Najnowsza płyta Darkthrone jest znakomita (jak zresztą każda poprzednia)
Chyba najczęściej słuchana przeze mnie płyta z tego roku.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
dobry kościół to kościół spalony
- vicek
- zahartowany metalizator
Ten avrak cały nagrał bdb numer .
-
C//A
- w mackach Zła
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
+milionŻwirek i Muchomorek pisze: ↑02-10-2026, 22:14Muzycznie brzmi jak generyczny heavy/thrash metal do jedzenia kiełbasy, ale nie jest to jakaś wyjątkowa sraka, takie 5,1/10 powiedzmy (jestem zawiedziony). Wokal jest bardzo porządny (serio mi się podoba), brzmienie przyzwoite - ogólnie to jak na takie geriatryczne granie jest nieźle. Gdyby Fenriz wydał to pod inną nazwą - choćby THE DARK THRONES AND BLACK FLAGS, a co - wtedy może miałby jakieś szanse na restart, a przynajmniej na emeryturę bez robienia z siebie idioty.
Sygnowanie tego projektu logiem Darkthrone automatycznie pociąga całe przedsięwzięcie na dno, bo legenda zespołu jest w tym przypadku balastem i ciężarem nie do udźwignięcia, a każda próba mierzenia się z nią skazuje pana artystę na pośmiewisko. Jest to chyba oczywiste dla wszystkich z wyjątkiem samego Fenriza, czyli jedynej osoby dla której ma to jakiekolwiek znaczenieNa swój sposób jest mi go trochę żal, bo wygląda na to, że koleś ciągle trochę może - i dlatego nie jestem w stanie się z tego śmiać, a nie wątpię, że śmiechom (i licytacji na to, kto jest najbardziej zniesmaczony) nie będzie końca.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Sfałszowałeś cudzą wypowiedź i wyszedł bełkot.hcpig pisze: ↑03-10-2026, 10:24+milionŻwirek i Muchomorek pisze: ↑02-10-2026, 22:14Muzycznie brzmi jak generyczny heavy/thrash metal do jedzenia kiełbasy, ale nie jest to jakaś wyjątkowa sraka, takie 5,1/10 powiedzmy (jestem zawiedziony). Wokal jest bardzo porządny (serio mi się podoba), brzmienie przyzwoite - ogólnie to jak na takie geriatryczne granie jest nieźle. Gdyby Fenriz wydał to pod inną nazwą - choćby THE DARK THRONES AND BLACK FLAGS, a co - wtedy może miałby jakieś szanse na restart, a przynajmniej na emeryturę bez robienia z siebie idioty.
Sygnowanie tego projektu logiem Darkthrone automatycznie pociąga całe przedsięwzięcie na dno, bo legenda zespołu jest w tym przypadku balastem i ciężarem nie do udźwignięcia, a każda próba mierzenia się z nią skazuje pana artystę na pośmiewisko. Jest to chyba oczywiste dla wszystkich z wyjątkiem samego Fenriza, czyli jedynej osoby dla której ma to jakiekolwiek znaczenieNa swój sposób jest mi go trochę żal, bo wygląda na to, że koleś ciągle trochę może - i dlatego nie jestem w stanie się z tego śmiać, a nie wątpię, że śmiechom (i licytacji na to, kto jest najbardziej zniesmaczony) nie będzie końca.