Celtic Frost "Monotheist"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
też mnie to dymi, ale "Monotheist" to zdecydowanie najlepsza płyta w metalu 2006 roku i jedna z najlepszych w ostatnich latach, a generalnie chuja mnie obchodzi czy grali wcześniej do ogórka na weselu, czy chcieli 20 lat temu wyrwać 15 letnich fanów Poison 

Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- P.
- postuje jak opętany!
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
też mnie to dymi, ale "Monotheist" to zdecydowanie najlepsza płyta w metalu 2006 roku i jedna z najlepszych w ostatnich latach, [/quote]
Podobno na tym forum nie jesteś w tej opinii odosobniony. Nie rozumiem Was... [/quote]
i to są właśnie pierwsze objawy wielu poważnych chorób psychicznych
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
też mnie to dymi, ale "Monotheist" to zdecydowanie najlepsza płyta w metalu 2006 roku i jedna z najlepszych w ostatnich latach, [/quote]
Podobno na tym forum nie jesteś w tej opinii odosobniony. Nie rozumiem Was... [/quote]
i to są właśnie pierwsze objawy wielu poważnych chorób psychicznych

- sveneld
- zaczyna szaleć
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez sveneld[/i]
Ja też. Na razie przesłuchałem trzy razy i nie rozwaliło mnie. Skoro prawie wszystkich płytka zachwyciła to pewnie coś jest nie tak ze mną, a nie z "Monotheist". Ale mnie się podobał nowy DarkThrone, może to coś tłumaczy. [/quote]
HEHEH MAM IDENTYCZNIE,DO NOWEGO CELTICA NIE MOGE SIE JAKOS PRZEKONAC W 100% A NOWY DARKTHRONE-DLA MNIE-OGIEN!!!
Ja też. Na razie przesłuchałem trzy razy i nie rozwaliło mnie. Skoro prawie wszystkich płytka zachwyciła to pewnie coś jest nie tak ze mną, a nie z "Monotheist". Ale mnie się podobał nowy DarkThrone, może to coś tłumaczy. [/quote]
HEHEH MAM IDENTYCZNIE,DO NOWEGO CELTICA NIE MOGE SIE JAKOS PRZEKONAC W 100% A NOWY DARKTHRONE-DLA MNIE-OGIEN!!!
"bierz sobie wzorce
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
z życia powszedniego
a ja jestem wolna
i chuj ci do tego! "
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
nowy klip = !!!
miazga. [/quote]
podpisuje sie wszystkimi czterema konczynami... kurwa... no po prostu genialny jest! Taka tysiackrotnie polepszona wersja "How the gods kill" Danziga... no moc!
nowy klip = !!!
miazga. [/quote]
podpisuje sie wszystkimi czterema konczynami... kurwa... no po prostu genialny jest! Taka tysiackrotnie polepszona wersja "How the gods kill" Danziga... no moc!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt: