Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Tomaszm3
- rozkręca się
Re: Pokój AA
Jeśli alkohol to zło to czym dzisiaj taka społeczność dzieciaków się karmi choćby w liceum.... Jak my chcieliśmy odreagować wypiliśmy flaszkę, wino czy cokolwiek i był człowiek pozamiatany. Dostępność do silnych używek jest dziś tak szeroko dostępna że ti jest przytłaczające. Nie staraj się mnie traktować jak wyznawce Konfederacji ale czasem zresztą jak też byłem wychowany jakby moja Córka odjebała taki numer pewnie bym za odzież szarpnął żeby potrząsnąć.
Wbrew temu co wielu osobom się może wyobrażać Dzieci są dla mnie WSZYSTKIM. Wiem co znaczą zagrożenia bo sam partycypowsłem w życiu z różnymi ludzmi. Z najgorszym elementem. Chcę żeby miały lepiej. Chciałbym żeby nie przerabiały jak ojciec tej dwuznacznej moralności.
Potrafię sobie wyobrazić wszystko - biedę - przerabiałem, wzloty - upadki nakompletnej granicy, rozwody - mam za sobą ale jakby ktoś ktokolwiek spróbował mi ograniczyć dostęp do dzieci - dziennie muszę bo to fundament mojego życia ze widzę jak pięknie to rozwija i wymaga pielęgnacji - jeśli ktoś by to uniemożliwił- zwyczajnie bym zabił.
Wbrew temu co wielu osobom się może wyobrażać Dzieci są dla mnie WSZYSTKIM. Wiem co znaczą zagrożenia bo sam partycypowsłem w życiu z różnymi ludzmi. Z najgorszym elementem. Chcę żeby miały lepiej. Chciałbym żeby nie przerabiały jak ojciec tej dwuznacznej moralności.
Potrafię sobie wyobrazić wszystko - biedę - przerabiałem, wzloty - upadki nakompletnej granicy, rozwody - mam za sobą ale jakby ktoś ktokolwiek spróbował mi ograniczyć dostęp do dzieci - dziennie muszę bo to fundament mojego życia ze widzę jak pięknie to rozwija i wymaga pielęgnacji - jeśli ktoś by to uniemożliwił- zwyczajnie bym zabił.
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Dla mnie dzieciak też jest wszystkim... Oddałbym wszystko, aby nie przechodził przez takie gówno jak ja.
Ale mam też świadomość, że najtwardsze momenty najbardziej hartują... Na razie mój dzieciak jest szczęśliwy, bo wszystkich, których kocha ma, ale nikt nie jest wieczny... Ciekawe jak zareaguje na pierwszą poważną śmierć w mojej rodzinie? Mam nadzieję, że to nie będę ja ani mama...
PS. Alkohol to zło.
Ale mam też świadomość, że najtwardsze momenty najbardziej hartują... Na razie mój dzieciak jest szczęśliwy, bo wszystkich, których kocha ma, ale nikt nie jest wieczny... Ciekawe jak zareaguje na pierwszą poważną śmierć w mojej rodzinie? Mam nadzieję, że to nie będę ja ani mama...
PS. Alkohol to zło.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
Tomaszm3
- rozkręca się
Tomasz nie ma takiej używki w nadmiarze która byłaby dobra. Połowę swoich wypowiedzi co di projektów ustaw jak się mnie te cudzysłowie izby poselskie pytały co zrobić to odpowiedzi udzielałem po białych proszkach. Chodzi o to ja się nie będę za resztę wypowiadał że przynajmniej u mnie co miałem wziąć wziąłem co wypić wypiłem i nie sprawia mi to radości. Jeszce w połączeniu z lideskoamfetamina na swoje Łone. Ja mam bardzo liberalne podejście i wydaje mi się ze musi u każdego nadejść ten moment.
Swoje wypiłem, przećpałem-wtedy czerpałem z tego namacalne korzyści. Dziś 3 browary i kima. Leki lekami ale chyba też kurwa takie wrażenie że bez sensu wiele rzeczy się działo. Puszczam to z lewej strony ucha - było, bo było - na zasadzie braku wzruszenia i zmęczenia materiałem.
Absolutnie nie odbieraj tego że coś mi się nie chce - mi się zawsze chce tylko siakos inaczej podchodzę do tego.
Swoje wypiłem, przećpałem-wtedy czerpałem z tego namacalne korzyści. Dziś 3 browary i kima. Leki lekami ale chyba też kurwa takie wrażenie że bez sensu wiele rzeczy się działo. Puszczam to z lewej strony ucha - było, bo było - na zasadzie braku wzruszenia i zmęczenia materiałem.
Absolutnie nie odbieraj tego że coś mi się nie chce - mi się zawsze chce tylko siakos inaczej podchodzę do tego.
- tomekw48
Lubię z Tobą dyskutować... Kurna... Ty jesteś z innego świata w tym dobrym tego słowa znaczeniu
Idę spać, bo rano muszę odbębnić swoje, a później długi weekend
Idę spać, bo rano muszę odbębnić swoje, a później długi weekend
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
Tomaszm3
- rozkręca się
Tomaszu wszytko jest w naszych ludzkich rękach. Mi się naprawdę nie chce rano harpaganić ciężarów ale jestem genetycznym grubasem i przed wyjazdem z Młodym do żłobka czasem ta 5 rano to jedyna okazja bo pewnie wiesz jak jest przy małym dziecku. Wpływ realny na nasze życie w głównej mierze determinujemy sami.
-
Tomaszm3
- rozkręca się
Ale jest coś takiego Tomasz że po całym miesiącu pracy gdzieś na 300% jak tak człowiek siadzie na dupie i się głębiej zastanowi spoglądając gdzieś w ta siną dal na las który sąsiaduje ze mną i na który się gapie wyłączając umysł - ludzie to kurwa najgorsza zaraza planety. Ot cała Konkluzja przerabiając sprawy ludzkie w tym paździerzu prawniczym. Ot tak. I nie mam w sumie innych refleksji. Na dziś dzień.
-
Tomaszm3
- rozkręca się
Piotraz jak u Ciebie jesli mowa o chłopaków i czy Elvenanse zostało wdrożone?
Byłem ostatnio na spotkaniu w gabinecie i przyszedł ojciec. Proszę się nimi nie przejmować to ADHD. Kliniczne. Siedzę sobie i kurwa mysle że dzień był wybitnie hukojowy to wkurwielem się dzieciaki - ojciec zadowolona wziąłem na kolana 20 minuty jak Je ścigałem w poczekalni. Na baczność. Ten ojciec mało co poczekalni się nie zesrał teraz ja wchodzę zajmę 10 min.
Wszytko bardzi śmieszne rodzicie maja mniej do śmiechu.
Byłem ostatnio na spotkaniu w gabinecie i przyszedł ojciec. Proszę się nimi nie przejmować to ADHD. Kliniczne. Siedzę sobie i kurwa mysle że dzień był wybitnie hukojowy to wkurwielem się dzieciaki - ojciec zadowolona wziąłem na kolana 20 minuty jak Je ścigałem w poczekalni. Na baczność. Ten ojciec mało co poczekalni się nie zesrał teraz ja wchodzę zajmę 10 min.
Ostatnio zmieniony 03-06-2026, 13:27 przez Tomaszm3, łącznie zmieniany 2 razy.
- Żwirek i Muchomorek
Trzynasta, a ten już najebany jak autobus 
It's a Kafka high. You feel like a bug.
Przygody Batona na czarnym lądzie
-
Tomaszm3
- rozkręca się
Lol Chłopak. Szkoda tych internetowych literek. Na Ciebie
Chcesz zobaczyć jak wygląda gród w piieknej kreski? Jesteś gotowy na to Żwirku?
Chcesz zobaczyć jak wygląda gród w piieknej kreski? Jesteś gotowy na to Żwirku?
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Tomaszm3 pisze: ↑03-06-2026, 12:55Piotraz jak u Ciebie jesli mowa o chłopaków i czy Elvenanse zostało wdrożone?
Szukają jeszcze innych sposobów, ale niedługo kolejna konsultacja i będzie o tym mowa![]()
-
Tomaszm3
- rozkręca się
Piotrku zmoderuj to zeby się normalnie wyświetlało
- Żwirek i Muchomorek
No dobra, pokaż. Ciekawość jest silniejsza ode mnie.
-
Tomaszm3
- rozkręca się
A z której nieruchomości i Tam gdzie mieszkam? Wstawiłbym z Grecji gdzie idziemy jak buza z Ojcem. I. Każdy się pyta czy w głowie nam się nie popierdolliłJa jebię w cGm miało się pojeść. Litości.
Chyba nie ten wiek żebym gruchę walił na skutek tego że mnie to jebię - rodzina przejmuje kolejny majątek-who cares? . Who cares?
E Grecji jak kupowaliśmy nieruchomość to policja gospodarczą przybłąkałszśrodki -teraz pomniks na granicy skruhvsz pomnik.. Kto wczasach wojny jedzi po Ukrainie - no ja, nienawidzę Ukraińców - brzydzę się i wbił hm z
Swójru tu myśliwski. Nizz ale mam nadzieję że nie będzie potrzeby
Chyba nie ten wiek żebym gruchę walił na skutek tego że mnie to jebię - rodzina przejmuje kolejny majątek-who cares? . Who cares?
E Grecji jak kupowaliśmy nieruchomość to policja gospodarczą przybłąkałszśrodki -teraz pomniks na granicy skruhvsz pomnik.. Kto wczasach wojny jedzi po Ukrainie - no ja, nienawidzę Ukraińców - brzydzę się i wbił hm z
Swójru tu myśliwski. Nizz ale mam nadzieję że nie będzie potrzeby
- Żwirek i Muchomorek
A to nie, podziękuję. Nie jestem zainteresowany.
-
Tomaszm3
- rozkręca się
Jesli alkohol to zło to co można powiedzeić o twardych drGACH?tomekw48 pisze: ↑02-06-2026, 23:24Alkohol to zło, ale u mnie akurat pozwala na chwilę zapomnieć o sytuacjach dla mnie nie zrozumiałych i też odstresowuję się w ten sposób przed ważną decyzją w moim życiu, jaką będzie hipnoterapia.
Oddam całe swoje ja w ręce obcego mi człowieka, który to jakoś zmanipuluje... Trochę się tego boję, ale żona nalega. Chętnie pominąłbym ten krok. Kto wie, czy to nie początek kryzysu w moim cukierkowym życiu (cukierkowym, bo poza odebraniem mi wolnej woli jest wszystko w porządku)... Kobiety wyczuwają problemy na kilometr...
Czsem coś przyjenie mocniejszego ale wszystko traci teoretyczną kontrolą. Wołownie raz w miesiacu. Nie chodzi o to że ja się boję o siebie. No co Ty o wszystkich od siebie. Wszyscy się mnie boją wokół. ja mam super zabawę .
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
-
Tomaszm3
- rozkręca się
A co TY Piotraz, bijatki za mną -znormalizwoanie, może czasem coś odjebie czego najcześciej się wstydze ale nie te klimaty nabuzowane. Ja się przede wszystkim nie potrafiłem bić/ Ale żeby komuś piekło z życia upamiętnić pierwszy....
Piwerwszy bo każdy zbir miał ze mnie monument-nic się nie zmieniło. Zawsze powtarzam dasz mi po ryju ale Chłopaki które tu sprawują protekcje Cię zajebią. I ja sobie tego nie wymyślam -lepiej nabluzgaj w interwcie n co się nigdy nie obrażam nawet jakbyś ,że zerżnąłeś mi martwą matkę w grobie bez znaczenia.
W tasmtym czasie jak miałem prywatną ochronę zawsze uciekałem z domu.Bez względu jak się zaprzyjaźniałem z ochroną zawsze wypierdalałem na ognisko, do kumpli. Jak troszeczkę podrosłem to każdego z ochorny przebukowałem z własne pieniadze, że chce miec dziedzictwo w opaarciu o kumpli a nie ,że ochronę w domu mnie trzymają jak psa zbitego.
Jak mój opiekun wział sobie czteropak piwa to w piwnicy otwierałem winnice. Byle się najebał i dał mi żyć. Zęby się po ludzku odpierdolił.
Pochodzenie z tak bogatej rodziny z której ja pochodzę i jak ktoś pyka pół z dania dlaczego Tomasz się zarzynasz- bo jestem tego zdania że tylko nasza cięzka peraca warunkuje nasz byt. I tyle.
Tylko słąbi ludzie wykosztystują takie rzeczy. Wolę się bujać z własnymi kredytami niż być chcoćby w cale zależnym.
Zreszta Ja to zawsze pwtarszam też sowjej Lubej-co się dzeieje na skutek powzięcinfornamcji- że to jest niemożliwe,etc,itp To po chuj razy em mamy dziecko........... To jest kontekst hsitoreyczny a na ile dbam piwka i nokasut tevnichttps://www.youtube.com/watch?v=Rthl_O4_G2ozW sesni e 2 tabletkki i nkaut rechiczn''ny.
![Obrazek]()
Piwerwszy bo każdy zbir miał ze mnie monument-nic się nie zmieniło. Zawsze powtarzam dasz mi po ryju ale Chłopaki które tu sprawują protekcje Cię zajebią. I ja sobie tego nie wymyślam -lepiej nabluzgaj w interwcie n co się nigdy nie obrażam nawet jakbyś ,że zerżnąłeś mi martwą matkę w grobie bez znaczenia.
W tasmtym czasie jak miałem prywatną ochronę zawsze uciekałem z domu.Bez względu jak się zaprzyjaźniałem z ochroną zawsze wypierdalałem na ognisko, do kumpli. Jak troszeczkę podrosłem to każdego z ochorny przebukowałem z własne pieniadze, że chce miec dziedzictwo w opaarciu o kumpli a nie ,że ochronę w domu mnie trzymają jak psa zbitego.
Jak mój opiekun wział sobie czteropak piwa to w piwnicy otwierałem winnice. Byle się najebał i dał mi żyć. Zęby się po ludzku odpierdolił.
Pochodzenie z tak bogatej rodziny z której ja pochodzę i jak ktoś pyka pół z dania dlaczego Tomasz się zarzynasz- bo jestem tego zdania że tylko nasza cięzka peraca warunkuje nasz byt. I tyle.
Tylko słąbi ludzie wykosztystują takie rzeczy. Wolę się bujać z własnymi kredytami niż być chcoćby w cale zależnym.
Zreszta Ja to zawsze pwtarszam też sowjej Lubej-co się dzeieje na skutek powzięcinfornamcji- że to jest niemożliwe,etc,itp To po chuj razy em mamy dziecko........... To jest kontekst hsitoreyczny a na ile dbam piwka i nokasut tevnichttps://www.youtube.com/watch?v=Rthl_O4_G2ozW sesni e 2 tabletkki i nkaut rechiczn''ny.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii