ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Gdzie to kurwa napisałem, że nie są to realia lat '90 i wczesnych '00. No, ale spoko żyj w tam swojej bańce xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
jak się denerwujesz to piszesz jakbyś miał udar, nigga what? XD
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
- nagrobek
- zahartowany metalizator
— Wierzę w polski system penitencjarny. Przykro mi jest to mówić, ale tam pana powinni nauczyć zwykłej kindersztuby — podkreślił sędzia.
sędzia z poczuciem humoru
huj go wie, siedział już i pewnie ma pieniądz żeby załatwić sobie odrobinę spokoju więc może być różnie, pewnie zależy gdzie wyląduje
- Szalony Opos
- w mackach Zła
Na wczasach państwowych nie byłem, ale znajomy - stara recydywa ( pierwszy odsiadka w latach 90) mówił, że teraz hajs się bardziej liczy. No, ale chuj tam wie. Możasz rację i będzie miał spokójnagrobek pisze: ↑16-07-2026, 19:48— Wierzę w polski system penitencjarny. Przykro mi jest to mówić, ale tam pana powinni nauczyć zwykłej kindersztuby — podkreślił sędzia.
sędzia z poczuciem humoru
huj go wie, siedział już i pewnie ma pieniądz żeby załatwić sobie odrobinę spokoju więc może być różnie, pewnie zależy gdzie wyląduje
Punki to chuje
-
mistrzsardu
Jakim twardzielem by nie był, jakich pieniedzy by nie miał to jednak 15-20 najlepszych lat swojego życia spędzi w pierdlu. Nic tego nie zmieni, tych lat nigdy nie odzyska.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
backslifer
- w mackach Zła
O to to, socjopaci, którzy na początku dziennym krzywdzili ludzi, będą między sobą rozsądzać, komu wymierzyć dodatkową karę. xD Umówmy się, ci potencjalnie decydujący o tyraniu to nie są alimenciarze, ale te najtwardsze bandziory, ergo, absolutnie nikt, kto powinien decydować o takich rzeczach. Jeśli już to oni według większości normalnych ludzi byliby w zbiorze tych, których chętnie by się widziało trochę bardziej przetyranych, jeśli już kogokolwiek.
A 15 czy 25 rocznie to nie jest jakaś tam specjalnie szokująca liczba.
-
Stary Metal
- rozkręca się
- empir
I spierdalał po zatrzymaniu a nie przed.
-
Stary Metal
- rozkręca się
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Działania lublinieckiej prokuratury. Tych dwóch pojebusow co szalało od nas na autostradzie mając 3 promile hasa już na wolności.
https://czestochowa.wyborcza.pl/czestoc ... ijany.html
Tak odnośnie rozmowy na temat sprawy Żaka przytaczam jak to u nas wygląda z tym pobłażaniem
Tak odnośnie rozmowy na temat sprawy Żaka przytaczam jak to u nas wygląda z tym pobłażaniem
-
SamborWilk
- weteran forumowych bitew
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Ten odcinek jest lepszy. Wiem. Zaraz przeczytam, że nie znam realiów życia artystów malarzy wychowujących potomstwo. Jak mają ciężko. Jak opresyjne jest państwo w stosunku do tej grupy zawodowej. Jak ciężko wychowuje się dzieci w Polsce. Fakt. Nie znam. Natomiast syf w tym przybytku jest powalający.
-
SamborWilk
Offtop/NoGodsNoMasters pisze: ↑23-07-2026, 18:42Jak opresyjne jest państwo w stosunku do tej grupy zawodowej.
Szogunie czy tam Kazku, państwo jest opresyjne ale dla nas, z jakiej racji mam tym barwnym postaciom płacić opłatę reprograficzną i dofinansowywać ich zus? A oni i tak będą się żalić że na nic ich nie stać bo całe życie balowali i przepieprzali swoje majątki. Ale znając użytkowników tego forum zaraz posypią się na mnie gromy że mnie stać, mam brać kredyt czy zmienić pracę na inną
Ostatnio zmieniony 23-07-2026, 19:03 przez SamborWilk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Niepotrzebnie starasz się być śmieszny. Naprawdę nie musisz. Podziw dla Kolumbijczyków biegających bez zabezpieczenia po dachu rudery w której mieszkasz wystarczy, bym wiedział kim jesteś. Daruj sobie dalsze wycieczki w moją stronę.SamborWilk pisze: ↑23-07-2026, 18:53Offtop/NoGodsNoMasters pisze: ↑23-07-2026, 18:42Jak opresyjne jest państwo w stosunku do tej grupy zawodowej.
Szogunie czy tam Kazku, państwo jest opresyjne ale dla nas, z jakiej racji mam tym barwnym postaciom płacić opłatę reprograficzną i dofinansowywać ich zus? A oni i tak będą się żalić że na nich nic nie stać bo całe życie balowali i przepieprzali swoje majątki. Ale znając użytkowników tego forum zaraz posypią się na mnie gromy że mnie stać, mam brać kredyt czy zmienić pracę na inną![]()
![]()
-
SamborWilk
Mówisz że to ja mam sobie darować?NoGodsNoMasters pisze: ↑23-07-2026, 19:02po dachu rudery w której mieszkasz wystarczy, bym wiedział kim jesteś. Daruj sobie dalsze wycieczki w moją stronę.
Ale żeby nie było offtopu, wynajem mieszkań w tym kraju i ochrona praw lokatorskich to jakaś komedia. Znam kilka przypadków z mojego otoczenia, gdzie wynajmujący wpieprzyli się na minę i całowali po rękach lokatorów jak się łaskawie zreflektowali na opuszczenie lokalu (oczywiście nie płacąc zaległego czynszu..)
Exmitera szanuję, pojawiła się nisza na rynku i dobrze to rozegrał.
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Pełna zgoda. Dlatego zainspirowany wrzuciłem ten film. Każdy powinien obejrzeć kilka odcinków. Szczególnie posiadacze czegokolwiek na wynajem.
- Lukass
O, właśnie miałem podpytywać, co tam się u Was odpierdala? Ja nawet nie mam problemu z tym, że go nie aresztowali, bo areszt jest średnio potrzebny dla pijanego kierowcy. Ale przecież skoro gość miał jeden zakaz prowadzenia pojazdów, to drugi nie ma żadnego sensu. Trzeba mu zająć autko, albo profilaktycznie posadzić na kilka miesięcy. Ale mam już dawno wytłumaczone przez sędziego, dlaczego tak się dzieje i jak to działa, czy raczej nie działa. Było to bardzo krytyczne wytłumaczenie, krytyczne w kierunku niektórych sędziów. A swoją drogą, zastanawiałem się, jakiż to rodzaj człowieka. Film rozwiał wszelkie wątpliwości.Tomaszm3 pisze: ↑21-07-2026, 07:11Działania lublinieckiej prokuratury. Tych dwóch pojebusow co szalało od nas na autostradzie mając 3 promile hasa już na wolności.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Prokuratora zrobiła to co robiła zawsze ale, że trafili się dziennikarze TVN to nagłośnili sprawę.
Jak najebani sędziowie kasują ronda za kierownicą a później te sprawy giną w eterze to przykład idzie z góry.
Prowincjonalne, zasciankowe przyzwolenie na rzeczy na które nie może być przyzwolenia ale od korupcji po powyższe incydenty to chleb powszedni na który przymyka się niestety oczy.
Jak najebani sędziowie kasują ronda za kierownicą a później te sprawy giną w eterze to przykład idzie z góry.
Prowincjonalne, zasciankowe przyzwolenie na rzeczy na które nie może być przyzwolenia ale od korupcji po powyższe incydenty to chleb powszedni na który przymyka się niestety oczy.
- Lukass
No w tym przypadku chyba dobrze, że się trafili.Tomaszm3 pisze: ↑23-07-2026, 21:36Prokuratora zrobiła to co robiła zawsze ale, że trafili się dziennikarze TVN to nagłośnili sprawę.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?