Vader - Piekielne Lato czyli wakacyjna trasa po wioskach ;)

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Anzhelmoo
weteran forumowych bitew

Re: Vader - Piekielne Lato czyli wakacyjna trasa po wioskach ;)

16-04-2026, 19:58

piotraz pisze:
16-04-2026, 10:46
I bardzo nie lubi nagrywać nowych płyt, dlatego też odgrzewa kotlety bo woli grać.
Nie wiem, czy nie lubi, jednak regularnie coś nowego wypuszcza od lat z żelazną konsekwencją. No i to są spoko płyty wbrew obiegowej opinii. Ja tylko nie jestem fanem fanem Necropolis. Wśród fanów chyba najgorsze przyjęcie miało The Empire - zrozumiałe czemu, choć uważam, że nadal jest tam masa fajnych pomysłów. Jasne, wiadomo, że to nie ich top topów, ale ja mam z Vaderem tak, że mi się ich po prostu przyjemnie słucha niezależne od okoliczności (właśnie poza Necropolis, którego po prostu nie słucham :p )
Obrazek
Obrazek

Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
piotraz
rasowy masterfulowicz

17-04-2026, 06:47

Anzhelmoo pisze:
16-04-2026, 19:58
piotraz pisze:
16-04-2026, 10:46
I bardzo nie lubi nagrywać nowych płyt, dlatego też odgrzewa kotlety bo woli grać.
Nie wiem, czy nie lubi, jednak regularnie coś nowego wypuszcza od lat z żelazną konsekwencją. No i to są spoko płyty wbrew obiegowej opinii. Ja tylko nie jestem fanem fanem Necropolis. Wśród fanów chyba najgorsze przyjęcie miało The Empire - zrozumiałe czemu, choć uważam, że nadal jest tam masa fajnych pomysłów. Jasne, wiadomo, że to nie ich top topów, ale ja mam z Vaderem tak, że mi się ich po prostu przyjemnie słucha niezależne od okoliczności (właśnie poza Necropolis, którego po prostu nie słucham :p )
Zobowiązania wobec wytwórni.
Wytwórnia zarabia na płytach, a nie na koncertach, a Pietrek na odwrót. Bardzo szanuję ich za te wszystkie trasy, kotlety i koncerty w miastach i na festiwalach o których już się zapomniało.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

15-05-2026, 08:01

https://www.rockmetal.pl/wiesci.html?ne ... miu_latach

O tym koncercie pisałem wcześniej
Awatar użytkownika
domeldoom
postuje jak opętany!

25-05-2026, 07:57

vicotnick pisze:
14-04-2026, 21:59
Obetzny w Bialsko Białej
Też chyba się kopnę. W Rudym nic nie było ponad rok.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

04-06-2026, 15:39

Obrazek
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

06-06-2026, 16:56

Ktoś się dziś wybiera? A może już jest?
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

07-06-2026, 22:13

Koncert fajny ale miejscówka na koncerty trochę chujowa jednak. No i kto wpadł na pomysł aby zespól ustawić kilka ładnych metrów od początku sceny. Na dodatek panowie z aparatami cały koncert w fosie. Kto to widział. No ale ja na ich miejscu pewnie też bym siedział skoro wolno.

Wkleję jeden link

Jak widać grali bez Mausera.

Ale za to setlista bardzo ok.
Zaczęli od Sothis. Poleciało min. dark age, decapitated saints, silent empire, cold demons, kingdom, carnal, wings, reign forever world, tyrani piekieł, triumph of death, the book, this is the war. Z kowerów był Kat i Slayer.
ODPOWIEDZ