Natomiast dzieci lgną i prowokują.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
-
HCDamage
- w mackach Zła
Re: III Wojna Światowa
Podkarpackie i Lubelskie dostało alerty o 15 że sowieci napierdalają. Szukać bunkra czy z uśmiechem iść na piwo? No chyba że z piwem do bunkra...
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Popłacz się jeszczeWzburzony Obserwator pisze: ↑04-09-2026, 15:15Za dwa-trzy lata skończy się wojna, ruskie wcielą do Federacji większość terenów, które teraz kontrolują. Zginie jeszcze ze sto tysięcy ludzi. Wiem, bo mi dzisiaj z KGB przysłali memo, a ja jestem ruską onucą.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Hatefire
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
100 tys. Gruzu 200? W Rosji nazywają, to leniwym półroczem, w operacji która trwa 3 dni xDNerwowy pisze: ↑05-09-2026, 16:24Popłacz się jeszczeWzburzony Obserwator pisze: ↑04-09-2026, 15:15Za dwa-trzy lata skończy się wojna, ruskie wcielą do Federacji większość terenów, które teraz kontrolują. Zginie jeszcze ze sto tysięcy ludzi. Wiem, bo mi dzisiaj z KGB przysłali memo, a ja jestem ruską onucą.![]()
![]()
![]()
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy