DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

Re: DARKTHRONE

22-08-2026, 14:38

Najnowsza płyta Darkthrone jest znakomita (jak zresztą każda poprzednia)
Chyba najczęściej słuchana przeze mnie płyta z tego roku.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

26-08-2026, 05:52

Ten avrak cały nagrał bdb numer .
C//A
w mackach Zła

26-08-2026, 07:17

vicek pisze: ↑
26-08-2026, 05:52
Ten avrak cały nagrał bdb numer .
+1. Czekam na całość.
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

03-10-2026, 10:24

Żwirek i Muchomorek pisze: ↑
02-10-2026, 22:14
Muzycznie brzmi jak generyczny heavy/thrash metal do jedzenia kiełbasy, ale nie jest to jakaś wyjątkowa sraka, takie 5,1/10 powiedzmy (jestem zawiedziony :lol: ). Wokal jest bardzo porządny (serio mi się podoba), brzmienie przyzwoite - ogólnie to jak na takie geriatryczne granie jest nieźle. Gdyby Fenriz wydał to pod inną nazwą - choćby THE DARK THRONES AND BLACK FLAGS, a co - wtedy może miałby jakieś szanse na restart, a przynajmniej na emeryturę bez robienia z siebie idioty.

Sygnowanie tego projektu logiem Darkthrone automatycznie pociąga całe przedsięwzięcie na dno, bo legenda zespołu jest w tym przypadku balastem i ciężarem nie do udźwignięcia, a każda próba mierzenia się z nią skazuje pana artystę na pośmiewisko. Jest to chyba oczywiste dla wszystkich z wyjątkiem samego Fenriza, czyli jedynej osoby dla której ma to jakiekolwiek znaczenie :fuckyou: Na swój sposób jest mi go trochę żal, bo wygląda na to, że koleś ciągle trochę może - i dlatego nie jestem w stanie się z tego śmiać, a nie wątpię, że śmiechom (i licytacji na to, kto jest najbardziej zniesmaczony) nie będzie końca.
+milion
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
NoGodsNoMasters
w mackach Zła

03-10-2026, 13:09

hcpig pisze: ↑
03-10-2026, 10:24
Żwirek i Muchomorek pisze: ↑
02-10-2026, 22:14
Muzycznie brzmi jak generyczny heavy/thrash metal do jedzenia kiełbasy, ale nie jest to jakaś wyjątkowa sraka, takie 5,1/10 powiedzmy (jestem zawiedziony :lol: ). Wokal jest bardzo porządny (serio mi się podoba), brzmienie przyzwoite - ogólnie to jak na takie geriatryczne granie jest nieźle. Gdyby Fenriz wydał to pod inną nazwą - choćby THE DARK THRONES AND BLACK FLAGS, a co - wtedy może miałby jakieś szanse na restart, a przynajmniej na emeryturę bez robienia z siebie idioty.

Sygnowanie tego projektu logiem Darkthrone automatycznie pociąga całe przedsięwzięcie na dno, bo legenda zespołu jest w tym przypadku balastem i ciężarem nie do udźwignięcia, a każda próba mierzenia się z nią skazuje pana artystę na pośmiewisko. Jest to chyba oczywiste dla wszystkich z wyjątkiem samego Fenriza, czyli jedynej osoby dla której ma to jakiekolwiek znaczenie :fuckyou: Na swój sposób jest mi go trochę żal, bo wygląda na to, że koleś ciągle trochę może - i dlatego nie jestem w stanie się z tego śmiać, a nie wątpię, że śmiechom (i licytacji na to, kto jest najbardziej zniesmaczony) nie będzie końca.
+milion
Sfałszowałeś cudzą wypowiedź i wyszedł bełkot.
ODPOWIEDZ