To proste. Czysta matematyka, rachunek prawdopodobieństwa, zatkany nos przy urnie, a dla bardziej wrażliwych zamknięte oczy. Inna sprawa, że ta warszawska tęczowa pipka jest chyba od was? I patrz. Zachował się tak jak Adrian, który ssie teraz Memcenowi, a przez cały czas prezesowi. Świetny przykład. Swoją drogą ładnie to zostało rozegrane skrzydlatym konikiem. Nikt nie był sobą w tej partyjce.Hatefire pisze: ↑13-06-2026, 23:03No ale jaja jest twoja teza? Jakby zagłosowali inaczej to Twój Idol (a co chcesz takiej mętnej retoryki to masz) ruszyłby w rządzie z tymi lewicowymi projektami ustaw co leżą w limbie? Tu nie ma mentalnego szpagatu. Jak do rządu się bierze Petru i jako doradcę Brzoskę. Kandydat na prezydenta przed drugą turą ssie z połykiem Memcenowi, to wytłumacz mi dlaczego lewicowy wyborca ma mieć jakiekolwiek jebanie na ten rząd?NoGodsNoMasters pisze: ↑13-06-2026, 22:53No nie. Fiksacje i erystyka to chyba twoje określenia. Twoim priorytetem są prawa pracownicze. Planujesz ciążę? No to zapytaj się Adriana dlaczego robi wszystko, by nie załatwiać lewicowych postulatów w tym zakresie. Jakbyś czasem miał pecha. Rozumiem, że wsparcie piwnego pączka, a wcześniej miłośnika kawalerek miało na celu ułatwienie pewnych spraw? Bo przecież trzeba było dowalić libkom.Czy ten mentalny szpagat nie jest przypadkiem zbyt głęboki?
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Re: POlitykowanie
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Aha, ale wzięcie na listy Ojca Chrzestnego Polskich Faszoli Giertycha i ssanie przez Czaskowskiego po same jaja Mencenowi przed drugą tura, to już usprawiedliwione? xDNoGodsNoMasters pisze: ↑13-06-2026, 23:16To proste. Czysta matematyka, rachunek prawdopodobieństwa, zatkany nos przy urnie, a dla bardziej wrażliwych zamknięte oczy. Inna sprawa, że ta warszawska tęczowa pipka jest chyba od was? I patrz. Zachował się tak jak Adrian, który ssie teraz Memcenowi, a przez cały czas prezesowi. Świetny przykład. Swoją drogą ładnie to zostało rozegrane skrzydlatym konikiem. Nikt nie był sobą w tej partyjce.Chociaż męska miłość oralna budzi pewne podejrzenia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- mad
- weteran forumowych bitew
Gardzę wyborcami tuska, już żadnemu nie podaję ręki. Jakim skurwysynem trzeba być, żeby głosować na tego idiotę. Powiedzcie kurwy, czy wam naprawdę chodziło o to, żeby to był policyjny kraj?
Aresztowanie dziennikarza za to, że pisze o koniu to skurwysyństwo, za które ryży musi zapłacić.
W TVP trwa zmasowana akcja wybielania UPA: relatywizowanie zbrodni, stawianie znaku równości między UPA a AK.
+ setki innych świństw tego niemieckiego zdrajcy, jak np. finansowy upadek kraju.
To wy, jebane lewackie kurwy i lemingowe spierdoliny wynieśliście na piedestał to bydlę. Kurwa, jak ja was nienawidzę!
Aresztowanie dziennikarza za to, że pisze o koniu to skurwysyństwo, za które ryży musi zapłacić.
W TVP trwa zmasowana akcja wybielania UPA: relatywizowanie zbrodni, stawianie znaku równości między UPA a AK.
+ setki innych świństw tego niemieckiego zdrajcy, jak np. finansowy upadek kraju.
To wy, jebane lewackie kurwy i lemingowe spierdoliny wynieśliście na piedestał to bydlę. Kurwa, jak ja was nienawidzę!
- tomekw48
Kolejny desperat na tym forume...mad pisze: ↑14-06-2026, 14:41Gardzę wyborcami tuska, już żadnemu nie podaję ręki. Jakim skurwysynem trzeba być, żeby głosować na tego idiotę. Powiedzcie kurwy, czy wam naprawdę chodziło o to, żeby to był policyjny kraj?
Źle Ci w życiu padako?
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Mocno weszły jakieś ragebajty widzę 
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- empir
- zahartowany metalizator
Kurde, odpalam tvp info przy śniadaniu i kolacji ale o porównaniach UPA do AK pierwsze słyszę. W republice tak mówili?mad pisze: ↑14-06-2026, 14:41Gardzę wyborcami tuska, już żadnemu nie podaję ręki. Jakim skurwysynem trzeba być, żeby głosować na tego idiotę. Powiedzcie kurwy, czy wam naprawdę chodziło o to, żeby to był policyjny kraj?
- mad
Np. tutaj:
od 1:40:
Oglądanie TVP Info to debilizm. Nie rób tego!
od 1:40:
Oglądanie TVP Info to debilizm. Nie rób tego!
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
Gdzie? Roman to typowy katotalib , a więc gardzę nim od zawsze. Inna sprawa, że równie dobrze mogli wrzucić Leszka Pękalskiego. Mi tam lotto. Ssanie tej miękkiej faji bez honoru w ogóle mnie nie dziwi. Dziwią mnie za to dwie sprawy. Pierwsza, że herr Donald pozwolił postawić ponownie na tę mameję, która po cichutku zgłosiła konika do trybunału europejskiego, nic nikomu nie mówiąc. I kwestia druga. Wytłumacz mi proszę jak Adi, który wjechał do cyrku na plecach kałowców, wykombinował, że ze snusiarzem załatwi więcej lewicowych postulatów, niż z czaskiem? Co się tam tak naprawdę zadziało? Czyżby Jarek zaciągnął uzdę temu całemu śpiewako-zandbergowemu towarzystwu? Tam musi być konkretny bajzel.Hatefire pisze: ↑14-06-2026, 14:05Aha, ale wzięcie na listy Ojca Chrzestnego Polskich Faszoli Giertycha i ssanie przez Czaskowskiego po same jaja Mencenowi przed drugą tura, to już usprawiedliwione? xDNoGodsNoMasters pisze: ↑13-06-2026, 23:16To proste. Czysta matematyka, rachunek prawdopodobieństwa, zatkany nos przy urnie, a dla bardziej wrażliwych zamknięte oczy. Inna sprawa, że ta warszawska tęczowa pipka jest chyba od was? I patrz. Zachował się tak jak Adrian, który ssie teraz Memcenowi, a przez cały czas prezesowi. Świetny przykład. Swoją drogą ładnie to zostało rozegrane skrzydlatym konikiem. Nikt nie był sobą w tej partyjce.Chociaż męska miłość oralna budzi pewne podejrzenia.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
uspokój się dziadek bo ci pikawa pierdolniemad pisze: ↑14-06-2026, 14:41Gardzę wyborcami tuska, już żadnemu nie podaję ręki. Jakim skurwysynem trzeba być, żeby głosować na tego idiotę. Powiedzcie kurwy, czy wam naprawdę chodziło o to, żeby to był policyjny kraj?
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
zgniłem bo wygląda jakby profesorek poza pierdoleniem głupot sobie jeszcze konia trzepał
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.