Dość zabawanie, wygląda flyer niemieckiej TURBO Music....Konfa brauniarze, niemjetzy lubio to. XD

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

SODOMOUSE pisze: ↑07-09-2025, 21:13^ kolegu, w Milanu, rz"yczę odosobnienia, w tej sposobności koncertowej 666/87,99
Przeglądając raz setny (tzo za debil geriatryczny xd), fiński zine Hammer Of Damnation (dałn'tor Niko z Thergothon), pszykół mą uwagę pewnień strzegół. W wywiadzie (xd) z Demonos'ę Sov'ą (Barathrum) , o ichniejszej scenie metalowej w Kuopio (to było wevczas 30 lat TEEMU nazad xd), padła nazwa MYSTIFICATION.
Zespołu, który istniał/grał na scenie Śfińskiej w Kuopio. Sczeżę, przyznam, że nie znałem. Varto zatem czeczytać, stare zinesy góvnem/molę zjedzonnę, by się zapoznać w tym temattu, skoro jeśli znavco - określać się masz chuju Ty /czy i Ja... Jeśli kavkę, ktoś mi postawi za tego niusa zajebongo - to chętnię wyszczam się się silnie, by piankę, w tym kubkję wzbudzić poranno, pyszno. XD
Ale, polski (Inowrocławski) Mystification, Niko znał - wtedy, szacun srogi.
W Mystification zaś, obecnie w Beherit (live in Praha 2024 - bass/bac voc "Abyss, Twisted Baptizer" - Pasi Kolehmainen).
z demo 1993 " The Choir of Death" track "Gold mines of god"
"Man of blindness"
demon 1995 "The Beast Is Growing"
live, MYSTIFICATION- Kupio, Finland 3-13-93