POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
olgims
rasowy masterfulowicz

Re: POlitykowanie

31-07-2026, 09:30

Lukass pisze:
29-07-2026, 22:25
olgims pisze:
29-07-2026, 10:04
Esencja kolegi Lukassa - który jest tak bardzo lewacki, że aż wina Tuska (do którego nigdy nie zapomina dodać Herr) i złych libków XD za to wielki szacunek dla prezesa Kaczyńskiego bo wyciągnął karyny i sebixow z biedy XD (oczywiście pan prezes daje z własnych XD).
Esencja kolegi Olgimsa. Nie potrafi napisać jednego postu, w którym odnosi się do idei, a nie do bieżącej polityki. Do tego sporo zmyśli po drodze :sarcasm2: Ja mam taką propozycję. Zacznij rozmawiać o pomysłach, a przestań o politykach. Dziesięć postów na temat idei, a nie Tuska, Kaczyńskiego i Morawieckiego. Podobno masz ich w dupie, niedawno pisałeś. Pora to pokazać.
czekam kiedy będziesz darł znowu gębę że mam wypierdalać :lol: albo będziesz wzywał milicję bo ktoś napisał coś co ci się nie podoba :sarcasm2: Jak tam łukaszku skończyłeś już żałobę po czarlim kirku :lol:
Tymczasem ja mam kurwa nadal ubaw z rozjebanego PiSu, smutku kaczorka swietozbawa i pierdolonego pisowskiego ciemniactwa bo są teraz cztery gowno-partyjki na prawicy i przyglup nowogrodzki w pałacu i wszyscy będą się napierdalac o ten sam elektorat roszczeniowych Lukassow XD
To będzie kolego Lukass kabaret jakich mało - ruscy od memcena vs ruscy od brauna vs ruscy od kaczora vs libki od morawicka vs jany śpiewaki-adriano zandbergowe i prawie wszyscy rozmodleni XD
Już się kurwa nie mogę doczekać XD
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen

I laugh as I cast the first stones at Christ
ODPOWIEDZ