INVULTATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Deathhammer66
- w mackach Zła
INVULTATION
Moje niedawne odkrycie. Zajebiste granie pod ARCHGOAT. Debiutu warto posłuchać, dwójka jest kapitalna. Jest srogi wpierdol, ale całość jest chwytliwa i nie zlewa się w jednostajne mielenie, które na codzień raczej nie zachęca mnie do war metalu i pochodnych. A tu proszę, w takim "Breath of the Lich" pojawiają się nawet wątki boltthrowerowskie.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: INVULTATION
Zajebisty band a taki "Unconquerable Death" to solidny wpierdal gdzie nie ma co zbierać ...ostatnio sporo w robocie ten album maglowałem, czekam teraz tylko na winylowe wydawnictwa amerykańców !!!!
- swetrwser
- postuje jak opętany!
Normalnie byś mnie zniechęcił gdybym nie słyszał tego wcześniej.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
Może mniej prymitywne, ale generalnie podobne wibracje IMO. Opieram ten osąd głównie o 2 ostatnie pelniaki Finów, które znam najlepiej.
Mniejsza
Mniejsza
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
...Sentient Ruin Laboratories... 23.10...
TRACKLIST: 1. Inferno Descends 2. Molten Aggression 3. Red Vortex 4. Frenzied Catechesis 5. Sacrificial Incineration 6. Third Degree Warfare 7. Razed By Flames 8. Withered Exiguity 9. Desecration Ethos 10. Solar Occlusion 11. Atrocity Vehemence

TRACKLIST: 1. Inferno Descends 2. Molten Aggression 3. Red Vortex 4. Frenzied Catechesis 5. Sacrificial Incineration 6. Third Degree Warfare 7. Razed By Flames 8. Withered Exiguity 9. Desecration Ethos 10. Solar Occlusion 11. Atrocity Vehemence