ja zabawiłem się w inwestora giełdowego. zainwestowałem 10000 zł, które mam na zbyciu i mi do niczego nie jest potrzebne w ethereum. myślę, że jesteśmy w ciekawym punkcie obecnie. albo wystrzeli nowa hossa na coinach i cena pójdzie conajmniej razy 2, albo będzie jeszcze mała obsuwa przed hossą i cena zanurkuje w przypadku ETH o 20-30%. W najgorszym przypadku poczekam ok. roku na oczekiwany zysk, czyli wszystko razy 2.
Aha. Inwestuję w prawdziwe, fizyczne krypto, a nie w jakieś śmieszne cfd z dźwignią, gdzie łatwo wyczyścić konto.
Giełda i inne inwestycje
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Re: Giełda i inne inwestycje
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
C//A
- w mackach Zła
- Major Zagłoba
- w mackach Zła
- Kontakt:
Krypta jak z tych Opowieści z Krypty a nie cyfrowy piniondz 
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
chodziło mi oto, że kupiłem blockchaina, który przechowuję na fizycznym portfelu dla krypto. zabezpieczyłem się w ten sposób przed możliwym bankructwem giełdy oraz dużym spadkiem ceny, gdzie lewar i opłaty za trzymanie transakcji w długim czasie by mnie zabiły. przewiduje, że teraz cena albo jeszcze trochę spadnie, albo wystrzeli do góry i zacznie się faza wzrostu. ja celuję w 100% zysku wciągu 1 max 2 lata.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
C//A
- w mackach Zła
Inwestycja długoterminowa, ale pewna
Git. Już rozumiem. Powodzenia!tomekw48 pisze: ↑13-09-2026, 08:18chodziło mi oto, że kupiłem blockchaina, który przechowuję na fizycznym portfelu dla krypto. zabezpieczyłem się w ten sposób przed możliwym bankructwem giełdy oraz dużym spadkiem ceny, gdzie lewar i opłaty za trzymanie transakcji w długim czasie by mnie zabiły. przewiduje, że teraz cena albo jeszcze trochę spadnie, albo wystrzeli do góry i zacznie się faza wzrostu. ja celuję w 100% zysku wciągu 1 max 2 lata.