zdajesz sobie sprawe, że możesz już grać w necie zamiast stać w punkcie ze starymi dziadami?
Przy muzyce o sporcie v.3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Przy muzyce o sporcie v.3

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Wojna
- w mackach Zła
mam sts aplikację ale od miesiąca zrobiłem sobie blokadę na 3 miesiące bo jednego dnia wygrałem tysiaka a na drugi dzień wjebałem 800 zł , 150 i 200 to się wkurwiłem i zrobiłem sobie bana .
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
xD
Kolega widzę sie uczy dopiero.Wygrana i przejebanie wszystkiego następnego dnia to typowy objaw amatora który jest za mało odpowiedzialny by w ogóle bawić sie w granie za poważne pieniądze.Przeznacz sobie jakiś kapitał na granie i postanów że nic więcej Cie nie interesuje.Pomnażaj ale powoli i za procent na który możesz sobie pozwolić.Jak nic konkretnego nie ma danego dnia to odpuść, wyjdz na dwór, posłuchaj muzyki, cokolwiek.
Graj valuebety.Ja nie pamiętam kiedy zagralem coś z kursem <3.Kiedy to było? 20lat temu? xD U mnie tylko value z kursami over 3 i tylko single.Przeważnie od 3.50 wzwyż.Żadne taśmy a nawet duble nie wchodzą w grę.To granie na przemielenie ludzi którzy sie potem wpierdalają w bagno.
Kolega widzę sie uczy dopiero.Wygrana i przejebanie wszystkiego następnego dnia to typowy objaw amatora który jest za mało odpowiedzialny by w ogóle bawić sie w granie za poważne pieniądze.Przeznacz sobie jakiś kapitał na granie i postanów że nic więcej Cie nie interesuje.Pomnażaj ale powoli i za procent na który możesz sobie pozwolić.Jak nic konkretnego nie ma danego dnia to odpuść, wyjdz na dwór, posłuchaj muzyki, cokolwiek.
Graj valuebety.Ja nie pamiętam kiedy zagralem coś z kursem <3.Kiedy to było? 20lat temu? xD U mnie tylko value z kursami over 3 i tylko single.Przeważnie od 3.50 wzwyż.Żadne taśmy a nawet duble nie wchodzą w grę.To granie na przemielenie ludzi którzy sie potem wpierdalają w bagno.
-
backslifer
- w mackach Zła
Wydaje mi się, że bagno to już tam może być, skoro po banie na sts była wycieczka do punktu i wjebanie kolejnych 130.mocny2_3 pisze: ↑06-10-2026, 07:09xD
Grałem w to kiedyś na sts, ale właśnie raczej jakieś tasiemce i się denerwowałem wiecznie, że jakiś pewniak zepsuł kupon. Ostatecznie na szczęście to zostawiłem, szkoda kasy.
- Hatefire
Swego czasu trochę za bardzo mnie wciągnęło. Całe szczęście ogarnąłem się zanim przegrałem jakąś poważną kasę. Obecnie mam zasadę, że po pierwsze nie stawiam przez internet tylko w punkcie, po drugie obstawiam tylko wydarzenia, o których wiem, że będę oglądał na żywo.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
no prosze Brzeczy Szczykiewicz fartem awansował na EURO
Grecja wygrała tylko 1:0 z Irlandią i nasi awansowali z 2 miejsca w grupie
Grecja wygrała tylko 1:0 z Irlandią i nasi awansowali z 2 miejsca w grupie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.