Sam jesteś przyjebany frustrat, bo jak jedna anonimowa osoba, która cię gówno powinna obchodzić, nie zachwyci się twoją polecanką to pierwsze co robisz, to cały zapowietrzony kasujesz posta i zastępujesz kropką
U mnie:

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Sam jesteś przyjebany frustrat, bo jak jedna anonimowa osoba, która cię gówno powinna obchodzić, nie zachwyci się twoją polecanką to pierwsze co robisz, to cały zapowietrzony kasujesz posta i zastępujesz kropką

,Żwirek i Muchomorek pisze: ↑04-06-2026, 10:36Sam jesteś przyjebany frustrat, bo jak jedna anonimowa osoba, która cię gówno powinna obchodzić, nie zachwyci się twoją polecanką to pierwsze co robisz, to cały zapowietrzony kasujesz posta i zastępujesz kropkąNie zapraszam do dyskusji jakby co, bo wiem, że koniecznie będziesz musiał coś odpisać, żeby mieć ostatnie słowo.
U mnie:
![]()

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Zdecydowanie, z tej względnie nowej fali hejwi, wyróżniający się skład. Aż, sprawdziłem. Bo wydaje się, że to -wczoraj było-. Milczą po tej płycie od 22’. Szkoda.

Stillborn to najlepsza kapela metalowa Krajowa. Zaraz obok Infernal War .Piszę oczywiście pod kątem całości twrórczości - bo gruzów z Polski jest w chuj dobrych ale to nie ten staż kiedy mogliby sobie na podobną ocenę zasłużyć.