Od dawna twierdzę, że zajmowanie przez kobiety kierowniczych stanowisk powinno być ograniczone do minimum, bo ich emocjonalność i przywiązywanie wagi do spraw nieistotnych dezorganizuje pracę w podległych im zespołach.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

David Attenborough at 100: A Special Birthday Message From King Charles III | BBC Earth

Ascetic pisze: ↑11-05-2026, 15:42
Sporo o nim ostatnio. Z wiadomych względów.
Moi wysłannicy, ze względów względów powiedzmy okołozawodowych, byli, widzieli ten poniższych po sąsiedzku imprez: ()a mogli wybrać techniawe jeszcze bliżej u Sobieskiego xD()
—Pokaz specjalny w FINA: 8 maja 2026 o godzinie 18:00 (ul. Wałbrzyska 3/5, metro Służew). Pokaz dwóch odcinków „Błękitna planeta II” oraz dyskusja.—
Entuzjastyczny zwrot po pokazie i dyskusji.
Jutro mogę polecić to:
Mnie nie będzie, będę miał znów to samo godne zastępstwo. O ile rzeczywiście będzie sam Munier to podwójnie warto. Zresztą dla ludzi którzy kręcą się przy łajdlajfie mus musów. Środowiskowo wydarzonko na miarę DintE.

Nie ma foty więc nie wiem o co kaman ale się raczej zgadzam. Znam wiele lasek kierowniczek i wielu z nich odbija korba po awansie. Znam też takie, które dają radę.
Taki przykładzik: kobiety w Polsce zajmują 40% kierowniczych stanowisk i odpowiadają za 60% stwierdzonych przypadków mobbingu.