DOWN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew
Re: DOWN
To intro na początku zbędne, a trwa ponad minutę. Poza tym całkiem fajny walec, brzmi jak koncertowy morderca. Nie czekam jakoś specjalnie, ale czuję się zachęcony do sprawdzenia jak już wyjdzie.
Why can't we all just walk away?
Baton w krainie kangurów
Baton w krainie kangurów
-
backslifer
- w mackach Zła
To prawda z tym intrem (może to otwieracz?), ale potem fajnie to płynie i klimat jest jak należy.
No i ścieżki wokalne są dopasowane do obecnych możliwości Anselmo i dobrze się go słucha.
Nie wierzyłem, że jeszcze nagrają coś co mnie zainteresuje (Over the Under była ostatnią, na której zawiesiłem ucho), choć śledziłem z umiarkowanym zainteresowaniem. No a teraz jednak czekam dużo bardziej niż umiarkowanie.
No i ścieżki wokalne są dopasowane do obecnych możliwości Anselmo i dobrze się go słucha.
Nie wierzyłem, że jeszcze nagrają coś co mnie zainteresuje (Over the Under była ostatnią, na której zawiesiłem ucho), choć śledziłem z umiarkowanym zainteresowaniem. No a teraz jednak czekam dużo bardziej niż umiarkowanie.
- Dragazes
- weteran forumowych bitew
Nie, to nie otwieracz.
Imho słaby utwór, singiel niestety zniechęca.
Na albumie będzie utwór o nazwie Mercyful Fate, a gościem ma być King Diamond.
Imho słaby utwór, singiel niestety zniechęca.
Na albumie będzie utwór o nazwie Mercyful Fate, a gościem ma być King Diamond.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.