Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nerwowy
mistrz forumowej ceremonii

Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

24-09-2026, 18:57

hcpig pisze: ↑
21-09-2026, 16:58
Tomaszm3 pisze: ↑
21-09-2026, 16:45
Hcpig grałeś już w Dawn of the machine do queaka?
Jeszcze nie, DotP i DofM dopiero w tym roku zaliczyłem a co do Wolfa to akurat w tym roku też przeszedłem ten egipski prequel z ekskluzywnymi levelami z konsol i dupy nie urywa. Skończyłem te plansze w wersji PS2 ale całego RtCW przejdę jeszcze raz na Xboxie bo jest tam z kolei ekskluzywna broń - shotgun.
W RRtCW też jest, ale nie wiem na ile jest oparty na tym iksboksowym a na ile to wesoła inwencja twórców moda.

Co do Quake to ten nowy epizod to wspaniały fan service, szkoda tylko że na tym prawdopodobnie skończyła się 30 letnia historia serii a być może całego IP ID i postacie takie jak Doomguy będą istniały w przestrzeni już tylko jako skórki do Fortnite czy innego Diablo 4 skoro nawet na odległym horyzoncie nie ma żadnych produkcji w tym lore a QC właśnie kończy żywot podobnie jak swego czasu QL przechodząc z free to play do klasycznie płatnego modelu.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Major Zagłoba
w mackach Zła
Kontakt:

Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

24-09-2026, 21:35

Oficjalny chyba tak niestety, na szczęście do Quake chyba nadal społeczność tworzy mapy, do klasycznego Dooma jest tyle najebane że jakby grać tylko w konwersje i mapy to życia by brakło. Fanbaza prężnie pracuje.
ODPOWIEDZ