Wybitnie mnie wkurwia v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
mocny2_3
zahartowany metalizator

Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2

07-10-2026, 09:51

Nasum pisze: ↑
06-10-2026, 21:20
Żwirek i Muchomorek pisze: ↑
06-10-2026, 21:16
Nasum pisze: ↑
06-10-2026, 21:03
Doszło nawet do tego, że widziałem filmiki gdzie jeden pojeb z drugim nagrywali filmik jedząc go zaraz po zerwaniu by pokazać, że nie jest szkodliwy....
Jacyś amatorzy. Trzeba wysuszyć żeby klepało, inaczej można się zatruć :nerd:

Wkurwia mnie, że od wczoraj lata mi po mieszkaniu mucha i uporczywie siada na monitorze, co w czasie pracy jest absolutnie nieznośne. Ani suki ubić, ani nic - ucieka, znika, a potem znowu wraca. Kupiłem nawet lep na muchy. Przez noc złapał kilka owocówek, o których nie wiedziałem nawet że żyją w moim mieszkaniu, a to tłuste bydle dalej gdzieś tu jest. Kurwa, dwa koty w domu i żadnego z nich nie ma pożytku. Nawet przyniosłem jedną do komputera, żeby pokazać muchę - masz, mucha łazi, łap ją do cholery - na co kot się pogapił, pogapił i poszedł :krzyk:

Teraz gdzieś zniknęła, ale jak jutro dalej będzie latać to... :kurde:

Koty widzę rządzą ;-)

Bez obaw, prędzej zdechnie ze starości. Ja ostatnio ubiłem kątnika który łaził po ścianie. Skąd to bydlę przywędrowało? Zima idzie to każde takie monstrum szuka suchego i ciepłego schronienia.
NIE ZABIJAJ PAJĄKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!
To jedne z najbardziej pożytecznych stworzeń jakie dał pan buk.Kątnik Ci oczywiście nie wyłapie wszystkich much tym bardziej że muchy jednak mają tendencje do poruszania sie w wyższych rejonach ale zawsze kurwa coś.Niech sobie żyje, on tobie nie wchodzi w drogę jak jest w swoim oprzędzie.Na ścianie znalazł sie bo sobie przywędrował pewnie po ścianie bloku.Kątnik nie musi szukać suchego schronienia bo może też żyć w pełnej wilgoci piwnicy.Jednak u nas w domu czują sie bardzo dobrze.
Mam u siebie dwa i kilka sztuk zyzusiów w tym jedną dużą nabita samice która sobie zrobiła gniazdo w listwie przypodłogowej dokładnie kilka cm pod moją głową tzn śpie zaraz nad nią.W ciągu dnia sie chowa a jak zgasze światło na noc to wychodzi i czeka na sieci.Mega pozytywne stworzenia.Wyłapuje mi karaczany która spierdalają czasami podczas karmienia docelowych pająków z hodowli.
Awatar użytkownika
tomekw48
weteran forumowych bitew

07-10-2026, 22:04

Miałem dzisiaj woltę w domu :/
Mój syn nie je śniadania w szkole, bo nie lubi szkolnego jedzenia i w poniedziałek pani nauczycielka chciała syna zmusić do jedzenia do tego stopnia, że się rozpłakał i o wszystkim powiedział nam - rodzicom. Mama stwierdziła, że pójdzie w środę do nauczycielki i powie jej, aby nie dręczyła syna w szkole, bo temat jedzenia wszelakiego przerabiamy w domu i robimy wszystko, aby syn jadał jak najwięcej zdrowych rzeczy. No i na zarzut, że syn ma stany lękowe przez zmuszanie do jedzenia pani jej powiedziała:
- A wie Pani dlaczego syna ma stany lękowe?????
- No dlaczego? Niech mi Pani powie?
- BO OGLĄDA Z TATĄ HORRORY!!!!!!!! Syn chwalił się w szkole, że oglądał Oszukać przeznaczenie z tatą i to jest powód lęków, a nie jedzenie.
No i moja żona zrobiła mi awanturę, że co my razem oglądamy jak jej nie ma i że ona się tego ze szkoły dowiaduje. I mam więcej nie pozwalać na filmy typu Oszukać przeznaczenie.
Oczywiście grzechów na koncie mam więcej... Mój syn nawala pod nieobecność mamy ze mną w Quake'a 4, Unreala Tournament 3 i Dooma 2016. O tym pani w szkole na szczęście nie powiedziała, chociaż idę o zakład, że też pewnie o tym wie, bo syn naprawdę wymiata w strzelanki i jest w to dobry.
Ta sytuacja w szkole, to było klasyczne odwrócenie sytuacji kota ogonem od swojej ewidentnej winy w postaci zmuszania do jedzenia.
Muszę z synem poważnie porozmawiać. Jeśli chce nadal ze mną oglądać horrory 16+ (na 18+ mu nie pozwalam), to nie ma chwalić się w szkole, bo są przez to problemy.
Syn ma 9 lat - trzecia klasa. I nauczycielka kurwa.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.

Triceratops pisze: ↑
12-02-2025, 13:57
A czy Biblia jest spojna....Stary Testament jak najbardziej.
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

07-10-2026, 22:36

Nie wiem czy Twój syn ma stany lękowe po treściach, które dzięki Tobie ogląda, ale na pewno nie są to treści dla 9-latka. Przemyśl to nieco.
Awatar użytkownika
tomekw48
weteran forumowych bitew

07-10-2026, 23:17

Ja tych stanów lękowych nie widzę i dlatego mu pozwalam na to wszystko. Po prostu pani w szkole odwróciła w klasyczny sposób uwagę od zmuszania do jedzenia i przeszła na oglądanie horrorów przez dzieciaka z ojcem i dostałem zjebę.

Awatar użytkownika
tomekw48
weteran forumowych bitew

07-10-2026, 23:34

Biorę również za przykład wybitnych ludzi. Stephen King od małego interesował się makabreską. To samo dzieci lekarzy... Aby prawidłowo operować muszą się najpierw naoglądać za dzieciaka mięcha na żywo. Mój syn może lekarzem nie będzie bo nie ma takich znajomości, ale pielęgniarzem to już czemu nie?

Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-10-2026, 00:01

tomekw48 pisze: ↑
07-10-2026, 23:34
Biorę również za przykład wybitnych ludzi. Stephen King od małego interesował się makabreską. To samo dzieci lekarzy... Aby prawidłowo operować muszą się najpierw naoglądać za dzieciaka mięcha na żywo. Mój syn może lekarzem nie będzie bo nie ma takich znajomości, ale pielęgniarzem to już czemu nie?
Bez przesady. Wystarczy mieć dziecko które chce i potrafi się uczyć. Mieć wór piniądza i jasno obrany rodzinnie cel. No i dzieciak dobrze aby jakoś specjalnie tępy nie był*. To może pomóc. Znajomości nie mają tutaj nic do rzeczy. Te czasy się skończyły, szczęśliwie (aczkolwiek domniemam, i się pewnie przekonam, że już na samych studiach, nie zaszkodzi mieć tzw. "znajomości". Tak aby dzieciaka nie uwalili).

*Średnia to 10 na jedno miejsce. W Siedlcach akurat 35, w Płocku 22 z tego co pamiętam, na WuM-ie tylko 7 łbów. A to był rok wyżu nad wyżami. Kolejny rok jeszcze gorszy, 330 tys. młodych ludzi będzie zdawać maturę, w stosunku do tego 300 tys. Później będzie spadać ilość maturzystów, ale limity też mają być zmniejszane na lekarski. Izba twierdzi, że się nasyci rynek nowymi, wchodzącymi na rynek lekarzami.

ps. Pielęgniarz, ratownik też raczej wyżyje z tej roboty, Tendencja jest taka, że da się zarobić w tych pomocniczych zawodach. Może nawet ten pielęgniarz okaże się bardziej pożądany za naście lat niż lekarz. Zobaczymy co tam kolejna rewolucja, teraz AI-informatyczna nam przyniesie.
Ostatnio zmieniony 08-10-2026, 00:09 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
04.10.2026
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

08-10-2026, 00:08

tomekw48 pisze: ↑
07-10-2026, 22:04
Miałem dzisiaj woltę w domu :/
Mój syn nie je śniadania w szkole, bo nie lubi szkolnego jedzenia i w poniedziałek pani nauczycielka chciała syna zmusić do jedzenia do tego stopnia, że się rozpłakał i o wszystkim powiedział nam - rodzicom. Mama stwierdziła, że pójdzie w środę do nauczycielki i powie jej, aby nie dręczyła syna w szkole, bo temat jedzenia wszelakiego przerabiamy w domu i robimy wszystko, aby syn jadał jak najwięcej zdrowych rzeczy. No i na zarzut, że syn ma stany lękowe przez zmuszanie do jedzenia pani jej powiedziała:
- A wie Pani dlaczego syna ma stany lękowe?????
- No dlaczego? Niech mi Pani powie?
- BO OGLĄDA Z TATĄ HORRORY!!!!!!!! Syn chwalił się w szkole, że oglądał Oszukać przeznaczenie z tatą i to jest powód lęków, a nie jedzenie.
No i moja żona zrobiła mi awanturę, że co my razem oglądamy jak jej nie ma i że ona się tego ze szkoły dowiaduje. I mam więcej nie pozwalać na filmy typu Oszukać przeznaczenie.
Oczywiście grzechów na koncie mam więcej... Mój syn nawala pod nieobecność mamy ze mną w Quake'a 4, Unreala Tournament 3 i Dooma 2016. O tym pani w szkole na szczęście nie powiedziała, chociaż idę o zakład, że też pewnie o tym wie, bo syn naprawdę wymiata w strzelanki i jest w to dobry.
Ta sytuacja w szkole, to było klasyczne odwrócenie sytuacji kota ogonem od swojej ewidentnej winy w postaci zmuszania do jedzenia.
Muszę z synem poważnie porozmawiać. Jeśli chce nadal ze mną oglądać horrory 16+ (na 18+ mu nie pozwalam), to nie ma chwalić się w szkole, bo są przez to problemy.
Syn ma 9 lat - trzecia klasa. I nauczycielka kurwa.
Dobry bajt nie jest zły. ^Ten jest zły^.
04.10.2026
ODPOWIEDZ