POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

Re: POlitykowanie

22-08-2026, 02:03

olgims pisze:
19-08-2026, 09:12
mad pisze:
18-08-2026, 23:22
No to posłuchajcie sobie tego, debile!
Rudy zasraniec sam przyznaje w sejmie, że nie jest Polakiem. Śmieszy go to, was też?

Czego wam więcej potrzeba? Kurwa, kim wy jesteście?

Ja pierdole komedia XD
Madziu bo dostaniesz zawału albo wylewu przez własne manipulacje a to sztuka tak wkręcić samego siebie.
Idź do swojego katabasa, zmowcie różaniec w intencji ruskiego grzegorza bo został wam ten sam śmietnik historii co kurwom zdrajcom z targowicy - jak nie znasz historii to właśnie ci rozmodleni, z honorem i ojczyzna na sztandarach, bo wiesz madziu, że tego "boga" to tam umieścili twoi zapewne ulubieni AKowcy formowani w zsrr w 1943.
Identycznie jest z cała Polska prawica, kurwy jedyne co mają to tradycje zdrady narodowej pod postacią wszelaką i serwilizm względem kremla. Tfu kurwa, tylko w te antypolskie ryje pluć.
A tymczasem mateuszek odcina się od kolejnego wcale nie zdrajcy marcinka z naddniestrza XD
Dziękuję, że troszczysz się o moje zdrowie, jesteś prawdziwie humanitarny. Rzeczywiście, w czasach miłościwie nam panującego Donalda i pani ministry Grandy, gdy sukcesy odnoszą młodzi, perspektywiczni i oddani nie tylko medycynie, ale również demokracji lekarze pokroju Kacprzyka, w czasach przywracania praworządności coś czuję, że nie miałbym szans na zakwalifikowanie się na jakąkolwiek listę medyczną, a tym bardziej trafić do saloniku VIP. Mógłbym co prawda powołać się na znajomość TRUPA i WACKA, ale prawdopodobnie zostałbym wtedy prawdziwym trupem, takim niestety nieforumowym ;)

Dziękuję także za troskę o moje planowanie czasu wolnego i sugestię wspólnej modlitwy z niejakim katabasem w intencji "ruskigo grzegorza". Zaiste ponownie wykazałeś się humanitaryzmem i to potrójnie, bo zatroszczyłeś się nie tylko o mnie, ale również o wspomnianych: "katabasa" i "grzegorza". Poziom Twojej empatii zbliżył się zatem do wzorcowego osiągu prezentowanego chociażby przez Klaudię Jachirę oraz moralnie i funkcjonalnie jednojajowych: Jońskiego i Szczerbę.

Z propozycji raczej nie skorzystam, ponieważ musiałbym się jakoś zrewanżować i też coś tobie zaproponować. Nie mogę przecież tak na "krzywy ryj" wykorzystać intelektualnego przekazu takiego wybitnego myśliciela jak ty. A cóż może doradzić marny pisior światłemu demokracie? Pogoń za kotem i złożenie go w ofierze szatanowi? Nic innego nie przychodzi mi do głowy, a to jednak jest trochę pretensjonalne.

Co do hasła "Bóg, Honor, Ojczyzna". Owszem, zostało zatwierdzone dopiero OFICJALNIE w 1943 i z całą pewnością nie występowało w żadnej konfiguracji, formie czy wariancie wcześniej. Nigdy nie łączono Ojczyzny z Bogiem. "Rota" to jak wiadomo żart polnych skrzatów, a "Bogurodzicę" śpiewali pod Grunwaldem Niemcy.

Tak, jak można lubić AK? To niesławne karły reakcji sprzeciwiające się wspaniałym radzieckim czerwonoarmistom i ich polskim patriotycznym i demokratycznym odpowiednikom, np.: AL, UB, PZPR...

Powinienem odpowiedzieć jeszcze innym demokratycznym, tolerancyjnym intelektualistom, ale post jest już za długi...:

@NoGodsNoMasters - o watykańskich okupantach (czytałeś waść Boya? Świetna lektura) i walce Morawieckiego z gospodarczymi skutkami covidu (1630),

@hcpig - twój interpretacyjny fikołek odnośnie Czarzastego jest gdzieś może między dialektyką ( heglowską czy marksistowską?) a antyczną sofistyką. Jesteś zajebisty, twoje zmanipulowanie jest urocze (1630),

@NoGodsNoMasters - nawet ciekawy wywód o inflacji z elementami symetryzmu (1631),

@Żwirek i Muchomorek - naiwny, i raczej jednoznacznie światopoglądowo spreparowany przyczynek do próby stworzenia portretu psychologicznego niejakiego MADA . Jejku, ile ja się takich rzeczy naczytałem... (1631).

... I chyba na razie nic więcej.

A co dopiero pisać o nowych rzeczach, o tym, co władza wyprawia choćby w tym tygodniu i jak to możliwe, że ktokolwiek spoza samego ich grona to coś popiera...
NoGodsNoMasters
w mackach Zła

22-08-2026, 06:06

mad pisze:
22-08-2026, 02:03

@NoGodsNoMasters - o watykańskich okupantach (czytałeś waść Boya? Świetna lektura) i walce Morawieckiego z gospodarczymi skutkami covidu (1630),

Boya Dżordża nie, ale czasem Ildefons wjeżdża. :hehehe:

"Okupant watykański" pojawia się u mnie w ramach szydery z częstych sugestii, zasadnych lub nie, jakoby dzisiejsza Polska znajdowała się pod okupacją Brukseli, Usa, Niemiec, czy państwa leżącego w Palestynie. Szydera dotyczy tego, że ci sami ludzie, którzy widzą wszelkie okupacje nie widzą tej jednej, niezwykle skutecznej, trzymającej od stuleci rząd dusz w Polsce i niezmiennie czerpiącej z tego tytułu niemałe materialne korzyści jednocześnie bredząc o mitycznym zbawieniu i życiu w ubóstwie. :D To im w ogóle nie przeszkadza. Zgaduję, że jesteś jednym z nich. Zbieżność z Żeleńskim jest niezamierzona, choć ten pan jest mi rzecz jasna znany.
olgims
rasowy masterfulowicz

22-08-2026, 08:32

Powinienem odpowiedzieć jeszcze innym demokratycznym, tolerancyjnym intelektualistom, ale post jest już za długi
widzisz rozmodlona madziu, popełniłeś podstawowy błąd - wydawało ci się, że ktoś będzie takie szurskie bezmozgie gówno jak ty tolerował i się wdawał w dyskusję z wypranym pisowskim łbem.
Bogurodzicę sobie pośpiewaj w rytmach roty, przestań udawać ofiarę jak wy katole macie w zwyczaju i poczytaj historię, żebyś jak twój obywatelski doktór czasem nie bronił monte cassino. I już nie becz jak stara baba lamentując pod krzyżem bo to kurwa dorosłemu mężczyźnie nie przystaje, chyba że jesteś zwykła pizda to wybacz ale nic na to nie poradzisz :) pozdrawiam i życzę smacznej kawusi.
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen

I laugh as I cast the first stones at Christ
ODPOWIEDZ