Pierwszy film nie byl zly, dobrze go wspominam.hcpig pisze: ↑20-09-2026, 17:26Czyli uważasz że ta seria (w sensie filmy, nie gry) była kiedykolwiek w przeszłości czymś innym niż totalnym gównem?Hellrocker pisze: ↑20-09-2026, 16:48ogolne brawa za przywrocenie tej serii z powrotem do zycia takim filmem.
Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Hellrocker
- w mackach Zła
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Liam tym razem nie w głównej roli alejest lepiej niż ostatnio jednak 2 godziny to zdecydowanie za długo zwłaszcza jak balans miedzy pierdololo a akcją jest dosyć zachwiany na korzyść tego pierwszego
Hellrocker pisze: ↑20-09-2026, 18:48Pierwszy film nie byl zly, dobrze go wspominam.hcpig pisze: ↑20-09-2026, 17:26Czyli uważasz że ta seria (w sensie filmy, nie gry) była kiedykolwiek w przeszłości czymś innym niż totalnym gównem?Hellrocker pisze: ↑20-09-2026, 16:48ogolne brawa za przywrocenie tej serii z powrotem do zycia takim filmem.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Nakupowałem rzeczy z
https://www.wicked-shop.com/en/spider-l ... pcase.html
Na pierwszy strzał z italo horro idzie labirynt pająka. Chuj że znam na pamięć. Nigdy się nie znudzi.
https://www.wicked-shop.com/en/spider-l ... pcase.html
Na pierwszy strzał z italo horro idzie labirynt pająka. Chuj że znam na pamięć. Nigdy się nie znudzi.
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Na tyle dobry ,że chyba wybiorę się do kina po raz drugi. tak mam ,że na niektóre filmy ide raz drugi.Hellrocker pisze: ↑20-09-2026, 16:48Dzisiaj obejrzane. Kto ma mozliwosci, niech idzie na to do kina, swietny film. Moze ciut za duzo watkow komediowych w zachowaniach glownego bohatera, ale ogolne brawa za przywrocenie tej serii z powrotem do zycia takim filmem.Tomaszm3 pisze: ↑20-09-2026, 08:44Byłem wczoraj z dwoma bdb kolegami na nowym Resident Evil. Świetny, podobał się bardzo, kolegom również a to tacy sami miłośnicy horroru jak ja. Ma wszystko to czego nie ma ostatni Evil Dead. Masa zajebistego humoru, świetnie się to ogląda a parę scen urywa dupe. Zdecydowanie najlepsza adaptacja growego horroru może poza takim jednym serialem. Masa umiejetnych nawiązan i smaczków do serii gier.
I dobra nauka że obsługa broni i pojęcie o jej obsłudze to wielce przydatna rzecz w życiu i niekoniecznie musi pochodzić z gier video. Czego niestety główny bohater doświadcza przez cały film
Praca kamery to majsterszty-dobra zaspojleruje choćby początkowa jak nasz kurier ucieka przed pasażerka wokół samochodu. Poezja na dużym ekranie.
Niektórzy spodziewali się filmu z kijem w dupie a tu na pełnej luz w gaciach bez sztucznego nadecia. I like it a lot.
Jednym słowem bardzo chujowy dzień z życia kuriera:)
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Z tego roku polecam Hodowla. Łeb zryty.
- Żułek

czyli poradnik jak nie robić filmów z dinozaurami
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
^^^ à propos Anne Hathaway, takie cuś: Be My Cat: A Film for Anne...mocno, bardzo mocno pojechane...

-
Hellrocker
- w mackach Zła
Rozumiem, dobry produkt nalezy wspierac i podbijac mu sprzedaz. W ogole to mi sie ten R.E . tak podobal, bo oprocz zwyklych zombie tam jest mnostwo kreatur z mackami, karykaturalnie splecionych cial, zebow wychodzacych z jamy brzusznej, ze podczas seansu mialem wrazenie totalnego Lovecraft/The Thing vibe'u. No i te bieganie glownego bohatera od levelu do levelu (droga, chatka, miasto, kanaly, wiezowiec), jak w grze wlasnie.Tomaszm3 pisze: ↑21-09-2026, 16:48Na tyle dobry ,że chyba wybiorę się do kina po raz drugi. tak mam ,że na niektóre filmy ide raz drugi.Hellrocker pisze: ↑20-09-2026, 16:48Dzisiaj obejrzane. Kto ma mozliwosci, niech idzie na to do kina, swietny film. Moze ciut za duzo watkow komediowych w zachowaniach glownego bohatera, ale ogolne brawa za przywrocenie tej serii z powrotem do zycia takim filmem.Tomaszm3 pisze: ↑20-09-2026, 08:44Byłem wczoraj z dwoma bdb kolegami na nowym Resident Evil. Świetny, podobał się bardzo, kolegom również a to tacy sami miłośnicy horroru jak ja. Ma wszystko to czego nie ma ostatni Evil Dead. Masa zajebistego humoru, świetnie się to ogląda a parę scen urywa dupe. Zdecydowanie najlepsza adaptacja growego horroru może poza takim jednym serialem. Masa umiejetnych nawiązan i smaczków do serii gier.
I dobra nauka że obsługa broni i pojęcie o jej obsłudze to wielce przydatna rzecz w życiu i niekoniecznie musi pochodzić z gier video. Czego niestety główny bohater doświadcza przez cały film
Praca kamery to majsterszty-dobra zaspojleruje choćby początkowa jak nasz kurier ucieka przed pasażerka wokół samochodu. Poezja na dużym ekranie.
Niektórzy spodziewali się filmu z kijem w dupie a tu na pełnej luz w gaciach bez sztucznego nadecia. I like it a lot.
Jednym słowem bardzo chujowy dzień z życia kuriera:)![]()
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Tak i ujęcia z pierwszej osoby trzymanej broni.
Z filmami mam też tak że oglądam na małym ekranie bo nie mogę doczekać się premiery kinowej vide Hodowla ale jak pojawi się w kinie to i tak pójdę na seans mimo że film widziałem.
Z filmami mam też tak że oglądam na małym ekranie bo nie mogę doczekać się premiery kinowej vide Hodowla ale jak pojawi się w kinie to i tak pójdę na seans mimo że film widziałem.
-
Nasum
-
Nasum

Powrót do klasyków.
- DST
- zahartowany metalizator
-
Nasum
Odswieżyłem go sobie po obejrzeniu jakiegoś programu na yt z którego się dowiedziałem, że ten boliwijczyk Sousa, który Tony.emu dostarczał kokainę był wzorowany na autentycznej postaci. Był koleś, który autentycznie w boliwijskiej dżungli zapoczątkował produkcję kokainy na przemysłową skalę. To on stworzył paramilitarne bojówki do ochrony, w których był także Klaus Barbie. To on jako pierwszy kupował polityków, sędziów, generałów wojska i policji, aż w końcu sfinansował tzw kokainowy przewrót. To on dostarczał kokainę młodemu kolumbijczykowi, którego wtedy jeszcze nikt nie znał, a którego świat miał poznać jako jednego z najbardziej brutalnych przestępców swoich czasów - El Patron Escobar. I w sumie to własnie ten koleś zaproponował rządowi USA, że spłaci cały zagraniczny dług Boliwii w gotówce, byle tylko zostawili go w spokoju .Ten świat producentów jest niezmiernie ciekawy - a także jak zmienia się cena oferowanego produktu w łańcuchu dostaw. Kolosalne pieniądze które pokazano w filmie, a także podróż od zera do miliardera, wcale nie są tylko wymysłem scenarzystów...
Problem imigracji, antykomunistyczna paranoja, obozy dla uchodźców, a także amerykański sen który się nie ziszcza - przynajmniej nie w legalnej formie - i ostateczne skierowanie się na ścieżkę przestępstwa i zbrodni.... ukazane zostało być może w łopatologicznej formie, ale uważam to za duży plus tego filmu.
Nie zestarzał się aż tak bardzo.
Problem imigracji, antykomunistyczna paranoja, obozy dla uchodźców, a także amerykański sen który się nie ziszcza - przynajmniej nie w legalnej formie - i ostateczne skierowanie się na ścieżkę przestępstwa i zbrodni.... ukazane zostało być może w łopatologicznej formie, ale uważam to za duży plus tego filmu.
Nie zestarzał się aż tak bardzo.
- Żułek
z Amazonka 

za dużo biegania, aż się zmęczyłem

za dużo biegania, aż się zmęczyłem