Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Czekam na stwierdzenie, że Pong wyglądał niesamowicie (nawet bez żadnego VooDoo) a potem to już cały rynek gier się tylko przez lata pogarszał (i pogarsza nadal). Joł!
Bassza meg mind.
- ggfh
- weteran forumowych bitew
ruszyla letnia wyprzedaz na steam. mozna juz wydawac pieniadze 
- Nerwowy
Fakty są takie że oryginalne GTA 3 wizualnie paskudnie się zestarzało i wygląda to obecnie jak totalne gówno, ale przynajmniej remaster jest pod tym względem jeszcze gorszy. Pan Rockstar to jednak fachowiec jest
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- hcpig
To tak jak powiedzieć, że od 'Theli' zaczyna się 'właściwy' Therion.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
No ale co z trójka, VC i SA jest nie tak? Przecież jak wyszła ta pierwsza to kory wyjebane. To że nie chodzą na win 3.1 to taki problem? Czy jednak trzeba było wymienić voodoo?
- empir
- zahartowany metalizator
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- hcpig
Wystarczy wziąć numer pozerskiego CD-Action z mniej wiecej połowy 2002, reckę wiadomego ex-redaktora Masterfula tam piszącego i poczytać ze spusty nad GTA3 przy jednoczesnym narzekaniu na dwie pierwsza. Gościu totalnie nie skumał tego ducha open worldowego 2D i jarał się tym totalnym drewnem. Od tego czasu każda nowa 3D odsłona GTA z dewnianym gejmplejem jest odbiera jak mesjasz, apogeum tej głupoty obserwuje teraz kiedy gównoportale typu ppe.pl nakurwiają po 10 gównonewsów dziennie zapowiadając to coś niczym największe wydarzenie kulturalne od czasów krojonego chleba ale spoko, lądowanie w listopadzie będzie bolesne.Major Zagłoba pisze: ↑26-06-2026, 07:10No ale co z trójka, VC i SA jest nie tak? Przecież jak wyszła ta pierwsza to kory wyjebane.
Tak tak, a 'właściwe' Keep of Kalessin zaczyna się 'Armada', Tiamat od 'Clouds', Afflicted od 'Dawn of Glory' a Atrocity od 'Werk 80'.
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Dalej nie wiem co z tymi gta jest nie tak ale ok XD a jedyne co będzie bolesne to wydatek na premierę bo gra na pewno na siebie zarobi.hcpig pisze: ↑26-06-2026, 17:21Wystarczy wziąć numer pozerskiego CD-Action z mniej wiecej połowy 2002, reckę wiadomego ex-redaktora Masterfula tam piszącego i poczytać ze spusty nad GTA3 przy jednoczesnym narzekaniu na dwie pierwsza. Gościu totalnie nie skumał tego ducha open worldowego 2D i jarał się tym totalnym drewnem. Od tego czasu każda nowa 3D odsłona GTA z dewnianym gejmplejem jest odbiera jak mesjasz, apogeum tej głupoty obserwuje teraz kiedy gównoportale typu ppe.pl nakurwiają po 10 gównonewsów dziennie zapowiadając to coś niczym największe wydarzenie kulturalne od czasów krojonego chleba ale spoko, lądowanie w listopadzie będzie bolesne.Major Zagłoba pisze: ↑26-06-2026, 07:10No ale co z trójka, VC i SA jest nie tak? Przecież jak wyszła ta pierwsza to kory wyjebane.
Żeby nie było, lubię te w 2D, ale wtedy to był szok i nie znałem nikogo kto by się nie jarał, ale widocznie koledzy to byli pozerzy komputerowi a nie trve grim necro nerdy.
- hcpig
Szok i rozpierdol to była jedynka, jak to wyszło to NIC nie było do tego podobne a te wszystkie gimbusy co się jarają tymi odsłonami 3D nawiet nie wiedzą co to jest GOURANGA!
GTA3 to był tylko taki trochę większy rip-off Urban Chaos.
GTA3 to był tylko taki trochę większy rip-off Urban Chaos.
- Żułek
nie no nikt nie odbiera GTA 1/2 kultowości (zajebistości) ale nie ma to jak napierdzielanie dziwek bejsbolem i wysadzanie pół dzielni bazuką
1 i 2 miały swój czas ale to było dawno i nie prawda
1 i 2 miały swój czas ale to było dawno i nie prawda
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Miczurin
- zaczyna szaleć
Wychodzi na to, że żyłem w kłamstwie. Grałem z kolegami w III, Vice City, San Andreas i wszystkim się podobało, a nie powinno! Żeby nie było, przy GTA 2 spędziłem kilka miesięcy, ale w życiu bym tej gry nie postawił wyżej niż wspomniane wcześniej tytuły. Od III jest wszystkiego więcej i lepiej, pojawia się też jakaś fabuła - to ciekawe, że się na ten temat nie zająknął gość, który nawet w FPSach i bijatykach doszukuje tejże i ocenia w jakimś stopniu przez jej pryzmat.
Poza tym, wiele lat kupowałem CDA, dziś dowiedziałem się, że czytałem pozerskie pismo.
Dobra, istnieje jakaś oficjalna lista prawilnych gier, czasopism i sprzętu komputerowego? W GTA2 grałem na takiej konfiguracji: AMD K6-2, Matrox G200, 128 MB RAM, Sound Blaster 16. Było to wystarczająco tru?
Poza tym, wiele lat kupowałem CDA, dziś dowiedziałem się, że czytałem pozerskie pismo.
Dobra, istnieje jakaś oficjalna lista prawilnych gier, czasopism i sprzętu komputerowego? W GTA2 grałem na takiej konfiguracji: AMD K6-2, Matrox G200, 128 MB RAM, Sound Blaster 16. Było to wystarczająco tru?
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
In 3dfx we trust i chuj, ja najstarsze co pamiętam to rive tnt2, ide się wylogować i robić to co zawsze na forume czyli czytać bom niegodny pisania od święta. Proszę mi odebrać uprawnienia abym nie kalał swym jestestwem.
- hcpig
Wszystko było lepsze od CD-Action: Gambler, Reset, Top Secret i oczywiście tyrani z pierdolonego Secret Service. CD-A wykosiło konkurencję bo dołączali pełne gry do pisma przez co faktycznie zaczęli rządzić ale dopiero wtedy jak już pozostawili po sobie zgliszcza i rynek zalały gazetki służące za doklejkę do płytek.
In the Kingdom of the Blind the One‐Eyed Are Kings
Like, wszystko co nie jest crapem od NShitii?
- uglak
Tu akurat trochę się zgodzę, ale pełne gry nie były jedynym powodem - mam wrażenie, że wyżej wymienione były kierowane do nastolatków, Świat Gier Komputerowych może nawet do starszych nastolatków, a CD-Action był konsekwentnie bardziej dziecinny i, jak pokazała historia, to było słuszne założenie marketingowe.hcpig pisze: ↑26-06-2026, 19:27Wszystko było lepsze od CD-Action: Gambler, Reset, Top Secret i oczywiście tyrani z pierdolonego Secret Service. CD-A wykosiło konkurencję bo dołączali pełne gry do pisma przez co faktycznie zaczęli rządzić ale dopiero wtedy jak już pozostawili po sobie zgliszcza i rynek zalały gazetki służące za doklejkę do płytek.
Guilty of being right
- hcpig
No to też. CD-A to było takie ulizane, grzeczne pismo. Na skrajnie przeciwnym biegunie był Secret Service gdzie pokazywano krew i cycki, publikowano wulgarne listy od dziwnych ludzi, rysynki Śledzia, do tego robotę robił unikalny layout i tematyka poboczna przemycana mimochodem (np. anime, X-Files, cyberpunk - to stąd dowiedziałem się o tej płycie Billiego Idola którą uwielbiam bo dziś dzień), ogólnie miało się wrażenie takiego trochę zinowego wajbu a w każdym razie - jakiejś namiastki kontrkultury.
-
Miczurin
- zaczyna szaleć
- hcpig
Nie oceniaj książki po okładce...

- Hatefire
Gdyby wtedy byli redpillowcy i incele pokroju Tabalugi to by czytali Secret Service 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Przypomniało mi się, że Podcastex ma fajny odcinek o Secret Service.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy