Nie wiem, czy nie lubi, jednak regularnie coś nowego wypuszcza od lat z żelazną konsekwencją. No i to są spoko płyty wbrew obiegowej opinii. Ja tylko nie jestem fanem fanem Necropolis. Wśród fanów chyba najgorsze przyjęcie miało The Empire - zrozumiałe czemu, choć uważam, że nadal jest tam masa fajnych pomysłów. Jasne, wiadomo, że to nie ich top topów, ale ja mam z Vaderem tak, że mi się ich po prostu przyjemnie słucha niezależne od okoliczności (właśnie poza Necropolis, którego po prostu nie słucham :p )
Vader - Piekielne Lato czyli wakacyjna trasa po wioskach ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: Vader - Piekielne Lato czyli wakacyjna trasa po wioskach ;)

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Zobowiązania wobec wytwórni.Anzhelmoo pisze: ↑16-04-2026, 19:58Nie wiem, czy nie lubi, jednak regularnie coś nowego wypuszcza od lat z żelazną konsekwencją. No i to są spoko płyty wbrew obiegowej opinii. Ja tylko nie jestem fanem fanem Necropolis. Wśród fanów chyba najgorsze przyjęcie miało The Empire - zrozumiałe czemu, choć uważam, że nadal jest tam masa fajnych pomysłów. Jasne, wiadomo, że to nie ich top topów, ale ja mam z Vaderem tak, że mi się ich po prostu przyjemnie słucha niezależne od okoliczności (właśnie poza Necropolis, którego po prostu nie słucham :p )
Wytwórnia zarabia na płytach, a nie na koncertach, a Pietrek na odwrót. Bardzo szanuję ich za te wszystkie trasy, kotlety i koncerty w miastach i na festiwalach o których już się zapomniało.
- empir
- zahartowany metalizator
- domeldoom
- postuje jak opętany!
Też chyba się kopnę. W Rudym nic nie było ponad rok.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- empir
- empir
Ktoś się dziś wybiera? A może już jest?
- empir
Koncert fajny ale miejscówka na koncerty trochę chujowa jednak. No i kto wpadł na pomysł aby zespól ustawić kilka ładnych metrów od początku sceny. Na dodatek panowie z aparatami cały koncert w fosie. Kto to widział. No ale ja na ich miejscu pewnie też bym siedział skoro wolno.
Wkleję jeden link
Jak widać grali bez Mausera.
Ale za to setlista bardzo ok.
Zaczęli od Sothis. Poleciało min. dark age, decapitated saints, silent empire, cold demons, kingdom, carnal, wings, reign forever world, tyrani piekieł, triumph of death, the book, this is the war. Z kowerów był Kat i Slayer.
Wkleję jeden link
Jak widać grali bez Mausera.
Ale za to setlista bardzo ok.
Zaczęli od Sothis. Poleciało min. dark age, decapitated saints, silent empire, cold demons, kingdom, carnal, wings, reign forever world, tyrani piekieł, triumph of death, the book, this is the war. Z kowerów był Kat i Slayer.