Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Miłosci nieskończone
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Każda by nawet nie splunęła na tabaluge, czy zbliżony twór-potwór, bo tamto i sramto ... ale ja nie o tym. Tutaj, koncertowo, ten L7owy wajb na pełnej z lat90kurwie wjeżdża. Elegancki postpankgrandżowy brud na tym lajwie wybrzmiewa.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Najlepszy kawałęk Taitenblood wiem ,że to już pewnie kilka razy pisałem ale nic nie poradzę.
Z pozycji KOLAN
To coś więcej jak muzyka. To religia.
Z pozycji KOLAN
To coś więcej jak muzyka. To religia.
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
a co mnie jakieś lesbo-feministki ktore myślą że są facetami
pozatym moje serce należy do Honoratki :*
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Do jakiej Honoratki?
- tabaluga
taka kluseczka z zespolu visteria , platoniczna miłość niestety ;(
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
A to znam. Ale miewasz jakieś platoniczne miłość w rzeczywistości? Seks z kobietą tylko nas tu nie rób w chuja na forume ostatnio to kiedy był u Ciebie?
Wiesz ile przeciętny mężczyzną powinien się ejakulować w miesiacu- nie mniej jak 21 razy przy założeniu niech 80% będziemasturbacją ale reszta to ma być seks
Masz i sobie weż to do serca
Wiesz ile przeciętny mężczyzną powinien się ejakulować w miesiacu- nie mniej jak 21 razy przy założeniu niech 80% będziemasturbacją ale reszta to ma być seks
Masz i sobie weż to do serca
- tabaluga
ale z prawdziwą żywą kobietą ? moja pamięć nie sięga tak daleko ;(
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Ja mam tylko nadzieję ,że Ty trollujesz a w rzeczywistości jesteś bangla. I ja się nabieram na Twój trolling.
- tabaluga
stary , jakbyś zrozumiał czym jest tak naprawde kobieta , jaki to moralny śmietnik , jaki to podłe i fałszywe , to odechciałoby ci się kontaktu z nimi i karmiłbyś tylko wiewiorki w parku ;(
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Nie tłumacz mi stary pewnych rzeczy. drugi raz w życiu przechodzę sprawę o rzekome molestowanie gdzie nie dotknąłem kobiety.. Wiem jakie są baby ale nic bez nich- po swoich doświadczeniach traktuję kobiety jak ..jak traktuję te które zasługują na takie traktowanie. Co nie zmienia postaci rzeczy ,że je uwielbiam pod kątem seksualności...meh I potrafią to wykorzystać na pełnej....Co nie zmienia postaci że kocham Kobiety i kocham seks. W życiu nie chwyciłbym kobiety za kolano jeśłi by tego nie chciała- masz to bardziej pewne jak w banku. Wziąść łeb urwać bez sensu....Zresztą ja od gdzieś 4 lat sypiam tylko z jedną kobietą co nie jest takie oczywiste....ŻENUJĄCE.. Laska która chciała mnie zerżnać i wiecznie prowokowała sytuację, zakłada mi sprawę o molestowanie gdzie ja miałem wyjebanę na nią- to poczuj teraz teg blusa co jest nie tak z kobietami. I może faktycznie masz rację.I wszyscy się kurwa z Niej śmieją ,że ma najebane w głowie a ja muszę na sprawy sądowe jeżdzić. Do kurwa Gdańska......Nie ja sam cała firma jako świadkowie, że babie się fest coś pojebało w głowie - że nie potrafi odejsć z firmy z honorem i kreauje te historie-spoko każdy poświadczy ,że propozycje seksualne dostawałem na telefon, zdjęcia w bieliźnie etc . MOja luba się z tego śmieje-wiem jaka jest Agnieszka. Ale ja się nie śmieje bo tracę czas chodząć po sądach gdzie baba ma najebane w głowie.
Ostatnio zmieniony 05-06-2026, 18:16 przez Tomaszm3, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabaluga
kobiety z natury są jakieś takie aseksualno-lesbijskie , cofnij sie do czasów szkolnych , hlopaki od 12 roku zycia tylko mysleli jak tu zerznac rowiesniczki , co spotykało się z obrzydzeniem i odrzuceniem z ich strony . ilu gosci mialo powodzenie u kolezanek z klasy ? 2-3 na cala klase.
- tabaluga
ty jestes w innej pozycji niz statystyczny facet , masz firme , pozycje , kase , wladze , wplywy ... czyli to co naprawde sprawia ze kobiety rozchylają nogi.
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Masz rację. Latami to wykorzystywałem. Od 4 lat jestem kompletnie wierny swojej paprtnerce która pracuje dla mnie, jest menadżerem u mnie w firmie i którą posuwałem na każdej delegacji i sobie powiedzieliśmy że będziemy razem mieli wspónie dziecko. razem mieszkamy i możesz nie wierzyć jak jeżdziłem na koncerty metalowe to chłopaki tu z Masterfula przykrywali rzeczywistość i nas kryli.
Zresztą ja zrobiłem tyle złych rzeczy jeśli mowa o związki że to już bez naczenia. Co nie zminia faktu ,że od 4 lat jestem jej kompletnie wierny. Bardzo prosta przyczyna- jeśli to wszytko jest chaosem.nieszcześciem to che się oddać choćby raz ogólnie w miłość. Bez względu jak mnie wkurwia, jak polemizujemy ze sobą- mamy super Syna i wiesz pewnie wkurwia Ją mocno albo się smieje jak taka koleżanka z Gdańska ujebała sobie mnie że kurwa ją molestuje. Ja pierdole.Skok na kasę w obrzydliwy sposób.
Gardzę takimi ludżmi ,Ile było sytuacji po hotelach weź Agnieszka wypierdalaj możemy się napić piwa ale trzymaj się z dala ode mnie.
Zresztą ja zrobiłem tyle złych rzeczy jeśli mowa o związki że to już bez naczenia. Co nie zminia faktu ,że od 4 lat jestem jej kompletnie wierny. Bardzo prosta przyczyna- jeśli to wszytko jest chaosem.nieszcześciem to che się oddać choćby raz ogólnie w miłość. Bez względu jak mnie wkurwia, jak polemizujemy ze sobą- mamy super Syna i wiesz pewnie wkurwia Ją mocno albo się smieje jak taka koleżanka z Gdańska ujebała sobie mnie że kurwa ją molestuje. Ja pierdole.Skok na kasę w obrzydliwy sposób.
Gardzę takimi ludżmi ,Ile było sytuacji po hotelach weź Agnieszka wypierdalaj możemy się napić piwa ale trzymaj się z dala ode mnie.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
prosba, przestańcie zasrywac totalnie każdy temat tymi bzdurami które nikogo nie obchodzą, ja pierdole.
-
Morbid Marcin
Oldowan Gash
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
-
NoGodsNoMasters
- postuje jak opętany!
MotörFloyd. Piękna jest ta piosenka.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
O kurde, faktycznie fajne. Bardzo w klimacie "Love me forever". Taka szorstka, pozbawiona złudzeń co do życia ballada brzmiąca jak tren.
Find your flow
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
- ŚWIAT BEZ KOŃCA