Ciekawe, czy coś będzie poza tymi wysrywami powyżej, które czytają tylko jemu podobne Z'yeby, o opiece oficerów kgb nad romanowskim?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

To ja wyjaśnię, bo tępakom trzeba wyjaśniać.
Jak to się ma do Petera Brotzmanna, którego światopogląd, zrośnięty z twórczością muzyczną, był na wskroś rewolucyjny, anarchizujący i, mówiąc ordynarnie, lewacki do granic wytrzymałości? Masz go w awatarze, więc rozumiem, że się z nim jakoś utożsamiasz, a mnie to trochę intryguje, bo to tak jakby zatwardziały wyborca SLD legitymował się portretem Dmowskiego.
Ja pierdole komedia XD
to nam elegancko w 93 załatwiła agentka watykanu niejaka hanna a później przybił w 98 rząd niezwykle rozmodlonego mariana. kurwa kraj walki religijnych pojebow o wpływy polityczne XDNoGodsNoMasters pisze: ↑19-08-2026, 09:21Watykański okupant jako instytucja, zdradę i układy z łajdakami ma w dna. Kościelny urzędnik pójdzie w krzaki z każdym, byle ochronić majątek firmy. Długofalowy plan. Niezwykle skuteczny.
wszystko się zgadza, z tymi kosciolkowymi kurwami każda kurwa polityczna układa się jak ta lala, ręka rękę myje, dlatego póki się tego kościelnego gowna nie zmarginalizuje to będziemy trwać w wiecznej matni religijnych pojebow i sekciarzy pokroju choćby naszego forumowego lefebrysty alter-ego pacjentova.NoGodsNoMasters pisze: ↑19-08-2026, 10:22Podstawowym błędem jest przypisywanie uķładania się z kościółkiem (z wzajemnością) tylko jednej frakcji, czy opcji. Obrzydliwość całego układu polega na tym, że w ponadstandardowe włażenie w okrężnicę firmie kościół umoczeni są wszyscy. Łącznie z panem Donaldem. Ostatnią nadzieją wyborców kało na świeckie państwo. Zawsze rechotam, gdy o tym myślę. Rozdział kościoła od państwa i te twarze. Pan Tusk, Pan Czarzasty, Pan Kamysz Kociniak i Pan Hołownia.![]()