DISSECTION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- gezolucifer
- rozkręca się
dajszekszyn is ded
zdecydowanie kurwa trzech.
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
dajszekszyn is ded
dwie plus mini, no faktycznie trzech
- Impious
- zaczyna szaleć
dajszekszyn is ded
Dissection i tak umarło już dawno, bo zaraz po Kill'em All!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
dajszekszyn is ded
"- Dlaczego Jon z Dissection popelnil samobojstwo?
- ?
- W koncu uslyszal Reinkaos.."
- ?
- W koncu uslyszal Reinkaos.."
-
- postuje jak opętany!
dajszekszyn is ded
było
mimo wszystko ja skłaniałbym sie ku teorii, iz bodźcem była ta dziara na skroni
mimo wszystko ja skłaniałbym sie ku teorii, iz bodźcem była ta dziara na skroni
controle and abuse
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
dajszekszyn is ded
i tera to dopiero kulowców z Dissection zrobią...
za chwilę płyta tribute, potem Zbiórka na dwójkę dzieki, które Jon podobno spłodził przy pełni księżyca... itp itd...
za chwilę płyta tribute, potem Zbiórka na dwójkę dzieki, które Jon podobno spłodził przy pełni księżyca... itp itd...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- postuje jak opętany!
dajszekszyn is ded
[quote][i]Wysłane przez Analripper[/i]
[/quote]
są dla mnie kulowcami od kiedy Jon zajebał pedała.
łatwo mi zaimponować.
[/quote]
są dla mnie kulowcami od kiedy Jon zajebał pedała.
łatwo mi zaimponować.
controle and abuse
-
- rozkręca się
dajszekszyn is ded
...Wszyscy tutaj, poza jednym, dwoma wyjątkami, za nic w świecie nie rozumieli o co chodziło Jonowi. Człowiek był do końca pochłonięty swoimi wizjami, do końca konsekwentnie je wypełniał. Wierzył w to, co głosił. Był bardzo prawdziwy w tym co robił. Kilka razy rozmawiałem z Nim w cztery oczy i widać było, że jest maksymalnie pochłonięty swoimi kosmicznymi-satanistycznymi poglądami. To po prostu było widać w jego oczach...
A teraz pojawiają się wszechwiedzący, internetowi znawcy i plują na Człowieka, który żył tym wszystkim, co uzewnętrzniał - Satanizmem, Kosmosem, Metalem! Chciałbym żeby więcej było na świecie ludzi tak konsekwentnych i oddanych sprawie jak On...
Pełen Szacunek dla Jona!
A teraz pojawiają się wszechwiedzący, internetowi znawcy i plują na Człowieka, który żył tym wszystkim, co uzewnętrzniał - Satanizmem, Kosmosem, Metalem! Chciałbym żeby więcej było na świecie ludzi tak konsekwentnych i oddanych sprawie jak On...
Pełen Szacunek dla Jona!
dajszekszyn is ded
szczególnie ten kosmos zrobił na mnie wrażenie.....naświetl prosze ta sparwe jesli możesz.wydaje sie byc ciekawa.
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
dajszekszyn is ded
"absu" zapal mu świeczkę bo urzekła mnie twoja historia
dajszekszyn is ded
alez on jednak miał dystans.w koncu nie strzelił do siebie kilkakrotnie jak irek sekuła.
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
dajszekszyn is ded
[quote][i]Wysłane przez absu[/i]
...Wszyscy tutaj, poza jednym, dwoma wyjątkami, za nic w świecie nie rozumieli o co chodziło Jonowi. Człowiek był do końca pochłonięty swoimi wizjami, do końca konsekwentnie je wypełniał. Wierzył w to, co głosił. Był bardzo prawdziwy w tym co robił. Kilka razy rozmawiałem z Nim w cztery oczy i widać było, że jest maksymalnie pochłonięty swoimi kosmicznymi-satanistycznymi poglądami. To po prostu było widać w jego oczach...
Pełen Szacunek dla Jona! [/quote]
Podpisuję się.
Też miałem okazję z nim rozmawiać.
Pełen Szacunek dla Jona! [/quote]
Podpisuję się.
Też miałem okazję z nim rozmawiać.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
dajszekszyn is ded
mnie sie tez udalo z nim pogadac na Open hell'u w Czechach i zgadzam sie z tym co napisal absu.
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
dajszekszyn is ded
'reinkaos' to nie jest zla plyta. i chuj. zajebiscie lubie wszystkie albumy.
co do samobojstwa: kazdy jest kowalem wlasnego losu, chociaz jako ateiscie ciezko mi zrozumiec po chuj mialby sie zajebywac. w koncu zyje sie tylko raz. widac mial inne poglady na ta materie. ale to jego sprawa.
co do samobojstwa: kazdy jest kowalem wlasnego losu, chociaz jako ateiscie ciezko mi zrozumiec po chuj mialby sie zajebywac. w koncu zyje sie tylko raz. widac mial inne poglady na ta materie. ale to jego sprawa.
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
dajszekszyn is ded
"Po chuj się zajebywać?"
A po chuj żyć? Tak samo można zapytać.
A po chuj żyć? Tak samo można zapytać.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
- postuje jak opętany!
dajszekszyn is ded
[quote][i]Wysłane przez Bełek[/i]
mnie sie tez udalo z nim pogadac na Open hell'u w Czechach i zgadzam sie z tym co napisal absu. [/quote]
nie łgaj! nie potrafisz angielskiego!
mnie sie tez udalo z nim pogadac na Open hell'u w Czechach i zgadzam sie z tym co napisal absu. [/quote]
nie łgaj! nie potrafisz angielskiego!

controle and abuse
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
dajszekszyn is ded
odnosze wrazenie Maniek, ze ostatnio jestes bardzo spiety
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Duban
- weteran forumowych bitew
dajszekszyn is ded
Może trzeba go rozpiąć?
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.