Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Oki
- weteran forumowych bitew
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
warjacje na temat"Piłkarskiego pokera" - dobre

- Sgt. Barnes
- mistrz forumowej ceremonii
Był już ktoś na Odysei? Jakie wrażenia? 
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Godplayer
- w mackach Zła
-
Wojna
- w mackach Zła
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

lodzio miodzio

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- TheDude

Wczoraj wieczorem odświeżyłem sobie ten film. Świetny klimat.
Bassza meg mind.
- hcpig
Ładne ale puste męczenie buły no i totalna kompromitacja tych alt-rightowych naganiaczy typu Drwal Rębajło co płakały, że film zawiera mniejszości bo z całej tej awanatury czarnoskóra Helena ma tak około 2 minut czasu antenowego a Elliot Page ze 3.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
ale ci zalazł za skure ten drwal a to tylko polska podróbka kanałow typu critical drinker.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
...ACTION ! ACTION ! ACTION !...
...IN THE GREY...Guy Richie...historia taka se, film nadrabia akcją, dobry na raz, można o nim zapomnieć po kilkunastu minutach...

...FURIOUS...intensywnie motzno, rozpierdol konkret...

...THE WRECKING CREW...duet Momoa/Bautista dowozi elegancko, świetne kino akcji, śmiechnąć też się da, trochę w stylu Zabójczej...tyle, że na sterydach, polecam...

.......................................................................................................................................................................................................................
...EXIT 8...w gierke nie grałem, jak dla mnie film ma zdecydowanie zmarnowany potencjał...świetnie się zapowiadał (praca kamery!, pomysł), ale już motyw rozterek bohatera na temat rodzicielstwa...nienienie...szkoda, bo film mógł rozjebać system...

...IN THE GREY...Guy Richie...historia taka se, film nadrabia akcją, dobry na raz, można o nim zapomnieć po kilkunastu minutach...

...FURIOUS...intensywnie motzno, rozpierdol konkret...

...THE WRECKING CREW...duet Momoa/Bautista dowozi elegancko, świetne kino akcji, śmiechnąć też się da, trochę w stylu Zabójczej...tyle, że na sterydach, polecam...

.......................................................................................................................................................................................................................
...EXIT 8...w gierke nie grałem, jak dla mnie film ma zdecydowanie zmarnowany potencjał...świetnie się zapowiadał (praca kamery!, pomysł), ale już motyw rozterek bohatera na temat rodzicielstwa...nienienie...szkoda, bo film mógł rozjebać system...