ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
ja pierdole, ale to jest zaawansowany rak xD
-
SamborWilk
- weteran forumowych bitew
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cycu jeden z tych koksów (ten z Gromdy) powiedział

taki nie za mądryBo mnie zaatakowali, nie lubię bić kobiet, ale mnie bili, żałuję.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Lukass
Podoba mi się ta spokojna eskalacja. Wszyscy dość wyluzowani, zapraszam do drzwi, ale jak już jeden bardziej bezpośrednio zaatakował konduktora (a ten to swoją drogą zimny profesjonalizm), to nagle się pasażer odpalił. Bardzo ładnie ziomuś wyfrunął z tego wagonu, naprawdę ładnie. Styl 10/10.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Kierownika?????
Piękna akcja! Oby tak dalej!!!
Piękna akcja! Oby tak dalej!!!
- empir
Umknęło mi ale postanowiłem wrócić gdyż to jest manipulacja oparta na prawdziwej liczbie.
Te 2,5% nie oznacza, że Ukraińcy płacą tylko 2,5% mandatów. Oznacza, że w przypadku wykroczeń zarejestrowanych przez fotoradary dla pojazdów spoza UE polskie służby były w stanie doprowadzić do wystawienia mandatu tylko w ok. 2,5% spraw. Problem wynika głównie z braku dostępu do danych właścicieli pojazdów z Ukrainy i innych państw spoza UE.
To zupełnie co innego niż "ściągalność mandatów". Gdy mandat zostanie już prawidłowo wystawiony, mówimy o innym etapie postępowania.
- Ascetic
Alter Ego pisze: ↑27-07-2026, 16:22Możesz sobie wierzyć w misia, który chce zeżreć wszystkich, zawsze i wszędzie. Problem w tym, że to właśnie jest bajka, kolportowana przez bandę brunatnego leśniczego. Inni z kolei dobrze wiedzą, że miś niezaczepiany nie jest taki groźny, a gdy dostanie miodku może być całkiem pożyteczny.NoGodsNoMasters pisze: ↑27-07-2026, 16:10Opowiedz mi jeszcze jedną ładną bajkę o tym przemiłym misiu, który nigdy nikogo nie skrzywdził tylko zawsze się bronił przed atakami złego świata.
Traktujesz rzeczywistość jak koncert życzeń. Tymczasem to co ma Ci zapewnić dobre samopoczucie leży z rozłożonymi nogami i z cwelowskim okrzykiem przed ludźmi, którzy nie cofną się gdy frajer składa im hołd lenny.NoGodsNoMasters pisze: ↑27-07-2026, 16:10Co do tatusia. Właśnie dlatego należy się zbroić i być przygotowanym na wizytę tatusia, by w odpowiedniej chwili dać mu zdecydowanego klapsa. I nie. Nie jestem przeciwnikiem natychmiastowej deportacji każdego banderowskiego ścierwa, któremu przyjdzie ochota na rozrabianie na terenie Polski. Po to płacimy kolejne rachunki. Na wojsko i policję.
No k-wa, cycu nie dość, że jawnie pisze o braku zagrożenia ze strony kacapów, tym samym, powielając kacapską narracje, przekierowywujac zagrożenie na Ukraińców, w jego słowniku w którym kontaktuje się w urzędzie, z dziećmi, w sklepie "bandę brunatnego", to jeszcze ma profetyczne umiejętności:

To, że dotyczy to jego terenów, oraz zaprzecza czemuś, zmienia ofiarę na winnego (ten sam zabieg w innej sprawie, 2 dni temu, wykorzystał tuman-owi.cz w studiu polsatu), o czym można domniemać, że wie, spodziewa sie, powinno zastanowić. I to nie tylko t
08.07.2026
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Patrz pan jaki numer: koleś w bluzie z widłami parę godzin wcześniej przyjechał do Lublina i zaśpiewał rudemu swoje "dej, dej, dej", a na wzmocnienie tej prośby przyleciała sobie wiadoma rakieta.Ascetic pisze: ↑30-07-2026, 07:17Alter Ego pisze: ↑27-07-2026, 16:22Możesz sobie wierzyć w misia, który chce zeżreć wszystkich, zawsze i wszędzie. Problem w tym, że to właśnie jest bajka, kolportowana przez bandę brunatnego leśniczego. Inni z kolei dobrze wiedzą, że miś niezaczepiany nie jest taki groźny, a gdy dostanie miodku może być całkiem pożyteczny.NoGodsNoMasters pisze: ↑27-07-2026, 16:10Opowiedz mi jeszcze jedną ładną bajkę o tym przemiłym misiu, który nigdy nikogo nie skrzywdził tylko zawsze się bronił przed atakami złego świata.
Traktujesz rzeczywistość jak koncert życzeń. Tymczasem to co ma Ci zapewnić dobre samopoczucie leży z rozłożonymi nogami i z cwelowskim okrzykiem przed ludźmi, którzy nie cofną się gdy frajer składa im hołd lenny.NoGodsNoMasters pisze: ↑27-07-2026, 16:10Co do tatusia. Właśnie dlatego należy się zbroić i być przygotowanym na wizytę tatusia, by w odpowiedniej chwili dać mu zdecydowanego klapsa. I nie. Nie jestem przeciwnikiem natychmiastowej deportacji każdego banderowskiego ścierwa, któremu przyjdzie ochota na rozrabianie na terenie Polski. Po to płacimy kolejne rachunki. Na wojsko i policję.
No k-wa, cycu nie dość, że jawnie pisze o braku zagrożenia ze strony kacapów, tym samym, powielając kacapską narracje, przekierowywujac zagrożenie na Ukraińców, w jego słowniku w którym kontaktuje się w urzędzie, z dziećmi, w sklepie "bandę brunatnego", to jeszcze ma profetyczne umiejętności:
To, że dotyczy to jego terenów, oraz zaprzecza czemuś, zmienia ofiarę na winnego (ten sam zabieg w innej sprawie, 2 dni temu, wykorzystał tuman-owi.cz w studiu polsatu), o czym można domniemać, że wie, spodziewa sie, powinno zastanowić. I to nie tylko t

Inna sprawa, że obudzili ludzi na Lubelszczyźnie, ale nie wysłali alertów, które pewnie wyślą jutro, gdy będą ostrzegać przed upałami.
- Ascetic
cycu, w sytuacji, kiedy każdy racjonalny onuc by skleił, odczekał i znów szczekał, tego jednak nie potrafi.
Stare, niezbyt jare.
Stare, niezbyt jare.
08.07.2026
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Wyjaśniłbym ci jak dziecku, ale bałeś się dyskusji ze mną i załatwiłeś mi bana na takie tematy, więc teraz nie wykorzystuj swojej wolności słowa, którą mi ograniczyłeś, banderowski pampersie.
- Ascetic
Niech ktoś cycowi narysuje ścianę o którą znów sobie rozbije kacapski ryj.
Choćby za stosowanie tej samej figury. Patusy pobiły na tle rasowym Ukraińców, wina migracji. Ruscy bombardują kolesia z forume, wina Ukraińców. cycu pompuje dezinformacje, kacapską narracje, wina właścicieli forum, którym się taka postawa może zwyczajnie nie podobać. Za brak kreatywności, tandetne, urągające inteligencji, zabawy w rozgotowywanie, (samo) już by stykało.
Choćby za stosowanie tej samej figury. Patusy pobiły na tle rasowym Ukraińców, wina migracji. Ruscy bombardują kolesia z forume, wina Ukraińców. cycu pompuje dezinformacje, kacapską narracje, wina właścicieli forum, którym się taka postawa może zwyczajnie nie podobać. Za brak kreatywności, tandetne, urągające inteligencji, zabawy w rozgotowywanie, (samo) już by stykało.
08.07.2026
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Niezły debil - gorszymi przygłupami są chyba tylko upośledzone cwele pokroju Pacjenta i Tabalugi próbujące bronić tej patologii
Oczywiście nagle prezes Gromdy nie zna typa, groźne posty i filmiki na socjalach też w dziwnych okolicznościach pospadały z rowerka. To by było tyle jeśli chodzi o odwagę potomków Husarii, honor i zasady na dzielni w przypadku tego środowiska w praktyce
Typy na dzień dobry dostali areszt
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Sybir
Chłopcy zaliczą reality check? No kto by się spodziewał?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- DST
Ja lubię sobie pooglądać Gromdę od czas do czasu i czasem algorytm podsuwa mi jakieś ich promocyjne filmiki. Dużo tam jest antyimigranckiego gadania, że to Polska, nie mogą się przyjezdni panoszyć itp. pierdolenie. Teraz widząc jaki jest negatywny odzew na tą akcję wszyscy stamtąd będą oczywiście potępiać, ale wiemy jak jest. Nie jestem chyba typowym targetem tej federacji.Nerwowy pisze: ↑30-07-2026, 12:26Niezły debil - gorszymi przygłupami są chyba tylko upośledzone cwele pokroju Pacjenta i Tabalugi próbujące bronić tej patologii![]()
![]()
. Ale i na nich przyjdzie pora.
Oczywiście nagle prezes Gromdy nie zna typa, groźne posty i filmiki na socjalach też w dziwnych okolicznościach pospadały z rowerka. To by było tyle jeśli chodzi o odwagę potomków Husarii, honor i zasady na dzielni w przypadku tego środowiska w praktyce
Typy na dzień dobry dostali areszt, pewnie skończy się na dodatkowych kilku latkach plus bonus za recydywę, ale tak to jest jak myli się internet z rzeczywistością. Tak kończą frajerzy.
![]()
Polityka jest wszędzie a ja bym po prostu chciał sobie pooglądać jak dwóch kolesi rozwala se ryje gołymi pięściami bez srania mi do głowy jakąś ideologią dla tłuków.
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
To kto w końcu wypuścił tę rakietkę? Widlarze, czy Tusek, Kosiniak i Kamysz? Bo się już pogubiłem. Wiadomo tylko tyle, że na pewno nie miś. Miś lubi miód i jest z natury łagodny.
- Ascetic
cycu-pacjentov milczy. Musi odespać podbudkę o 4 rano, jak mu misiu po miodzik chciał wbić na chatę.NoGodsNoMasters pisze: ↑30-07-2026, 13:45To kto w końcu wypuścił tę rakietkę? Widlarze, czy Tusek, Kosiniak i Kamysz? Bo się już pogubiłem. Wiadomo tylko tyle, że na pewno nie miś. Miś lubi miód i jest z natury łagodny.
08.07.2026
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Sprawa jest prosta, gdyby nie draznili misia i misiu sie poddali, to by rakietki nie było, to oczywiste.
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Czytałem, że z misiem można się dogadać tylko cały brzydki świat przeszkadza.
Tak poważnie. Co w tej sytuacji powinien zrobić premier polskiego rządu? To samo co od lat robi dyrektor Ukrainy. Pociągnąć do spodu ze wspólnej unijnej sakwy pod hasłem "misio nas atakuje". Bez certolenia się w tańcu. Mamy elegancki wzorzec i ewidentny powód. Należy go cynicznie wykorzystać. Tylko kompletny debil tego nie zrozumie. Albo zdrajca.
Tak poważnie. Co w tej sytuacji powinien zrobić premier polskiego rządu? To samo co od lat robi dyrektor Ukrainy. Pociągnąć do spodu ze wspólnej unijnej sakwy pod hasłem "misio nas atakuje". Bez certolenia się w tańcu. Mamy elegancki wzorzec i ewidentny powód. Należy go cynicznie wykorzystać. Tylko kompletny debil tego nie zrozumie. Albo zdrajca.
- Żułek
2 typy bo trzeci patriota bohater do dzisiaj się ukrywa
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
To prawda. To zupełnie tak jak z panem brudnopisem gromdą. Jeżeli chce ci zajrzeć do portfela, albo do gaci to absolutnie nie protestujesz, bo to głupie jest. Nie drażnić. Nie reagować. Zamknąć oczy. Będzie dobrze.