Niedawno dyskutowaliśmy o coverbandach...
Ja jestem jak Wałęsa - za a nawet przeciw, ale się wybieram bo tego wariantu jeszcze nie widziałem
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Pewnie też machnę w Gdańsku, czemu nie? DTA na Mysticu raczej ominę ze względów logistycznych, ale tu? Plus Chaotian można obadać.

Weedovski pisze: ↑03-08-2026, 09:53Cześć wsazystkim, to mój pierwszy post na forum.
Wczoraj przeglądając Instagrama Left to Die znalazłem potwierdzenie, że Terry Butler nie zagra na pierwszych czterech koncertach trasy.
Trochę mnie to wkurwiło, nie powiem. Reklamują jedno, a tuż przed koncertem okazuje się coś innego. I to bez żadnej oficjalnej informacji od organizatora, albo od zespołu. Niefajnie.
Byłem sceptycznie nastawiony do całej idei cover bandów Death, ale jednak się skusiłem, w końcu miało grać dwóch gości, którzy faktycznie nagrywali z Chuckiem moje dwie ulubione płyty. A tu taki kurwa kwiatek. Zdenerwowałem się i więcej się już na żaden cover band nie dam nabrać.
Masakra, nie sądziłem, że minęło aż tyle czasu xDmasterful pisze: ↑03-08-2026, 10:25Weedovski pisze: ↑03-08-2026, 09:53Cześć wsazystkim, to mój pierwszy post na forum.
Wczoraj przeglądając Instagrama Left to Die znalazłem potwierdzenie, że Terry Butler nie zagra na pierwszych czterech koncertach trasy.
Trochę mnie to wkurwiło, nie powiem. Reklamują jedno, a tuż przed koncertem okazuje się coś innego. I to bez żadnej oficjalnej informacji od organizatora, albo od zespołu. Niefajnie.
Byłem sceptycznie nastawiony do całej idei cover bandów Death, ale jednak się skusiłem, w końcu miało grać dwóch gości, którzy faktycznie nagrywali z Chuckiem moje dwie ulubione płyty. A tu taki kurwa kwiatek. Zdenerwowałem się i więcej się już na żaden cover band nie dam nabrać.
Wkurw musi być rzeczywiście niesamowity skoro piszesz coś po 12 latach od rejestracji.
Kiedyś wziąłem dzieci (jak były małe) na mecz Polska - Urugwaj z Lewandowskim. Nie zagrał. Chyba podobne odczucie.