<Schadenfreude mode on>Czarne chmury, nafta z nieba. Rosjanie wobec ukraińskich ataków na rafinerie
[...]
Chciałam z dzieckiem mieszkać nad morzem, ale całe morze jest zajebane mazutem, kurwa. Wszystko zniszczone. Latają te drony, wszystko rozwalają, nie wiesz, czy w ogóle przeżyjesz, kurwa, ty i twoje dziecko!
[...]
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
https://krytykapolityczna.pl/swiat/poza ... ologiczna/
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
The sky is turning red
Return to power draws near
Fall into me, the sky's crimson tears
Abolish the rules made of stone
(...)
Raaaaining Bloooood!
From a lacerated sky
Return to power draws near
Fall into me, the sky's crimson tears
Abolish the rules made of stone
(...)
Raaaaining Bloooood!
From a lacerated sky
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Tu można zobaczyć te płaczące glonojady. No cóż. Może da się to wszystko cofnąć? Tak żeby tego nie było. Nie miłe panie. Nogi odrastają tylko w zusie.Hatefire pisze: ↑27-04-2026, 19:21https://krytykapolityczna.pl/swiat/poza ... ologiczna/
<Schadenfreude mode on>Czarne chmury, nafta z nieba. Rosjanie wobec ukraińskich ataków na rafinerie
[...]
Chciałam z dzieckiem mieszkać nad morzem, ale całe morze jest zajebane mazutem, kurwa. Wszystko zniszczone. Latają te drony, wszystko rozwalają, nie wiesz, czy w ogóle przeżyjesz, kurwa, ty i twoje dziecko!
[...]
-
Alter Ego
- zaczyna szaleć
Wolisz finansować tę rozpierduchę niż mieć tanią ropę z Rosji?Hatefire pisze: ↑27-04-2026, 19:21https://krytykapolityczna.pl/swiat/poza ... ologiczna/
[...]
[...]
Mentalność podjudzonego przez obcych Polaka jest zaiste labiryntem autodestrukcyjnych miazmatów.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Węgrzy mają tę ich tanią ropę. Leciałem tam kiedyś do Rumunii na jeden festiwal bocznymi drogami przez te ich wioski. Ogólnie dramat. Jedyne ślady remontów to świeże miedziane dachy kościołów. Podobno "dar" Wiktora za poparcie wsi. W sklepach pusto. Ogólne wrażenie upadku. Także ja osobiście wolę dopłacić za anihilację tego wschodniego robactwa. I proszę. Nie próbuj mnie przekonywać. Szkoda twojego czasu. Możesz go lepiej wykorzystać. Weź drugi etat, połap jakieś skile. Może kurs robienia past twarogowych ? Bo mam wrażenie, że cały czas myślisz o pieniądzach, które ci ktoś zabiera, zabrał, albo ma zabrać. Trzymam kciuki.Alter Ego pisze: ↑27-04-2026, 20:19Wolisz finansować tę rozpierduchę niż mieć tanią ropę z Rosji?Hatefire pisze: ↑27-04-2026, 19:21https://krytykapolityczna.pl/swiat/poza ... ologiczna/
[...]
[...]
Mentalność podjudzonego przez obcych Polaka jest zaiste labiryntem autodestrukcyjnych miazmatów.