POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Nerwowy
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

07-07-2026, 20:16

NoGodsNoMasters pisze:
07-07-2026, 19:46
empir pisze:
06-07-2026, 23:23
Już widzę jak te pryszczate i niezbyt rozgarnięte dzieciaki wraz ze swoimi idolami, czyli Braunem i Bąkiewiczem, szturmują ukraińską granicę. Kolejny wpierdol życia by zaliczyli.
Bąkiewicz, Bąkiewicz...Czekaj. To ten pięćdziesięcioletni chłopina, któremu pomagają rodzice?
To również ten który dowiódł swojej wartości bojowej lejąc w gacie i ledwie uchodząc z życiem w starciu z niemieckimi policjantkami :hehehe: :hehehe: :hehehe:

Tak że tyle było z mitu ROG czy jak tam te patrole którymi zachwyca się Pacjent się teraz nazywają :youcan:
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Order_of_Nine_Angels
zaczyna szaleć

09-07-2026, 00:24

Kosinisk-Kamysz to pierdolona wycieraczka, sługus i chłopiec na posyłki. Typ zostanie kozłem ofiarnym, a zdradził naród mieszkający w słoikowie.

Zakon
Awatar użytkownika
Lvcyferiusz
zaczyna szaleć

09-07-2026, 07:49

Order_of_Nine_Angels pisze:
09-07-2026, 00:24
Kosinisk-Kamysz to pierdolona wycieraczka, sługus i chłopiec na posyłki. Typ zostanie kozłem ofiarnym, a zdradził naród mieszkający w słoikowie.

Zakon

Obrazek
Awatar użytkownika
Order_of_Nine_Angels
zaczyna szaleć

09-07-2026, 12:51

Ukraińcy się pieknie ogrywają. Postawili na rządy w krajach zachodnich, których zaraz nie będzie. Szkoda, bo by wypadałoby żeby się tam jeszcze nawzajem mordowali w tej wojnie domowej.

Zakon
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

09-07-2026, 13:46

Order_of_Nine_Angels pisze:
09-07-2026, 12:51
Ukraińcy się pieknie ogrywają. Postawili na rządy w krajach zachodnich, których zaraz nie będzie. Szkoda, bo by wypadałoby żeby się tam jeszcze nawzajem mordowali w tej wojnie domowej.

Zakon
Racja. Prorosyjscy politycy, a także zwykli zdrajcy, którzy w najbliższych wyborach przejmą władzę, także w Polsce, zakończą ruskie cierpienie. Tymczasem nie ma korzystniejszego rozwiązania od wzajemnej i skutecznej utylizacji wschodniej dziczy. Być może brzmi to niepoprawnie, ale tak właśnie ma brzmieć.
szczylun
rasowy masterfulowicz

09-07-2026, 17:23

...ło matkooo, obajtka bijom... :cross:
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

09-07-2026, 17:31

Fajnie się ustawił pod pantofel. :D
Awatar użytkownika
Hatefire
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-07-2026, 17:51

NoGodsNoMasters pisze:
Racja. Prorosyjscy politycy, a także zwykli zdrajcy, którzy w najbliższych wyborach przejmą władzę, także w Polsce, zakończą ruskie cierpienie. Tymczasem nie ma korzystniejszego rozwiązania od wzajemnej i skutecznej utylizacji wschodniej dziczy. Być może brzmi to niepoprawnie, ale tak właśnie ma brzmieć.
Nie ma w tym nic kontrowersynego. Dopóki Rosja zachowuje się jak zachowuje, to należy kacapstwo traktować jak karaluchy. Karaluchy się tępi.

Oczywiście nikt nie musi lubić Ukrainy i Ukraińców. Ba moze nawet żywić nienawiść do tego narodu i kraju. Natomiast do kurwy nędzy jak się popatrzy co Rosja odpierdoliła w Gruzji, Mołdawii, Ukrainie. Ja próbuje destabilizować Litwę, Łotwę, Estonię, nawet jak masz mega negatywne uczucia wobec Ukrainy, powinienieś zastosować starą amerykańską zasadę, może to skurwysyn, ale to nasz skurwysyn.

Po raz pierwszy w dziejach mamy szansę prowadzić z wrogim nam krajem wojnę by proxy. Komfortowo, bez srtat w ludziach, terytorium, zniszczeń. Wystaraczy wysupłać trochę kasy. Stać nas, naprawdę mimo wszystkich problemów od dawna nie jesteśmy pariasem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

09-07-2026, 18:17

Hatefire pisze:
09-07-2026, 17:51
NoGodsNoMasters pisze:
Nie ma w tym nic kontrowersynego. Dopóki Rosja zachowuje się jak zachowuje, to należy kacapstwo traktować jak karaluchy. Karaluchy się tępi.

Oczywiście nikt nie musi lubić Ukrainy i Ukraińców. Ba moze nawet żywić nienawiść do tego narodu i kraju. Natomiast do kurwy nędzy jak się popatrzy co Rosja odpierdoliła w Gruzji, Mołdawii, Ukrainie. Ja próbuje destabilizować Litwę, Łotwę, Estonię, nawet jak masz mega negatywne uczucia wobec Ukrainy, powinienieś zastosować starą amerykańską zasadę, może to skurwysyn, ale to nasz skurwysyn.

Po raz pierwszy w dziejach mamy szansę prowadzić z wrogim nam krajem wojnę by proxy. Komfortowo, bez srtat w ludziach, terytorium, zniszczeń. Wystaraczy wysupłać trochę kasy. Stać nas, naprawdę mimo wszystkich problemów od dawna nie jesteśmy pariasem.
Jesteś pewien, że rząd Kaczyńskiego ,Brauna , Mentzena i Zandberga będzie wspierał , tak pożądaną redukcję męskiej populacji za naszą wschodnią granicą?
Awatar użytkownika
Hatefire

09-07-2026, 18:25

NoGodsNoMasters pisze:
Jesteś pewien, że rząd Kaczyńskiego ,Brauna , Mentzena i Zandberga będzie wspierał , tak pożądaną redukcję męskiej populacji za naszą wschodnią granicą?
Z czystej ciekawości. Zacytuj mi ten fragment mojej wypowiedzi, w której wyrażam pewność, czy nawet przypuszczenie, że taka koalicja, będzie prowadzić postulowaną przeze mnie politykę wobec Rosji. Coś sobie dopowiedziałeś.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

09-07-2026, 18:37

Hatefire pisze:
09-07-2026, 18:25
NoGodsNoMasters pisze:
Z czystej ciekawości. Zacytuj mi ten fragment mojej wypowiedzi, w której wyrażam pewność, czy nawet przypuszczenie, że taka koalicja, będzie prowadzić pistulowaną przeze mnie politykę, wobec Rosji. Coś sobie dopowiedziałeś.
Niczego nie dopowiedziałem. Zadaję pytanie wynikające z tego co skomentowałeś i z twych wcześniejszych wpisów. Taki szybki ejaj. Nagle okazuje się, że jesteś pełen sprzeczności. Bo z jednej strony chcesz, by ruscy trafili tam gdzie ich miejsce, a z drugiej wspierasz rozłam układu, który ten proces gwarantuje. W zamian otrzymasz wspomnianą koalicję, która natychmiast poda ruskim pomocną dłoń. Jak to jest z tobą panie ogrodniku? Udajemy, że nie wiemy co z czego wynika? Zamykamy przyczynę w szufladzie, a skutek w bieliźniarce? :D
olgims
rasowy masterfulowicz

09-07-2026, 18:40

szczylun pisze:
09-07-2026, 17:23
...ło matkooo, obajtka bijom... :cross:
obsrajtek oddawaj kurwo zęby Polakom!!!
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen

I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Hatefire

09-07-2026, 18:42

NoGodsNoMasters pisze:
Niczego nie dopowiedziałem. Zadaję pytanie wynikające z tego co skomentowałeś i z twych wcześniejszych wpisów. Taki szybki ejaj. Nagle okazuje się, że jesteś pełen sprzeczności. Bo z jednej strony chcesz, by ruscy trafili tam gdzie ich miejsce, a z drugiej wspierasz rozłam układu, który ten proces gwarantuje. W zamian otrzymasz wspomnianą koalicję, która natychmiast poda ruskim pomocną dłoń. Jak to jest z tobą panie ogrodniku? Udajemy, że nie wiemy co z czego wynika? Zamykamy przyczynę w szufladzie, a skutek w bieliźniarce? :D
Rozłam układu wynikajalący z moich wcześniejszych komentarzy? Kurwa pisz konkretnie o co ci chodzi, a nie tymi Asceticowymi półsłówkami xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

09-07-2026, 18:52

Z drugiej strony sam się dziwię, że się dziwię. Wszak środowiska lewicowe poparły szemranego gościa flirtującego z naziolstwem, bo libki. :hehehe: Tam na stołach musiało być grubo posypane, albo...? Ale wiadomo. Postulaty pracownicze i te mityczne darmowe mieszkania, których Julki nigdy nie zobaczą są najważniejsze. Priorytetowe wręcz.
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

09-07-2026, 19:00

Hatefire pisze:
09-07-2026, 18:42
NoGodsNoMasters pisze:
Rozłam układu wynikajalący z moich wcześniejszych komentarzy? Kurwa pisz konkretnie o co ci chodzi, a nie tymi Asceticowymi półsłówkami xD
Przecież ty podobno czytasz jakieś książki? Kto jest za, a kto przeciw wsparciu widlarzy w dziele mordowania siebie i ruskich? To jest sprawa zero-jedynkowa. Gdzie w tej sprawie stoisz ty? Tam gdzie Janek Śpiewak i Lech Wałęsa. Jesteś za, a nawet przeciw, bo libki i bumerzy zabrali młodym mieszkania. Ejsj pokazuje to wyraźnie.
Awatar użytkownika
Hatefire

09-07-2026, 19:04

NoGodsNoMasters pisze:
Przecież ty podobno czytasz jakieś książki? Kto jest za, a kto przeciw wsparciu widlarzy w dziele mordowania siebie i ruskich? To jest sprawa zero-jedynkowa. Gdzie w tej sprawie stoisz ty? Tam gdzie Janek Śpiewak i Lech Wałęsa. Jesteś za, a nawet przeciw, bo libki i bumerzy zabrali młodym mieszkania.
Jaki Wałęsa i jaki Śpiewak? Co ty w ogóle pierdolisz.Jak próbujesz namowić ludzi na głosowanie na PO, to róɓ to inteligentniej xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

09-07-2026, 19:09

Hatefire pisze:
09-07-2026, 19:04
NoGodsNoMasters pisze:
Przecież ty podobno czytasz jakieś książki? Kto jest za, a kto przeciw wsparciu widlarzy w dziele mordowania siebie i ruskich? To jest sprawa zero-jedynkowa. Gdzie w tej sprawie stoisz ty? Tam gdzie Janek Śpiewak i Lech Wałęsa. Jesteś za, a nawet przeciw, bo libki i bumerzy zabrali młodym mieszkania.
Jaki Wałęsa i jaki Śpiewak? Co ty w ogóle pierdolisz.Jak próbujesz namowić ludzi na głosowanie na PO, to róɓ to inteligentniej xD
Ty dobrze wiesz o czym piszę.
https://youtube.com/shorts/-BntdBEBuOc? ... PQ_IzLJSPJ
Awatar użytkownika
Hatefire

09-07-2026, 19:20

NoGodsNoMasters pisze:
Na Ctulhu. Zaprawdę nie ma bardziej żalosnej sztuczki erystycznej, jak "dobrze wiesz" "wszyscy się zgodzimy", itp. No po prostu wyłóż jasno, wlasnymi słowami, o co ci chodzi. Nie chowaj się za YouTube.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
NoGodsNoMasters
postuje jak opętany!

09-07-2026, 19:44

Hatefire pisze:
09-07-2026, 19:20
NoGodsNoMasters pisze:
Na Ctulhu. Zaprawdę nie ma bardziej żalosnej sztuczki erystycznej, jak "dobrze wiesz" "wszyscy się zgodzimy", itp. No po prostu wyłóż jasno, wlasnymi słowami, o co ci chodzi. Nie chowaj się za YouTube.
Jaśniej się nie da skomentować niewygodnej pozycji w jakiej znajdują się ludzie twojej śpiewakowej pisowsko-lewackiej orientacji. Nawiasem mówiąc sam doskonale przedstawiłeś ten szpagat, komentując mój wpis. Nie wiem po co to zrobiłeś. To miało być wyjście z szafy? :D Reasumując. Chcesz wojny to wspieraj partie gwarantujące jej trwanie, a nie ludzi, którzy ją natychmiast będą chcieli zakończyć. Prosty, jasny przekaz. Rzecz jasna abstrahuje tutaj od tego, czy ktoś w coś wierzy i kogoś faktycznie popiera. Dałeś okazję to komentuję i lekko szydzę z twoich deklaracji i ujawnień. Ejaj. Rozumiesz. :hehehe: Chcesz aborcji wspierasz katotaliba. Chcesz wolności i równości. Wspierasz naziola. Chcesz tanich mieszkań. Wspierasz deweloperów, fliperów, panów Biedronia i Śmiszka oraz wszelkie programy "pomocowe". Takie konsekwentne charakterystyczne dla lewicy szpagaty umysłowe. No ale przecież "libki".
Awatar użytkownika
Hatefire

09-07-2026, 19:54

Dobra kolego Ejaj. Tak się sklada, że to PO idzie w ostatnio w retorykę antyukraińską nie Razem. Mam przypomnieć z jakimi postulatami wyskoczył Czaskowski w kampanii prezydenckiej? Mogę też przypomnieć kandydat jakiej partii na prezydenta i minister spraw zagranicznych z rejże partii (były pisowiec zresztą xD) poszli obsysać jaja przed drugą turą członkowi partii będącej przedstawicielstwem Rosji w Polsce?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ