Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bonecrusher
- zahartowany metalizator
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Najpierw chcę w pełni stanąć mentalnie na. Nogi, a następnie założyć rodzinę. Mając obok swoją wybrankę serca każdego dnia, byłbym szczęśliwy , choć , póki co dałem sobie spokój z szukaniem. Wierzę, że przyjdzie mój czas ^^
Eternal spokój!
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Założenie rodziny to nie rurki z kremem. Moje dwie poprzednie żony mogłyby Ci sporo opowiedzieć. Najpierw finansowa stabilizacja. Zacznij od tego.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
operacja udana, pacjent przeżyłŻułek pisze: ↑20-09-2026, 04:22no i wziął i się złamał, no co za dupek z tego cyrkla
a miałem go od podstawówki
teraz musze se nowy kupić aby mieć czym butelki otwierać, jebane przytwierdzone korki, ich całkiem w tej uni już pojebało
siedzą tam takie łyse stare dziady i tylko wymyślają jak normalnym ludziom życie utrudnić kurwa jego mać![]()
a chyba żeby tak skołować nową igłe
mam w robocie taki podwójny, może będzie pasować![]()

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Jeszcze 3 dni i będzie pływanie w morzu, chodzenie po górach. 12 dni w oderwaniu od budowy, telefonów od wszelkiej maści wariatów i od codziennego pędu. Chuj tam że 6 raz lecę na Krete i znam wszystko wzdłuż i wszerz. To jedyna wyspa gdzie wspinaczka górska tak dobrze łączy mi się z beztroskim pływaniem w morzu. Tu zawsze jest co robić.
Nie żeby taka Majorka, Teneryfa były złe. Nie ale Kreta i te wąwozy- nie tylko Samaria i Imbros ale mniej popularne jak Kortuoliatiko czy ichniejsze plaże nie tylko Elafonisi czy Balos ale choćby Falasarna to sztosiwa okrutne.
Nie żeby taka Majorka, Teneryfa były złe. Nie ale Kreta i te wąwozy- nie tylko Samaria i Imbros ale mniej popularne jak Kortuoliatiko czy ichniejsze plaże nie tylko Elafonisi czy Balos ale choćby Falasarna to sztosiwa okrutne.
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
po przepychankach w playu czas na relaks... czas na medyczną marihuanę...
powiem Wam, że całkowicie przerzuciłem się na medyczną z grzybów. podstawowa zaleta to legalność. nikt się mnie nie może czepiać, że mam 20g marihuany na chacie. kolejny plus, to taki, że faza jest krótsza i przy 20-23% thc jest na tyle silna, że prawie jak po grzybach - tylko wizuali brak i trochę mi tego brakuje, fajnie to działało na psychę. to było prawdziwe odrealnienie, a tak to trochę jak lizanie cukierka przez papierek. ale na jakiś czas odpuszczam grzyby.
po grzybach byłem wyautowany z życia rodzinnego na 8h, a po medycznej mam silną fazę przez 2h max i wskakuję do wyrka. próbowaliście sexu po marysi? ja po grzybach nie próbowałem, bo żona nie była fanką (pozwalała mi w chwilach odosobnienia, ale sama nigdy nie brała), ale czasami sobie razem zajaramy i jest niesamowicie
każdy dotyk razy 100 i do tego ten zabójczy relaks... ciało jest takie lekkie, jakby się chciało unieść w powietrzu... i ta aura dookoła Ciebie... czujesz wszystko w powietrzu dookoła Ciebie... jak dołączysz do tego drugie ciało... bajka po prostu... i wchodzisz w to ciało...
uuuuuuuffffff.... aż zaczyna mi stawać na samą myśl...
zanim mnie skrytykujecie, to posłuchajcie sobie muzyki po grzybach albo marysi... brzmi niesamowicie...
legalność pozwala na eksperymenty. testuję indicę, sativę i rozmaite hybrydy. no i muszę stwierdzić, że po indice mam mało tego że zabójczą fazę, to i jeszcze normalnie mogę pracować na pełnych obrotach. nie wiem czy wszyscy tak mają po tej odmianie, ale jest to niesamowite
na następny raz u lekarza wezmę sobie coś w granicach 30 thc. ciekawe jak po tym będzie telepać 
polecam każdemu chętnemu
powiem Wam, że całkowicie przerzuciłem się na medyczną z grzybów. podstawowa zaleta to legalność. nikt się mnie nie może czepiać, że mam 20g marihuany na chacie. kolejny plus, to taki, że faza jest krótsza i przy 20-23% thc jest na tyle silna, że prawie jak po grzybach - tylko wizuali brak i trochę mi tego brakuje, fajnie to działało na psychę. to było prawdziwe odrealnienie, a tak to trochę jak lizanie cukierka przez papierek. ale na jakiś czas odpuszczam grzyby.
po grzybach byłem wyautowany z życia rodzinnego na 8h, a po medycznej mam silną fazę przez 2h max i wskakuję do wyrka. próbowaliście sexu po marysi? ja po grzybach nie próbowałem, bo żona nie była fanką (pozwalała mi w chwilach odosobnienia, ale sama nigdy nie brała), ale czasami sobie razem zajaramy i jest niesamowicie
uuuuuuuffffff.... aż zaczyna mi stawać na samą myśl...
zanim mnie skrytykujecie, to posłuchajcie sobie muzyki po grzybach albo marysi... brzmi niesamowicie...
legalność pozwala na eksperymenty. testuję indicę, sativę i rozmaite hybrydy. no i muszę stwierdzić, że po indice mam mało tego że zabójczą fazę, to i jeszcze normalnie mogę pracować na pełnych obrotach. nie wiem czy wszyscy tak mają po tej odmianie, ale jest to niesamowite
polecam każdemu chętnemu
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Sporadycznie coś już czasem zapale. Mam masę światełek w ogrodzie i lubię czasem w sensie teraz raz w miesiącu przybakac i się tak relaksować gapiąc się naprzemiennie w gwiazdy i w lampki ogrodzeniowe.
Najlepszy jest efekt jak się zastanawiam ile czasu mi napisało napisanie posta i czy jest zrozumiały i się tak zawieszam w próżni. Eee co ja to miałem napisać bo mi z głowy uciekło... Hehe
Ale najlepsze bakania to przed seansem filmowym w kinie. Kurwa człowiek potrafi się trzymać za fotel przez cały seans taka immersja następuje.
Dobre bakanie nie jest złe.
W pracy sobie nie wyobrażam czy przy prozie życia codziennego.
Podczas seksu lepsze mocne afrodyzjaki. Tylko to jednak obciąża trochę organizm-dla kogoś kto ma np problemy z sercem czy krążeniem absolutnie nie proponowałbym . Ale seks po tym to wyższy wymiar. Kosmos kosmiczny. Tutaj też daje sobie raz w miesiącu przyzwolenie. Wchodzisz w wymiar kompletnie innego levelu ale jak przesadzisz kac na drugi dzień gorszy jak po alkoholu. Zapewniam. Trzeba miarkowac.
Najlepszy jest efekt jak się zastanawiam ile czasu mi napisało napisanie posta i czy jest zrozumiały i się tak zawieszam w próżni. Eee co ja to miałem napisać bo mi z głowy uciekło... Hehe
Ale najlepsze bakania to przed seansem filmowym w kinie. Kurwa człowiek potrafi się trzymać za fotel przez cały seans taka immersja następuje.
Podczas seksu lepsze mocne afrodyzjaki. Tylko to jednak obciąża trochę organizm-dla kogoś kto ma np problemy z sercem czy krążeniem absolutnie nie proponowałbym . Ale seks po tym to wyższy wymiar. Kosmos kosmiczny. Tutaj też daje sobie raz w miesiącu przyzwolenie. Wchodzisz w wymiar kompletnie innego levelu ale jak przesadzisz kac na drugi dzień gorszy jak po alkoholu. Zapewniam. Trzeba miarkowac.
- tomekw48
co z afrodyzjaków proponujesz na początek? nie wchodziłem w ten temat, no i cierpię na nadciśnienie (biorę leki i jest ok)Tomaszm3 pisze: ↑30-09-2026, 20:53Sporadycznie coś już czasem zapale. Mam masę światełek w ogrodzie i lubię czasem w sensie teraz raz w miesiącu przybakac i się tak relaksować gapiąc się naprzemiennie w gwiazdy i w lampki ogrodzeniowe.
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Nie będę polecał, na internecie jest masa informacji ale jeśli masz problemy z nadciśnieniem to nie jest dobry pomysł. W łączeniu z jakąś niebieska pigułka efekt może być fatalny.
Ja mam ciśnienie książkowe a po mocnych afrodyzjakach na następny dzień ciśnienie wywindowane i czuje się no nie najlepiej. Ostrożnie. Zabawa zajebista ale w granicach rozsądku.
Ja mam ciśnienie książkowe a po mocnych afrodyzjakach na następny dzień ciśnienie wywindowane i czuje się no nie najlepiej. Ostrożnie. Zabawa zajebista ale w granicach rozsądku.
- tomekw48
zobaczę co czat gpt mi podpowieTomaszm3 pisze: ↑30-09-2026, 21:26Nie będę polecał, na internecie jest masa informacji ale jeśli masz problemy z nadciśnieniem to nie jest dobry pomysł. W łączeniu z jakąś niebieska pigułka efekt może być fatalny.
w sumie nie śledziłem nigdy tematu afrodyzjaków, a to zawsze jakieś urozmaicenie długiego pożycia z jedną kobietą.
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Powiem tak w Czechach kupisz wszystko. U nas bardzo trudno o dostęp do rzeczy które wyrywają z kapci. W Czechach zresztą ostatnio pojechałem do sklepu z militariami i kupiłem se latarkę na 30 mln V z paralizatorem.6 razy mocniejszy jak dozwolony w Polsce. Oni handlują chyba wszystkim