Pokój AA

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Wojna
w mackach Zła

Re: Pokój AA

10-08-2026, 22:09

Wiesz wszystko było by cacy ale kobieta powiedziała dzisiaj że jak będę w piątek w pracy na nocnej zmianie to pakuje swój majdan i więcej jej nie zobaczę . I tak to wygląda że tym razem nie żartuje .
Tomaszm3
zaczyna szaleć

11-08-2026, 07:48

Wojna lepsze od gorzoły dobry blant. Sciora podobnie ale rano wstajesz jak młody Bóg i zaczynasz od siłki.

Ja jak sie skurze a czasem mi się zdarza to dialog ucinam krótko. I chuj ze o północy gadałem do siebie. Od 5 monter, ciężary przerzucam a od 7 rana wszystkich ustawiam w pracy. Nie zostawiam pola na polemikę kobicie.

Przypuszczam ze po takiej przerwie jakbym się wódka opił to dwie doby spedzillbym w łóżku na regenerację. Szkoda życia. Wolę dopierdolić combo blant po którym po paru godzinach snu nie odczuwam żadnych skutków.

Ostatnio jak byłem na spotkaniu w Warszawie to piłem wino czerwone w restauracji. 2 dni chodziłem skacowany, w chujowym nastroju, przypomniały mi się czasy jak budziłem się na kacu. Pierdole.

Wolę zioło i swoje tabletki z amfetamina.

Na alkohol proponuję zamiennik. Ja dopierdalam hantle bo mi dają dopamine odpowiednią.
Tomaszm3
zaczyna szaleć

11-08-2026, 11:45

Wojna a tak zapytam jeszcze - rozrabiasz jak popijesz, burdy itp czy raczej na spokojnie?
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-08-2026, 11:51

W bojowe klimaty wbija, żeby nie powiedzieć wojenne.
08.07.2026
Tomaszm3
zaczyna szaleć

11-08-2026, 12:54

No nick może sugerować łamane krzesła na ludziach. Znam paru takich herbatników tu od siebie. Co szliśmy kiedyś w tany to noc w areszcie. Zawsze się coś działo.

Kiedyś chłopaki w ilości kilkunastu chłopa też mnie z aresztu odbijali bo niestety unikam sytuacji ale wyszło jak wyszło. A to przez to między innymi że policjanci tajniaki nie okazali legitymacji ze sa na służbie i za nieuzasadnione użycie broni.

Okazali by legitymację byłby spokój no ale...na a ze było kilkunastu świadków ze policjant przystawił mi broń do głowy to się im wszystko posypało.

Co najmniejsze najwięcej na dłoni blizn mam po tym jak mój były szwagier przyjebał mi jak trzymałem piwo w ręce i mi pękło.

I mu nie oddałem. Odpuściłem bo to bylo bez sensu.

Swoją drogą jego siostrę moja była żonę poznałem na dyskotece która prowadziłem z kolegami... HEH

Na imprezie z męskim streaptisem. Ale na tamte czasy to było jednak za dużo na takiej wsi jak Lubliniec.

Wacławek dzisiaj w domu z obrożą za kierowanie organizowana grupa przestępczą upiekło mu się więzienie bo wariata skutecznie udawał, były naczelnik wydziału komunikacji w Lublińcu i Sojka który do Polski nie wjedzie bo go policja zaraz capnie. To byli agenci. Z którymi dicho prowadziłem. A razem pracowaliśmy w branży odszkodowań.
Ostatnio zmieniony 11-08-2026, 13:26 przez Tomaszm3, łącznie zmieniany 6 razy.
Wojna
w mackach Zła

11-08-2026, 13:20

Byłem dzisiaj zobaczyć czy może czapka została w knajpie ale Marta właścicielka powiedziała że chyba w czapce poszedłem do domu . A tak ogólnie to ja spokojny człowiek może jak więcej wypije to coś tam marudzę . Wypiłem jedno piwo pogadałem z kumplem dostał zastrzyk w kolano z własnej krwi jakieś lekarstwo mu zrobili zapłacił 1600zł i poszedłem do domu . A wojna to mam od podstawówki po prostu od nazwiska .
Tomaszm3
zaczyna szaleć

11-08-2026, 13:29

Bdb ja też staram się unikać sytuacji jak mogę. Parę nocek w areszcie za dużo. Wstyd, nadzory idź Pan w chuj.
Tomaszm3
zaczyna szaleć

11-08-2026, 13:35

Kiedyś z kumplami wbilismy do osiedlowej speluny. Takie milfy 50+ siedziały. A ze byl z nami nasz najbardziej szalony kumpel to oblewając się piwem urzadzil na stole pokaz tańca erotycznego.

Piwa spijanego przez najebane mamusie spod pośladków nie zapomnę nigdy.

Jeden Kolega forumowy który rzadko pisze w moim pierwszym samochodzie ochrzcil go z panna na takim fescie black metalowym w Czechach ale pewnie się nie przyzna w biały dzień :D

Biały dzień, ludzie śmigają a tu kurwa jazda.
Tomaszm3
zaczyna szaleć

11-08-2026, 13:56

Niestety ta bójka z Policją miała swoje konsekwencje. Wiedzieli gdzie przesiadujemy! A ze cześć kolegów przyjeżdżała do knajpy samochodami i na rauszu wracała to zrobili ustawkę. Wszystkich kierowców zatrzymali pod domami na osiedlu. Zemsta w najbardziej możliwy sposob. Z 8 osób straciło prawo jazdy za jazdę pod wpływem.

Pod domami na oczach sąsiadów. Mogli spokojnie wszystkich zatrzymać 100 metrów od knajpy.

Wszystkie doświadczenia z Policją nauczyly mnie jednego. Chcesz mieć dobrze to my też chcemy mieć dobrze. Odnośnie branży odszkodowań.

Co mi Biuro Wewnętrzne machało kwitami że mam przejebane tak chuja było. Mając zdjęcia, pozabezpieczane telefony.

Nie że mi się upiekło- rozpętało by się piekiełko więc lepiej było pozbawić paru funkcjonariuszy pracy i odesłać ich na emeryturę bez świadczeń emerytalnych.

Dysponując wiedzą jak Policja ochrania burdele po całym Śląsku i zbiera haracze stary leciałyby głowy.

Zwariowane czasy kiedy moja kancelaria prowadziła po 500 śmiertelnych wypadków.

Wiedza to najpotężniejszy oręż jaki człowiek może posiadać. Pieniądze to dodatek.

Przewidywanie scenariuszy co będzie jeśli... albo co musisz mieć w zanadrzu żeby dali ci spokój. Na ile musisz być kuty na cztery łapy.

Po 17 latach coś wiem. Moja praca sprowadza się do jebania innych i nie przekracza dwóch do trzech godzin. Nic już nie muszę robić bo to żyje samemu. Ale gdzieś ta determinacja pewna się tkli.

W izbie radcowskiej jak zrobiło się gorąco zrezygnowałem 8 lat temu. Przez wszczete postępowania dyscyplinarne. Prezes Votum też z izby adwokackej odszedł. Moim narzędziem jest mój brat a syf to ja biorę na klatę.
ODPOWIEDZ