Polska plyta wszechczasów, najważniejsza polska płyta metal
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez ForbiddenEvil[/i]
[quote][i]Wysłane przez Buła[/i]
Imperator - Time Before Time (KULT + kapela sama w sobie ma ciekawą historię, a bechemoty, czy wejdery to przy nich wyruchane szmaty:D)
[/quote]
nastepny chce byc na siłe kontrowersyjny :] [/quote]
Nie znasz się, to się nie bierz:P [/quote]
mało tego jeszcze znawca ;]
[quote][i]Wysłane przez Buła[/i]
Imperator - Time Before Time (KULT + kapela sama w sobie ma ciekawą historię, a bechemoty, czy wejdery to przy nich wyruchane szmaty:D)
[/quote]
nastepny chce byc na siłe kontrowersyjny :] [/quote]
Nie znasz się, to się nie bierz:P [/quote]
mało tego jeszcze znawca ;]
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez ForbiddenEvil[/i]Rozumiem że lubisz Vadera[/quote]to chyba nie rozumiesz bo do zespołu vader mam stosunek całkowicie odwrotny niż ci się wydaje
[quote][i]Wysłane przez ForbiddenEvil[/i]a i wymieniona przez Ciebie płytka jest ich najlepszym dziełem[/quote]no niestety jest
[quote][i]Wysłane przez ForbiddenEvil[/i]ale co takiego wniósł Vader do metalu?[/quote]wniosić to można meble po schodach
[quote][i]Wysłane przez ForbiddenEvil[/i]Przecież "The Ultimate Incantations" to dopiero 1993 rok, a chociażby w 1986 mieliśmy "Reign In Blood", w 1990 "Spiritual Healing", 1990 - "Time Before Time" . Nie oburzam się na wasze opinie, ale zaskakuje mnie tak spora rzesza fanów Vadera, która pomija pozostałe polskie pozycje przełomu tych wszystkich lat.[/quote]hmm, nosz kurde nie wiedziałem że Death albo Slayer to polskie zepsoły... patrzcie no, człowiek uczy się całe życie
[quote][i]Wysłane przez ForbiddenEvil[/i]a i wymieniona przez Ciebie płytka jest ich najlepszym dziełem[/quote]no niestety jest
[quote][i]Wysłane przez ForbiddenEvil[/i]ale co takiego wniósł Vader do metalu?[/quote]wniosić to można meble po schodach
[quote][i]Wysłane przez ForbiddenEvil[/i]Przecież "The Ultimate Incantations" to dopiero 1993 rok, a chociażby w 1986 mieliśmy "Reign In Blood", w 1990 "Spiritual Healing", 1990 - "Time Before Time" . Nie oburzam się na wasze opinie, ale zaskakuje mnie tak spora rzesza fanów Vadera, która pomija pozostałe polskie pozycje przełomu tych wszystkich lat.[/quote]hmm, nosz kurde nie wiedziałem że Death albo Slayer to polskie zepsoły... patrzcie no, człowiek uczy się całe życie
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!