CHAT PILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Alter Ego
- weteran forumowych bitew
Re: CHAT PILE
Bardzo dobry utwór. Oczywiście liczę na bardziej zróżnicowane granie i pewnie się nie przeliczę.
-
backslifer
- w mackach Zła
Tak, chociaż w drugą stronę też lepiej, żeby nie przesadzali, bo ta płyta z Haydenem do tej pory mi nie weszła.Harlequin pisze: ↑09-06-2026, 10:51Fajny, lżejszy, trochę bazujący na ogranych juz przez nich motywach i schematach, ale jednak trochę inny, węc licze, że nie będą się wgryzać we własną dupe jeszczebackslifer pisze: ↑09-06-2026, 10:47Fajny, usłyszałem to charakterystyczne brzmienie i strasznie mnie wzięło na przesłuchanie poprzedniej, bo w sumie chyba ponad rok tego nie robiłem, a swego czasu kręciła się co chwilę.
- Order_of_Nine_Angels
- zaczyna szaleć
Kurwa jakie to jest hipsterskie gówno.
Zakon.
Zakon.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
A mi się ten drugi numer podoba i to bardzo. Dużo bardziej niż singiel nr 1.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Byłem na ich koncercie kilka dni temu w Katowicach i klasa! Nie znam może na pamięć ich dyskografii i nie jestem największym fanem, ale forma świetna i też przez ludzi zostali należycie docenieni. Wokalista chwalił się znajomością Kieślowskiego i zachwalał wege-lokal w Katowicach - Złotego Osła. Myślę, że za jakiś czas zespół ten będzie bardzo bardzo duży, więc śpieszcie się chodzić na ich koncerty dopóki w sensownych warunkach można ich zobaczyć. Moja spaczenie, ale pierwszy raz jak usłyszałem CP, to te gadane fragmenty skojarzyły mi się z Maniaciem z GDOW. Może nieco na wyrost, ale podoba mi się taka ekspresja.

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.