THORNS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: THORNS
Gta7 prędzej wyjdzie i to na cd
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ A kolejna część Elder Scrolls będzie dodawana do Życia na Gorąco (taka gazeta dla starszych ludzi) 
Bassza meg mind.
-
C//A
- w mackach Zła
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Rzeczywiście coś cicho ostatnio. Z tego co mi wiadomo mastering zakończył się w maju, a potem Snorre zrobił sobie krótką przerwę, by nabrać sił i "odpocząć" od materiału. Nie mam pojęcia jak poszedł mastering, wiem, że plan był taki, że zajmie się tym Satyr i George Tanderø (gość masteruje wszystkie płyty Satyricon po 2015) - czy rzeczywiście tak było niech wypowiedzą się mądrzejsi. Wiem, że były plany, aby wywalić jeden utwór i skrócić do ok. 30 minut całość, ale ponownie - nie wiem ile z tych planów się ostało. W tym uniwersum nigdy nic nie wiadomo, ale to też ciekawe na swój sposób! 
Kol. Zamoth, który już slyszał album, prawdopodobnie wie więcej o aktualnym progresie. Być może w wolnej chwili uchyli rąbka tajemnicy.
Kol. Zamoth, który już slyszał album, prawdopodobnie wie więcej o aktualnym progresie. Być może w wolnej chwili uchyli rąbka tajemnicy.

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
C//A
- w mackach Zła
Sprawdzę sobie to Jasmeno. Patrząc stricte estetycznie trochę mnie kłuje w oczy. Ale podobnie było z jedynką Hesperus Dimension, a material fajny.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ten wątek ma charakter humorystyczny, czy to tak na poważnie? Poważnie pytam. Tutaj się odbywa jakiś metatrolling, zabawa w coś wiadomego, wąskiej grupie, tak tajemnej, jak ta grupa wtajemniczonych, która wie, kiedy Snorr'e idzie do kibla?
Jeżeli tak, to szapoba dla organizatora tej niezbyt wyszukanej zabawy. Ja tam doceniam, bo to ani prymitywne, ani jawnie zabawne, aczkolwiek z mojego punktu widzenia nietypowe. Gratki.
<<Biorę jeszcze pod uwagę, że tu buzzmarketing wjechał na pełnej. Futuredeal, 2 płyty za każde podgrzanie tematu. Choć to byłoby zdeka niepokojące, że trzeba to robić. Na tyle, słaby materiał będzie?>>
Jeżeli tak, to szapoba dla organizatora tej niezbyt wyszukanej zabawy. Ja tam doceniam, bo to ani prymitywne, ani jawnie zabawne, aczkolwiek z mojego punktu widzenia nietypowe. Gratki.
<<Biorę jeszcze pod uwagę, że tu buzzmarketing wjechał na pełnej. Futuredeal, 2 płyty za każde podgrzanie tematu. Choć to byłoby zdeka niepokojące, że trzeba to robić. Na tyle, słaby materiał będzie?>>
08.07.2026