No chyba pod względem biologicznym. Nie wiem, czy to prawda, ale co miał na myśli, to wydaje mi się, że akurat jest bardzo proste - poznawanie na podstawie krwi, kto jest nasz, a kto obcy, względnie - kto jest rodziną, a kto nie. Dla nas w większości to raczej żaden argument, bo widać, co ruscy robią ze swoimi ,,braćmi", i że to dla nas taka rodzina, jak wujek zapijający się pod Lewiatanem, ale część ludzi widocznie to przekonuje.Hatefire pisze: ↑09-08-2026, 16:15Tak mi się rzuciło w oczy. Genetycznie, czyli co bardziej spokrewnieni pod względem biologicznym? I jakby to miało wpływać na politykę? Ciekawe co ten ktoś miał na myśli.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-08-2026, 14:56mówili że Polacy są genetycznie do Rosjan bardziej zbliżeni niż Ukraińcy itd.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
Find your flow
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Nie ma to jak wyważać otwarte drzwi, to wielkie odkrycie Ameryki jest powszechnie znanym faktem i takie tezy były formułowane w przynajmniej niektórych licealnych podręcznikach historii. Logiczne, że lepiej władać w całości marionetkowym państwem (co Rosji udawałao się od czasu WWP) niż się nim dzielić.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-08-2026, 14:56Przy czym o rozbiorach się trochę autor rozpisał i przedstawił ciekawą i dość przekonującą perspektywę tego, że Rosja nie chciała rozbioru Polski, bo bardziej im na rękę było mieć cały kraj pod protektoratem, co przed rozbiorami było faktem, ale Prusy i Austria nabrały na sile tak mocno, że nie sposób było już tego powstrzymać, więc ruscy wzięli co mogli. Mnie tam oczywiście nie było, ale wydaje mi się niegłupie.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No spoko, może mnie o tym nie uczyli, albo zasnąłem na lekcji, nie wiem
Find your flow
- Hatefire
No czymś takim było wlaśnie poniekąd Królestwo Polskie przed powstaniem listopadowym.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-08-2026, 17:33No spoko, może mnie o tym nie uczyli, albo zasnąłem na lekcji, nie wiem
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy