca. LOL!

[quote]Do dupy, po co komu innowacje i eksperymenty? [/quote]

Rozumiem, ze kazda kapela, ktorej sluchasz na kazdej plycie wprowadza "innowacje i eksperymenty"???
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ