MEGASCAVENGER

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
SCREAMBLOODYGORE
weteran forumowych bitew

MEGASCAVENGER

25-02-2012, 17:06

Notka SELFMADEGOD Records:

MEGASCAVENGER to nowy projekt niezmordowanego szwedzkiego maniaka Rogera "Rogga" Johanssona, znanego z takich zespołów jak PAGANIZER, RIBSPREADER, DEMIURG, THE GROTESQUERY, BONE GNAWER, REVOLTING i wielu innych. Tym razem Rogga realizuje swoje deathmetalowe marzenia poprzez zaproszenie do nagrań legendarnych deathmetalowych postaci.

"No Haven For The Sane" i "Deathobsessed" to dwa utwory mrocznego szwedzkiego death metalu, które znalazły się na siedmiocalowej EPce zatytułowanej "Songs Of Flesh (Part I)", a oprócz samego Roggi wokalnie udzielają się na płycie Jörgen Sandström (eks-GRAVE, KRUX, TORTURE DIVISION) oraz Paul Speckmann (MASTER, DEATH STRIKE, ABOMINATION).

Rogga pracuje ciężko nad pełną płytą zaplanowaną na lato tego roku, również w Selfmadegod Records. Lista muzyków zaproszonych do sesji nagraniowej jest jeszcze bardziej imponująca: Marc Grewe (MORGOTH, INSIDIOUS DISEASE), Dan Swanö (ex-BLOODBATH, EDGE OF SANITY), Eric Daniels (eks-ASPHYX), Jonas Lindblood (PUTERAEON), Patrick Mameli (PESTILENCE).

Obrazek
Awatar użytkownika
jesusatan
rasowy masterfulowicz

Re: MEGASCAVENGER

18-06-2014, 15:47

http://selfmadegod.com/pl/shop/item/8859" onclick="window.open(this.href);return false;

druga plyta juz u Karola.
Obrazek
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-06-2020, 18:11

idzie nowe 6 sierpnia

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Żułek

06-08-2020, 21:44

i jest nowe ;)

przy okazji troche ich se posłuchałem, pierwsze dwie najlepsze :) ale reszta też spoko ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Awatar użytkownika
nicram

07-08-2020, 04:58

Dla mnie raczej słaby w porywach przeciętny zespół.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Żułek

20-05-2026, 19:03

from the 6th album "Toxic Noxious Undeath" to be remeased in August 13th, 2026 on CD, 1"LP, Cassette & Digital through Xtreem Music

a na wokalach oprócz Kama Lee będzie:
Felix Stass Vocals (track 2)
Erik Rundqvist Vocals (track 3)
Max Otero Vocals (track 4)
Dave Ingram Vocals (track 5)
Michael H. Andersen Vocals (track 6)
Jan Bergmann Jepsen Vocals (track 7)
Silvester Koorevaar Vocals (track 8 )
Dave Rotten Vocals (track 9)
Peter Svensson Vocals (track 10)

ODPOWIEDZ