Dyskąta

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ

Winner is...

Biedronka
44
35%
Carrefour
8
6%
Kaufland
7
6%
Lidl
57
45%
Stokrotka
8
6%
Tesco
2
2%

Liczba głosów: 126
Awatar użytkownika
Hatefire
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Dyskąta

07-10-2026, 18:34

mocny2_3 pisze: ↑
07-10-2026, 18:23
Myślałem że forum dla brudasów ominie ten temat nad którym spuszcza sie połowa kartonowego kraju ale sie myliłem xD
Rak postępuje.
Pomijam już fakt, że płazowy sklepik przyczynił sie do wybicia sporej ilości małych osiedlowych sklepów gdzie można było kupić dobrą wędline i wypić oranżade na miejscu.
For the record. Tak Żabka jest typowym przykładem brutalnego, korporacyjnego kapitalizmu. Książulo przykładem rzeczywistości, gdzie dyskurs publiczny przeniósł się do internetu, z wszystkimi tego konsekwencjami.

No, ale uważasz, że należy udawać, że te zjawiska nie istnieją.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Nerwowy
mistrz forumowej ceremonii

07-10-2026, 19:11

To oczywiste. To zresztą jest typowy cykl życia youtubera, bo ile można jeździć po jakichś zadupiach nawet za ten rzekomy milion z wyświetleń. Typ spienięży teraz wypracowaną prze siebie markę po czym załaduje się po samen kullen w "mieszkania" inwestycyjne czy przekręci pozostałą resztę fanów w jakieś loterii czy innym crypto scamie po czym spierdoli przed podatkami do fundacji rodzinnej i będzie ustawiony.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
weteran forumowych bitew

07-10-2026, 19:44

Kto to jest ten Książulo w ogóle? Czemu ta pizza wzbudza takie halo? Czuję, że coś mnie omija istotnego :think:
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
ODPOWIEDZ