Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Re: Pokój AA
Zaraz będzie dziewiąty miesiąc i sie zastanawiam jakim imbecylem byłem że jeszcze 9 miesiecy temu wlewałem do mordy to gówno.Czuje sie doskonale, poza problemami z nogą czuje sie doskonale a cera wróciła do cery zdrowego typa.
- domeldoom
- postuje jak opętany!
To dopiero 9 miesięcy. Nie chcę odebrać Ci radości, tylko przestrzec przed zbytnią pewnością siebie. Bo znakomitą część leczących się niestety zgubiła.
I czasem nie myśl, niech Ci nawet do głowy nie przychodzi, by próbować pić kontrolowanie.
Szanse są znikome, niemal zerowe.
I nie nastawiaj się negatywnie dfo alkoholu - on ma być neutralny dla Ciebie, a pisanie
to niebezpieczny sygnał wg mnie.
Niech on sobie będzie, ale obok Cibie i iech nie zrwaca uwagi, niezaleznie czy w pozytywny czy negatywny sposób, bo i tak zwraca, a to niebezpieczne.
Jesteś w terapii czy sam sobie radzisz?
Nie mniej jednak gratulacje i powodzenia.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
-
backslifer
- w mackach Zła
Bo ja wiem, nic chyba dziwnego w patrzeniu na alkohol jak na najgorsze gówno wspominając jakie spustoszenie siał w życiu.domeldoom pisze: ↑14-05-2026, 19:03I nie nastawiaj się negatywnie dfo alkoholu - on ma być neutralny dla Ciebie, a pisanieto niebezpieczny sygnał wg mnie.
Niech on sobie będzie, ale obok Cibie i iech nie zrwaca uwagi, niezaleznie czy w pozytywny czy negatywny sposób, bo i tak zwraca, a to niebezpieczne.
Dużo gorszym sygnałem jest łapanie się na myśleniu o nim przychylnie i wspomnieniu tu i tam "dobrych chwil".
Inną kwestią jest widzenie alkoholu np. w sklepie, tu faktycznie optymalnie jak jest po prostu przezroczysty.
- domeldoom
- postuje jak opętany!
Nakręcanie sie obie strony jest sygnałem. Lepiej jak jest obojętny. Tak myślę.backslifer pisze: ↑14-05-2026, 19:35Bo ja wiem, nic chyba dziwnego w patrzeniu na alkohol jak na najgorsze gówno wspominając jakie spustoszenie siał w życiu.domeldoom pisze: ↑14-05-2026, 19:03I nie nastawiaj się negatywnie dfo alkoholu - on ma być neutralny dla Ciebie, a pisanieto niebezpieczny sygnał wg mnie.
Dużo gorszym sygnałem jest łapanie się na myśleniu o nim przychylnie i wspomnieniu tu i tam "dobrych chwil".![]()
Inną kwestią jest widzenie alkoholu np. w sklepie, tu faktycznie optymalnie jak jest po prostu przezroczysty.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- domeldoom
- postuje jak opętany!
Będzie ktoś na Napalm Death albo Furii w Krakowie?
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- postuje jak opętany!
- domeldoom
- postuje jak opętany!
Idź po pomoc do psychiatry.
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- postuje jak opętany!
nie wierze w psychiatrów psychologów i terapie
POLSKA zawsze KATOLICKA
- domeldoom
- postuje jak opętany!
To wiedza, nie wiara.ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑16-05-2026, 16:18nie wierze w psychiatrów psychologów i terapie
No ale jak wolisz się męczyć, Twoja sprawa.
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Kolejny po 2óch komuniach i wymuszoną abstynencją weekend z chlaniem. Powód? Ogólny bezsens tego wszystkiego. Jedna z niewielu prawdziwych przyjemności to muzyka. Za chwilę zapalę medyczną marihuanę i zapodam ostatniego darkthrona uwielbianego przeze mnie... Haju jeszcze starczy na nowe dimmu borgir. Zobaczymy co tam u nich słychać w odbiorze muzyki 3d i bez poczucia czasu? Podobno jest nieco lepiej od tego co wydawali ostatnio.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
dopadł mnie efekt jojo , codziennie jem po 4-5 batoników "pawełek" ,sa naprawde przepyszne, przytyłem 4 kilo , chodze wszędzie ze wciągniętym brzuchem ale i tak widać że jestem grubasem ;(
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- postuje jak opętany!
no właśnie po chuj to wszystko robić? kolejny dzień w robocie, żarcie sen i tak dalej. Człowiek się tylko starzeje i ciągłe chujowe kryzysy.
Tylko wódka daje odklejenie od tego kołchozu i to jest sedno problemu.
POLSKA zawsze KATOLICKA
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- postuje jak opętany!
i jak to koresponduje z byciem chadem i zaliczaniem panienek minimum 8/10? taka akcja czy zwykłe pierdololo człowieka bujajacego w obłokach nigdy niespełnionych fantazji??
POLSKA zawsze KATOLICKA
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wiesz co, serio Ci dopinguję (mimo tego, że próby obrażania cudzych żon to objaw totalnego upadku), i zdradzę Ci jednego tricka. Jak już nie możesz się każdego dnia powstrzymać przed zjedzeniem tych pawełków, to zakup sobie takie coś:
https://www.amazon.pl/iDiskk-zarządzani ... d_source=1
Wrzuć tam tego pawełka i ustaw timer, tak żebyś miał jednego np. o godzinie 16-tej. Wtedy będzie Pawełek, a nie będziesz musiał polegać na silnej woli.
Find your flow
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Tak mi się przypomniało, że kiedyś widziałem taką antypodjadaniową świnkę. Plastikowa świnka, którą wkładasz do lodówki i kiedy ją otwierasz, to zaczyna chrumkać i kwiczeć, no jak właśnie świnia heheŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-05-2026, 10:24Wiesz co, serio Ci dopinguję (mimo tego, że próby obrażania cudzych żon to objaw totalnego upadku), i zdradzę Ci jednego tricka. Jak już nie możesz się każdego dnia powstrzymać przed zjedzeniem tych pawełków, to zakup sobie takie coś:
https://www.amazon.pl/iDiskk-zarządzani ... d_source=1
Wrzuć tam tego pawełka i ustaw timer, tak żebyś miał jednego np. o godzinie 16-tej. Wtedy będzie Pawełek, a nie będziesz musiał polegać na silnej woli.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy