Death Is Not The End III - 8-9 V 2026 r., Wrocław (Łącznik)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Dragazes
- weteran forumowych bitew
Re: Death Is Not The End III - 8-9 V 2026 r., Wrocław (Łącznik)
Imho odwrotnie, w sobotę więcej.
Bardzo szybko zespołom kończyły się CDki, nie wiem czy to koniec zapasów czy może Polacy są szczególnie zaangażowani w temat? Żałuję, że nie udało mi się kupić albumu Hallucinate.
Mam nadzieję, że organizator równie zadowolony jak publiczność i w przyszłym roku będzie kolejna edycja.
Bardzo szybko zespołom kończyły się CDki, nie wiem czy to koniec zapasów czy może Polacy są szczególnie zaangażowani w temat? Żałuję, że nie udało mi się kupić albumu Hallucinate.
Mam nadzieję, że organizator równie zadowolony jak publiczność i w przyszłym roku będzie kolejna edycja.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Mieli dokładnie 1 sztuke cd, ale zeszła zanim Hrob zaczał grac. W sumie żałuje, ze nie wziąłem, bo stałem przy niej i leżała za 40złDragazes pisze: ↑10-05-2026, 11:55Imho odwrotnie, w sobotę więcej.
- Mol
- zahartowany metalizator
zaraz bedzie wszedzie bo to zdaje sie Memento Mori?
- Sybir
Z tego, co widziałem, to bardzo zadowolony, a następna edycja może być nawet wcześniej.Dragazes pisze:Mam nadzieję, że organizator równie zadowolony jak publiczność i w przyszłym roku będzie kolejna edycja.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
Nie nie, to caligari recs wydawało. Limit 300 szt, generalnie sold out, wiec zasko ze 1 sztuka sie ostała
- Sybir
Mnie zdziwiło, że uchowały im się winyle. W tym miejscu pragnę podziękować bdb forumowym Kolegom!!! : -)))
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Trzeba przyznać, że dobrze sobie to zorganizowałeś. Jeden pożyczył/ wyłożył kasę, drugi zabrał a trzeci pilnował zabrania …
W ramach uzupełnienia. Na tyle dojebany spęd, że dalej tutaj paruje emocjami. W sensie na dworcu paruje. 4 osoby, 4 x gadki a entuzjazm dalej nie wyparował.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
patogen
- zaczyna szaleć
Następna edycja na jesień w Warszawie , podobno w VOO DOO, a z kapel może ABHORRATION
- Sybir
Myślę, że wszyscy zainteresowani będą zadowoleni i będzie kolejny sold out.
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Dawać Katowice 
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Mol
ale ja o Hrob, a ty chyba o Hallucinate?
- Harlequin
Aaa, ok, myslałem, że ty tez o Hallucinate
- Harlequin
Potwierdzone ze wawa. Coscradh znów ma byc i Abhorration
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a co tam się staneło z GelO ? za dużo % czy ki diabeł ?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- wonsz
1. Dead Congregation
2. Undergang
3. Warp Chamber
pozdrawiam wszystkich polakow

2. Undergang
3. Warp Chamber
pozdrawiam wszystkich polakow

fajnie zagrali, ale lipa, że powtórka, dawac Contaminated i Meat Spreader XD
rzułf
- Sybir
Panie Kolego, to nawet ja nie mam nadziei, że Contaminated zagrają kiedyś w UE. 
- nagrobek
nie interere sie bo kociej mordy dostaniesz;)
Burning Sky fajnie bujało na starcie. Warp Chamber oglądany z opadem szczęki, kosmiczny obled. Degraved niestety lekki zawód, brakowało trochę drugiej gitary ale i tak źle nie było. Golema odpuściłem po po wysłuchaniu ostatniego materiału rozbolały mnie zęby a być może powinienem żałować bo byli tacy którzy chwalili sobie ten występ. chyba najlepszy występ Phrenelith jaki widziałem, może na killtown było lepiej za pierwszym razem. z pewnością podobali mi się bardziej niż w Pradze kilka lat temu.
drugi dzień (pomijając kapitalne sety Undergang i Dead Congregation bo to oczywistość) skradł Coscradh być może po części dlatego że odstawali stylistycznie od reszty składu i wnieśli trochę „świeżości” do tej krypty. Hrob spoko ale chyba nastawiłem się na więcej
a było tylko solidnie. Abysmal Descent też solid ale jaja pozostały na miejscu, choc z pewnością bardziej mi to weszlo na żywo niż odsłuch materiału który lekko zmulił.
BN odpuściłem bez większego żalu.
cóż można dodać..chyba to co zostało juz napisane - wspaniały festiwal to był i miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
a to zaliczam do rozczarowania jedynego bom o tym nie wiedziałIPA po 10zl z Nepo bo konczyl sie termin waznosci tez bardzo spoko
hails!
-
Hellrocker
- w mackach Zła
WARP fucking CHAMBER!
- WAROL_KOJTYLA
- zaczyna szaleć
brak mi słów na to jak udany był to spęd. ciężko mi wybrać faworytów, w sumie jedyny koncert który mi nie siadł to Hallucinate. no i mam pewne podejrzenia że Golem of Gore nie podszedł publice, patrząc na to że po pierwszej minucie występu połowa klubu wyszła na zewnątrz. ja się bawiłem doskonale, z płyt mi to nie gada ale na żywo to jest klasa.
trochę lipa że materiały od kolegów ze słowacji rozeszły się na pniu, ale w sumie cieszy bo chłopacy nagrali bdb album i zasłużyli. zdążyłem w ostatniej chwili koszul dorwać.
organizacyjnie też bdb, ciężko się przyczepić do czegokolwiek. smaczne piwo w akceptowalnej cenie, dużo przestrzeni żeby usiąść pomiędzy koncertami. merch i płyty również do wyboru do koloru, obkupiłem się tym co chciałem (poza Hrobem).
trochę lipa że materiały od kolegów ze słowacji rozeszły się na pniu, ale w sumie cieszy bo chłopacy nagrali bdb album i zasłużyli. zdążyłem w ostatniej chwili koszul dorwać.
organizacyjnie też bdb, ciężko się przyczepić do czegokolwiek. smaczne piwo w akceptowalnej cenie, dużo przestrzeni żeby usiąść pomiędzy koncertami. merch i płyty również do wyboru do koloru, obkupiłem się tym co chciałem (poza Hrobem).
-
ImP
- w mackach Zła
Mam nadzieję, że nie robisz sobie jajec bom się już na to zaślinił
A ta edycja wybitnie wspaniała. Trochę się tego spodziewałem bo te parę lat temu Into The Abyss było moim ulubionym festem. Klimat zajebisty, miejscówa wyborna, towarzysko sztos. I tu specjalne pozdrówki dla Sybira (i raz jeszcze dzięki!), Gniewka i Ozziego. I osobne dla Ascetica - oby do szybkiego następnego!
Muzycznie najbardziej mnie zmiótł Dead Congregation. To przede wszystkim ze względu na nich tam byłem i nie zawiodłem się ani odrobinę. Tak samo jak Feral Forms, Phrenelith i rewelacyjnym Coscradh (dla mnie nr 2 festu). Do tego świetne gigi Undergang, Warp Chamber, Hrob i Degraved. Na 14 sztuk 10 było przynajmniej bardzo dobrych - świetny wynik.
I jeszcze plusik za merch - zakupione prawie wszystko co chciałem, do tego ceny zaskakująco sympatyczne.